To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

PRVO MESTO NA OUTSTANDING-U V KATEGORIJI INNOVATE

Ljubljana – 3.2.2015, Citroën je včeraj na slavnostni podelitvi Outstanding, ki nagrajuje najboljše dosežke v zunanjem oglaševanju, v kategoriji Innovate prejel prvo nagrado za billboard za Citroën Jumper.

Inovativno rešitev za Citroën Jumper, ki slikovito prikazuje osnovno prednost vozila – to je prostornost, je prepoznala tudi žirija kategorije Innovate v okviru včerajšnje podelitve nagrad za najboljše dosežke v zunanjem oglaševanju.

Nagrado je prevzel vodja oglaševanja in marketinga Citroën Slovenija Dejan Debernardi, ki je ob tem dejal:  »Kreativnost in inovativnost tvorita DNK zapis znamke Citroën zato smo vedno usmerjeni v snovanje rešitev in rabi medijev, ki sledijo temu zapisu in krepijo osnovno obljubo in izkušnjo znamke Citroën. Nagrada je potrditev filozofije, ki jo skupaj z agencijo Formitas BBDO gradimo in utrjujemo že 20 let na slovenskem trgu.«

Top