To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Kar najbolje izkoristite vse, kar vam nudi vaše vozilo

Citroën želi poskrbeti za vaše dobro in brezskrbno počutje ter vam omogočiti, da ponovno odkrijete užitek v vožnji, zato obljublja, da vas bo varoval, vam zagotavljal nemoteno mobilnost in seveda, da vam bo olajšal vzdrževanje vašega vozila, da vam bo čim dlje služilo.

Servisiranje in vzdrževanje vozila

Citroën vse svoje strokovno znanje usmerja v vzdrževanje vašega avtomobila v sklopu prilagojenih in preglednih storitev.

Nasveti za vzdrževanje

Kar najbolje izkoristite vse, kar vam nudi vaš avtomobil.

Nadomestni deli in dodatna oprema

Izbrati dodatno opremo in rezervne dele Citroën pomeni izbrati kakovost, varnost in stil.

Asistenca in garancija

Ko jih potrebujete, lahko za svoj avtomobil uveljavite Citroënovo garancijo in izkoristite asistenčne storitve, ki so na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Financiranje za fizične osebe

Citroën Financiranje vam ponuja različne rešitve za nakup ali najem vozila, ki lahko vključujejo tako financiranje kot tudi druge, z vozilom povezane storitve.

Financiranje za poslovne uporabnike

Citroën Financiranje vam ponuja različne rešitve za nakup ali najem vozila, ki lahko vključujejo tako financiranje kot tudi druge, z vozilom povezane storitve.

Top