To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

AKCIJE ZA NAKUP NOVIH VOZIL

PAKET BREZSKRBNOST

Da boste 5 let brez skrbi

Za vsa naročila do 31.10.2016 so kupci novih vozil novi C4 Picasso, novi Grand C4 Picasso, SpaceTourer in Berlingo Multispace, ki svoje vozilo financirajo preko Citroën Financiranja upravičeni do:

 

  • 5 let brezplačnega vzdrževanja*

*brezplačno vzdrževanje velja do 5 let ali 100.000km, karkoli se zgodi prej

 

  • 5 let brezplačnega podaljšanega jamstva**

**5 let jamstva obsega 2 leti tovarniške garancije in podaljšano jamstvo za 3., 4., in 5. leto ali 100.000km, karkoli se zgodi prej

 

  • Brezplačno obvezno in kasko zavarovanje za prvo leto***

***avtomobilski polni kasko gratis za prvo leto pri čemer si Citroën Financiranje  pridržuje pravico do izbire zavarovalnice

 

 

Top