To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

DS 3 R3T V NOVI PODOBI

Pred vrati je nova sezona v rallyju, na katero se  ekipa MGM Racing team z vozilo DS 3 R3T pospešeno pripravlja.

Da bi bili v letošnjem letu kar najuspešnejši, so v hrvaški Istri opravili test, na katerem je Grega prvič sodeloval z novo sovoznico Anjo Verbič. Prvi vtisi so odlični, saj je Anja že precej izkušena in obenem tudi zelo dosledna ter zagnana. Priznava, da ji je v veliko veselje sodelovati z  ekipo in tudi Grega je mnenja, da je to korak v pravo smer.

 

Ena izmed novosti pred začetkom sezone je tudi osvežitev grafične podobe dirkalnika (Citroëna DS3 R3T), katero lahko, v sicer še ne popolnoma dokončani obliki pobližje spoznate v priloženih fotografijah.

 

DS 3 R3T V NOVI PODOBI 2 DS 3 R3T V NOVI PODOBI 3

Top