To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

PODARITE NEKAJ ORIGINALNEGA !

Za rojstni dan vašega Citroëna

Za lažjo odločitev, smo pripravili vrsto ugodnosti, ki ste jih deležni kot član kluba zvestobe MyCITROËN plus.

 

Do 40% prihranka za člane kluba MyCITROËN plus


Kot članu kluba zvestobe MyCitroën plus vam pripadajo UGODNOSTI, ki RASTEJO Z LETI vašega Citroëna in prinašajo tudi do 40 % prihranka pri nakupu originalnih nadomestnih delov in dodatne opreme.

Za vse zveste člane je na voljo možnost plačila do 24 obrokov z Diners Club Citroën kartico.

 

Vabimo vas, da prelistate brošuro, izbrano glede na starost vašega Citroëna in si ogledate pomladno-poletno ponudbo.


Veselimo se vašega obiska ter vam želimo ugodno in sproščeno vožnjo!

 

Oddelek poprodaje Citroën

 

 

 

 

 

SERVISNE UGODNOSTI ZA ČLANE RASTEJO Z LETI

Članstvo v klubu vam prinaša različne popuste in ugodnosti tekom celega leta. Kot člani kluba MyCITROËN plus ste upravičeni do popustov pri vzdrževanju vašega vozila. Koristite lahko popuste do 35% na originalne nadomestne dele ter za olja in maziva znamke TOTAL, vezane na starost vašega vozila Citroën.
mcp lestvia pomladna

Glede na starost vašega vozila lahko prihranite kar do 35% na originalne nadomestne dele in do 17,5% na olja ter maziva Total. Članstvo v klubu je brezplačno.

 Koliko let pa šteje vaš Citroën?

Prelistajte brošuro glede na starost vašega vozila.

Veljavnost ponudbe

Ponudba velja do 31.8.2017 oziroma do razprodaje zalog. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na www.citroen.si. Ponudba velja le za izbrane izdelke v promocijski akciji. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak specifikacij artiklov v promociji. Vse slike v brošuri so simbolične narave. Vse cene, predstavljene v brošuri, so informativnega značaja v evrih z vključenim 22-odstotnim DDV.

Top