To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
1440x545_C-Aircross_Cinemascope.jpg

Koncept C-AIRCROSS

Mestni pustolovec, ki ljubi pustolovščine tudi na bolj odprtih prostorih, istočasno sodoben in prostoren, konceptno vozilo C-AIRCROSS CONCEPT predstavlja ofenzivo znamke Citroën v segment SUV v Evropi.  S svojim edinstvenim izgledom C-AIRCROSS povzema duh novega C3, ki je bil lansiran konec leta 2016.

 

597x250-design ext.jpg

SODOBEN & PISAN

Zasnova koncepta C-AIRCROSS je samozavestna in hkrati barvita. Njegova silhueta je navidezno ojačana in povišana zaradi bočnih zaščit.

Pri oblikovanju koncepta C-Aircross je ekipa dizajnerskega oddelka Citroën združila tekoče linije vozila z atributi terenskega vozila na silhueti s kompaktnimi dimenzijami: (dolžina : 4,15m, širina : 1,74m, višina : 1,63m).

ROBUSTEN PREDNJI DEL

608x262_face_AV.jpg

 .

Glede na držo, je koncept C-Aircross na prvi pogled prepoznaven po kratkem in višjem pokrovu motorja ter ojačanim prednjim nosom, ki ne deluje agresivno.  se distingue au premier coup d’œil par son capot court et haut perché et sa face avant râblée mais non agressive. Svež in edinstven obraz v svetu, ki je zelo zaznamovanj z SUV.

ZADNJE LUČI S 3D UČINKOM

608x262_feux_led.jpg

.

Koncept C-Aircross je poleg markantnega prednjega dela, na zadnjem delu prepoznaven po zadnjih lučeh s 3D učinkom, ki jih obkrožajo lebdeče elipse. Drzen & tehnološki detajl.

VOGALNO STEKLO Z OSVETLJENIM OZADJEM

608x262_custode_2.jpg

.

Pravi podpis in prepoznaven znake koncepta, pa sta 2 vogalni zadnji stekli, osvetljeni z grafičnim kontrastom, da delujejo kot aerodinamilčne zračne lopute.

IZČIŠČENA NOTRANJOST

kar zadeva notranjost, so se dizajnerji Citroën odločili za aerodinamično in ojačano armaturno ploščo. Notranja zgradba, ki daje občutek tekočih linij, sodobnosti in prostornosti.


Poleg enokrakega volana s enostavnimi upravljalnimi funkcijami (da se malo zazremo v zgodovino Citroëna), je armaturna plošča koncipirana s t.i. "head-up displeyem", ki združuje prikaz vseh glavnih funcionalnosti in tako vozniku prepusti nemoten pogled na cesto.
1500x646_C-Aircross_Planche_de_bord.jpg
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg

SEDEŽE JE NAVDAHNIL
SVET POSTELJNINE

Štirje sedeži iz mehkih materialov, ki zaobjamejo telo! Tako spredaj kot zadaj,veliki in udobni sedeži v izgledu zofe, so prekriti z kvalitetnimi in mehkimi, tehnično dodelanimi materiali.

Poleg kakovostnih in naravnih materialov, sedeži nudijo edinstven način uporabe, ki ga je navdihnil svet posteljnine. Sedeži se prilagodijo drži telesa in tako potnikom zagotavljajo povsem edinstven užitev pri vožnji.

ZA VSAK TEREN

Radoživ in napreden veter časa!

Koncept C-Aircross nima samo izgleda terenca; nudi tudi izredno udobje v vozžnji.

Primeren za vsakodnevne poti v mestnih središčih kot tudi za občasne pobege v hribe ali na morje, z družino ali prijatelji, saj je z možnostjo "Grip Control" na sredinski konzoli predvsem vsestranski.
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg
Top