To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
1440x545_Cinemascope.jpg

SpaceTourer Hyphen

X

X

Odlikuje ga živahen stil, odločnost predhodnika, koncepta Aircross, in celoten duhovni optimizem rokovske glasbene turneje. Dobrodošli v Citroën SpaceTourer Hyphen, konceptno vozilo, s 4x4 avanturističnim, živahnim in barvitim videzom!

NA VSEH TERENIH

L2E

Za večji poudarek njegovih »off-road« lastnosti,pet elastičnih trakov krasi vsako pnevmatiko, kar kaže na večji oprijem. Brez težav boste prispeli na vaš glasbeni festival, celo v najbolj blatnih pogojih!

CITROËN JE POJAČAL ZVOK !

1500x646_HYPHEN-.jpg

HYPHEN HYPHEN, vam ime kaj pove? Morda. Gre za mlado pop-elektro glasbeno skupino iz Nice, ki so osvojili nagrado na francoskem Glasbenem festivalu 2016. Torej, zdaj lahko razumete, od kod neizmeren vir energije ter drzen in pop izgled konceptnega avtomobila daleč naokoli!

DUH SPACETOURERJA

L2E

Koncept avtomobila temelji na prednostih različice CITROËN SpaceTourer. Ta ohranja vse bistvene značilnosti in zmogljivosti svojega starejšega brata in ponuja zmogljivosti edinstvene za 4x4 pogon. Z dvignjenim podvozjem, SpaceTourer Hyphen ohranja vse udobje in praktičnost starejšega brata.

IN 1, IN 2, IN 9 SEDEŽEV !

1500x646_V2_BienEtre.jpg

Za zadnjimi drsnimi vrati se skriva ves svet : udobni in prefinjeni sedeži, dinamično vzdušje, razvestljena in barvita notranjost … 9 mest, ki jih opišemo z eno samo besedno zvezo : dobro počutje.

19'' PLATIŠČA

307x132_Jantes.jpg

Višji, v primerjavi s serijsko različico, je koncept SpaceTourer HYPHEN opremljen z 19'' aluminijastimi platišči v črni barvi v vzorcu diamanta, posebej stiliziranimi  z rdečo-oranžno obrobo.

ARMATURNA PLOŠČA

307x132_Sangles.jpg

Potniški prostor in armaturna plošča sta obložena z posebnim tekstilom, v harmoniji z barvami in konstrukcijo sedežev.

OSVEŽUJOČA NOTRANJOST

307x132_TableauDeBord.jpg

Njegova notranjost in reliefna grafika v 2D in 3D ponujata pravi nabolj energije. Vam ne preostane drugega, kot da uživate svobodo avanturizma "brez omejitev".

VEČ MOBILNOSTI

L2E

Opremljen z dizelskim motorjem BlueHDi 150 S &S in s 6-stopenjskim menjalnikom, koncept SpaceTourer HYPHEN ponuja zmogljivosti pogona 4x4, hkrati pa ohranja bistvene lastnosti in zmogljivosti SpaceTourerja.

Top