To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
Zapri
Zapri
Zapri

Bistven sestavni del za vašo varnost

Pnevmatike tvorijo edino vez med vozilom in cestiščem. Stični predel s tlemi je približno enak površini dlani, zato je bistvenega pomena, da so pnevmatike stalno v brezhibnem stanju.

 

CITROËN VAM SVETUJE

 

Redno preverjajte tlak v pnevmatikah. Rahlo nižja vrednost, ki jo povzroči naravni pretok zraka preko sestavnih delov, je povsem normalna. Zimske temperature prav tako povzročijo znižanje tlaka v pnevmatikah. Ne pozabite pnevmatik napolniti za 0,2 bar več od predpisane vrednost, in s tem nadomestiti učinke hladnega zraka.

Preverite, ali so na vseh ventilih nameščeni pokrovčki,  ki pripomorejo k tesnjenju. Ventil zamenjajte ob vsaki menjavi pnevmatike. S tem si zagotovite večjo varnost.

 

Če se odločite za zamenjavo samo dveh pnevmatik, namestite novi pnevmatiki na zadnji kolesi (pri vozilih s pogonom na prednji kolesi): s tem boste vozilu omogočili boljši oprijem v ovinkih in večjo stabilnosti pri zaviranju.

Pred zimo zamenjajte vse štiri letne pnevmatike s štirimi zimskimi pnevmatikami, s čimer boste povečali pogonsko moč, skrajšali zavorno razdaljo in ohranili boljši nadzor nad vozilom.

NAKUP + PREMONTAŽA + CENTRIRANJE + BREZPLAČNA HRAMBA PNEVMATIK*

VSE NA ENEM MESTU!

 

 

Nudimo vam pester izbor pnevmatik priznanih prozivajalcev.

 

 

* Brezplačna hramba pnevmatik velja le za imetnike kartice Diners Club Citroën.

Top