To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

BERLINGO EXPLORE ADRENALINSKI VIKEND

NI BILO POČITKA ZA NAGRAJENCE

Vas zanima, kako so nagrajenci nagradne igre « BERLINGO EXPLORE » preživeli nepozaben in adrenalina poln konec tedna?

Nagrajenci nagradne igre « BERLINGO EXPLORE » so s svojimi družinskimi člani in partnerji preživeli nepozaben in adrenalina poln konec tedna v dolini Soče.

V petek, 2.oktobra so se nagrajenci z našo ekipo zbrali v Ljubljani in se z novimi Berligoji podali na pot dogodiviščin, kjer so jih čakale številne preizkušnje.

Taborjenje ob ognju, spanje v šotoru, celo spanje v novem Berlingoju, ki se je izkazalo za vrhnusko. Dež, vlaga, niti taborniško (ne)udobje  niso bili ovira, da druščina ne bi uživala, tako odrasli kot otroci.

Vikend je za nagrajence minil kar prehitro. Ne samo, da so se težko ločili od novega Berlingoja, postali so tudi super druščina.

Kakšne izzive so morali premagati in kakšna adrenalinska doživetja so jih čakala, pa si oglejte  v naši reportaži.

Top