To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

CITROËN E-MEHARI: PROSTI ELEKTRON

Trendovski, svobodomiseln, drugačen, morda celo malce predrzen ... Z vsemi temi pridevniki lahko opišemo novi model znamke CITROËN. E-MEHARI je barvit avtomobil, predrzen in povsem v CITROËNOVEM duhu. E-MEHARI je tisti poseben avto, ki bo zapeljal vse, ki iščejo drugačnost in optimizem ter jih zanimajo trendi in skrb za okolje.

E-MEHARI, ki se navezuje na zgodovino tržne znamke in hkrati odločno gleda v prihodnost, se šaljivo spogleduje z ikono, Méharijem iz leta 1968. Vendar je še veliko več: je optimističen štirisedežni kabriolet na električni pogon, izdelan v sodobnem in zabavnem stilu. V tej novi etapi partnerstva s skupino Bolloré potrjuje CITROËN svojo željo ponuditi kupcem drugačne avtomobile, ki prekipevajo od svežine in optimizma.

EDINSTVEN

Po oblikovanju zunanjosti je E-MEHARI povsem skladen s CITROËNOVO oblikovalsko držo. Na njem najdemo stilske poteze CITROËNA, med drugim:

  • izrazit pogled, ki ga sestavljajo dvonivojske luči, značilne za znamko CITROËN;
  • edinstven in optimističen dizajn s polnimi in prijetnimi reliefi, mehkimi oblikami in nasmeškom na sprednjem delu;
  • prečiščen stil, simbol preprostega in pristnega veselja, avtomobilistični užitek na drugačen način.

To karizmatično osebnost poudarjajo še drzne barve. Dejansko nudi E-MEHARI nešteto možnosti za oblikovanje po meri, saj med drugim ponuja:

-            4 barve karoserije: modro, ki vabi na potep, oranžno, ki je barva energije in optimizma, poživljajočo rumeno in elegantno bež.

-           2 barvi platnene strehe: črno in oranžno rdečo.

-           2 vrsti notranjega oblazinjenja: bež, ki je zelo naravnega videza, in živahno rdeče oranžno, ki ga spremljajo še dekoracije po navdihu navtičnega športa. 

Kdor išče zabaven, ekspresiven in barvit avtomobil, si lahko izbere zelo drzno kombinacijo.

E-MEHARI ima torej svež in izrazit stil, ki bo gotovo ugajal vsem, ki iščejo drugačen in simpatičen avtomobil.

Kratek predstavitveni video je na voljo na Youtube Citroën Slovenija

 

Top