To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Spoznajte svet znamke Citroën

Citroën vam odpira vrata v svoj svet, od svoje zgodovine do zakulisja ekipe Citroën Racing in preko konceptnih vozil ali mednarodnih izložb!

Dediščina Citroëna

Arhivi, kolekcije, stari modeli od leta 1919 dalje ... V konservatoriju Citroën ekipe Dediščina Citroëna skrbijo za ohranitev in varstvo zgodovinske dediščine znamke.

Okolje

Kako Citroën promovira oblike mobilnosti, ki imajo majhen vpliv na okolje hkrati s tem pa so na voljo vsem, so varčne in enostavno dostopne?

Izložbe Citroën

V Parizu, Šanghaju in Sao Paolu je Citroën v izjemnih zgradbah odprl svoje razstavne salone, namenjene vozilom znamke Citroën in znamke DS.

Razstavni Prostor Citroën LifeStyle

Igrače, miniature, Racing, dediščina, Lifestyle … Ne glede na to kaj iščete, preglejte preko spleta izdelke Citroën, ki so zvesti vrednotam znamke.

Konceptna Vozila

GTbyCitroën, Cactus, Citroën Lacoste, Survolt, Tubik, Numéro 9 … To niso zgolj praktične vaje oddelka za oblikovanje, temveč konceptna vozila, ki poosebljajo ambicije in domišljijo znamke.

Citroën Priporoča Total

Tekmovanja, raziskave, poprodaja … TOTAL in CITROËN sodelujeta že od leta 1968 v okviru ekskluzivnih partnerskih dogovorov.

Top