To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Bistven sestavni del za vašo varnost

Pnevmatike tvorijo edino vez med vozilom in cestiščem. Stični predel s tlemi je približno enak površini dlani, zato je bistvenega pomena, da so pnevmatike stalno v brezhibnem stanju.

 

CITROËN VAM SVETUJE

 

Redno preverjajte tlak v pnevmatikah. Rahlo nižja vrednost, ki jo povzroči naravni pretok zraka preko sestavnih delov, je povsem normalna. Zimske temperature prav tako povzročijo znižanje tlaka v pnevmatikah. Ne pozabite pnevmatik napolniti za 0,2 bar več od predpisane vrednost, in s tem nadomestiti učinke hladnega zraka.

Preverite, ali so na vseh ventilih nameščeni pokrovčki,  ki pripomorejo k tesnjenju. Ventil zamenjajte ob vsaki menjavi pnevmatike. S tem si zagotovite večjo varnost.

 

Če se odločite za zamenjavo samo dveh pnevmatik, namestite novi pnevmatiki na zadnji kolesi (pri vozilih s pogonom na prednji kolesi): s tem boste vozilu omogočili boljši oprijem v ovinkih in večjo stabilnosti pri zaviranju.

Pred zimo zamenjajte vse štiri letne pnevmatike s štirimi zimskimi pnevmatikami, s čimer boste povečali pogonsko moč, skrajšali zavorno razdaljo in ohranili boljši nadzor nad vozilom.

NAKUP + PREMONTAŽA + CENTRIRANJE + BREZPLAČNA HRAMBA PNEVMATIK*

VSE NA ENEM MESTU!

 

 

Nudimo vam pester izbor pnevmatik priznanih prozivajalcev.

 

 

* Brezplačna hramba pnevmatik velja le za imetnike kartice Diners Club Citroën.

Top