To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

DS 4 CROSSBACK "KOMPAKTNO" VOZILO LETA 2016

Revija La Revue Automobile je DS 4 Crossback izbrala za «kompaktno vozilo leta 2016».

DS 4 Crossback je počastila revija La Revue Automobile, ki je med drugim pohvalila zmogljivost in učinkovitost njegovih motorjev.

 

Od skupno 144 vozil v izboru so uredniki in bralci revije La Revue Automobile ravno DS 4 Crossback izbrali za kompaktno vozilo leta 2016, ki je drugim za vzor.

 

"Elegantni pustolovec" znamke DS je bralce prepričal s svojim avantgardnim dizajnom, prefinjenostjo in novo okrasno masko "DS Wings", pomembnim znanilcem identitete blagovne znamke.

 

Top