To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Citroën je lansiral Citroën Origins, spletno stran, namenjeno bogati in edinstveni dediščini francoske avtomobilske znamke. Odkrijte izjemne modele, ki sestavljajo zgodovino Citroëna je od leta 1919 do danes.

 

 

citroen origins teskt

 

Potovanje v zgodovino v nekaj klikih


Od A tipa do noviega C3 preko Xsare WRC ali konceptnega avtomobila Activa 1,  Citroën Origins združuje mitske modele blagovne znamke na enem spletnem mestu. Z nekaj kliki, se lahko uporabniki spleta potopite v zgodovino znamke Citroën osebnih, gospodarskih, konceptnih in dirkalnih avtomobilov.

 

Interaktivna in realistična izkušnja


Poudarek na vsakem vozilu nudi ključne podatke vsakega avtomobila v hipu. Za podrobnješe informacije lahko uporabnik spletne strani vstopi v svet izbranega modela. 360 ° ogled vozila in zvočni učinki (zagon motor, hupa, zvok smernih kazalcev, ....) omogočajo, da je spoznavanje interaktivno in doživeto. Številne fotografije, zgodovinski dokumenti (stilske slike, oglasi, itd) in značilna glasba iz vsakega desetletja, zaključujejo popotovanje.

 

Spletna stran se razvija skozi čas


Tako kot se zgodovina Citroëna piše vsak dan, tako se bo razvijala tudi spletna stran Citroën Origins: s časom bodo dodana tudi druga vozila.

Top