To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
1440x545_Cinemascope.jpg

E-MEHARI styled by CourrègesCitroën je predstavil koncept E-MEHARI "styled by Courrèges" na ženevskem avto salonu 2016. Kabriolet, 100% električen, je nabit s pozitivno energijo, pod katerega sta se podpisala dva prvaka francoskega dizajna.

CITROËN DIZAJN x TRGOVSKA HIŠA COURRÈGES

Citroën E-MEHARI styled by Courrèges, je srečanje dveh vizionarskih in ikonskih francoskih znamk: Citroëna in hiše Courrèges. Skoraj 50 let po lanisranju Méharijia v maju 1968 je bil E-Méhari prvič predstavljen decembra 2015. Pravi "prosti elektron", kabriolet s 4 sedeži, 100% električne, zabaven in moderen, popolnoma uteleša vrednote ustvarjalnosti, svobode in optimizma, pravi Citroën.

Medtem pa trgovska hiša Courreges in njihove revolucionarne kreacije v svetu mode, pooseblja neponovljiv mladostni in svobodni duh... Dva kreativna, ustvarjalna svetova, ki  sta se v preteklosti že dopolnjevala, sta danes odločila, da napišeta novo poglavje skupaj. In to poglavje je koncept Citroën E-Méhari "styled by Courrèges".

Izziv sodobnega oblikovanja? Združevanje lepega, uporabnega in prijetnega na pogled. Obe znamki jasno izražata svojo željo izumiti nove oblike z delom na materialih prihodnosti, navdih pa črpata iz resničnega življenja, njegove vedrine in poezije.

INSTRUMENTALNA PLOŠČA

307x132_Volant.jpg

Oranžno obarvani koncept prinaša radost v potniški prostor z svojimi oranžnimi vinilnimi šifi, ki potekajo vzdolž armaturne plošče  in ob prezračevalniki.

BELO USNJE

307x132_Banquette.jpg

V notranjosti, krila vrat pokriva belo usnje vrhunske kakovosti, prav tako pokriva armaturno ploščo in zadnjo klop, predelano v kvadratno arhitekturo.

PLATIŠČA & KAROSERIJA

307x132_Roue.jpg

Bela ne prekriva samo karoserije, temveč tudi vsa štiri kolesa. Samo živahna oranžna obroba na platiščih s prispodobo varnostne klučavnice pritegne pogled.  

PRTLJAŽNIK & EKSKLUZIVNA LINIJA KOVČKOV

1500x646_Coffre.jpg

Mobilna prtljažna vrata omogočajo dostop do prtljažnika,  v katerega se lahko zloži celotno eksluzivno linijo kovčkov, ki se sestoji iz 3 kosov v belem usnju z svetlečo oranžno obrobo in ki so v  popolni harmoniji z duhom vozila.

BREZMADEŽNA VRATA

1500x646_Porte.jpg

Kljuke na vratih E-Méhari »styled by Courrèges » so bile deležne enakega dvobarvnega tratmaja, belo-oražne kombinacije, v skladu s oblogo vrat in armaturne plošče.

 

1500x646_Enfant.jpg

Koncept avtomobila Citroen E-Méhari »styled s Courrèges« je 100% električen. Tehnologija izhaja iz francoskega strokovnega znanja skupine Bolloré, ki izdeluje LMP® baterije (litij Metal polimer) za vožnjo s hitrostjo 110 km / h, do 200 km dosega v mestnem okolju. Baterije se napolnijo v 8 urah na namenskih polnilnih napravah (domačih terminalov ali javnih terminalov) ali v 13 urah na gospodinjski vtičnici.

Neprimerljiv, brez stresa in hrupa, koncept Citroen E-Méhari »styled s Courrèges« ponuja neprimerljiv občutek svobode ... Z vetrom v laseh, v tišini in udobju 100% električnega avtomobila.

Top