To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Spoznajte svet znamke Citroën

Citroën vam odpira vrata v svoj svet, od svoje zgodovine do zakulisja ekipe Citroën Racing in preko konceptnih vozil ali mednarodnih izložb!

Konceptna Vozila

GTbyCitroën, Cactus, Citroën Lacoste, Survolt, Tubik, Numéro 9 … To niso zgolj praktične vaje oddelka za oblikovanje, temveč konceptna vozila, ki poosebljajo ambicije in domišljijo znamke.

Dediščina Citroëna

Arhivi, kolekcije, stari modeli od leta 1919 dalje ... V konservatoriju Citroën ekipe Dediščina Citroëna skrbijo za ohranitev in varstvo zgodovinske dediščine znamke.

Okolje

Kako Citroën promovira oblike mobilnosti, ki imajo majhen vpliv na okolje hkrati s tem pa so na voljo vsem, so varčne in enostavno dostopne?

Izložbe Citroën

V Parizu, Šanghaju in Sao Paolu je Citroën v izjemnih zgradbah odprl svoje razstavne salone, namenjene vozilom znamke Citroën in znamke DS.

Razstavni Prostor Citroën LifeStyle

Igrače, miniature, Racing, dediščina, Lifestyle … Ne glede na to kaj iščete, preglejte preko spleta izdelke Citroën, ki so zvesti vrednotam znamke.

Citroën Priporoča Total

Tekmovanja, raziskave, poprodaja … TOTAL in CITROËN sodelujeta že od leta 1968 v okviru ekskluzivnih partnerskih dogovorov.

Top