To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

SPONZORSTVO 5.ARGONAVSTKEGA MARATONA

Naš novi trgovec Avtohiša Seliškar iz Logatca je ponosni sponzor jubilejnega 5. Argonavtskega maratona, ki bo 21. junija 2015 na Vrhniki.

V spremljevalni koloni kolesarjev boste lahko občudovali paleto Citroënovih vozil, na prireditvenem prostoru pa pridobili tudi informacije o ponudbi.


Maratonski dogodek je primeren tako za otroke kot za izkušene kolesarje, saj bodo na razpolago tri različne trase, različnih težavnostnih stopenj. Najzahtevnejši bo argonavtski maraton s 81 kilometri, ki je primeren za dobro pripravljene rekreativne kolesarje. Za srednje pripravljene kolesarje je primeren mali argonavtski maraton, ki bo dolg 63 kilometrov, medtem, ko je družinam namenjen družinski argonavtski maraton in bo dolg 32 kilometrov. Najmanjši pa se bodo pomerili, kot že rečeno, na otroškem maratonu Argonavtek, ki je namenjen otrokom do 7-ega leta.

Več informacij na www.argonavtskimaraton.si in na FB/argonavtskimaraton

Top