To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

DS CONNECT NAV

Za krmilom prihranite čas in uživajte na poteh, s pomočjo Connect Nav Pack DS: prometne informacije, bencinske črpalke, parkiranje, vreme in lokalne znamenitosti (držav, v katerih so te storitve na voljo, so navedene v splošnih pogojih uporabe).

750x423_DS_Connect_Nav_Trafic.jpg

Prometne informacije

DS Connect Nav vključuje informacij v realnem času o stanju na cestah: načrtuje optimalno pot do cilja, ob upoštevanju pogojev, prometnih in vremenskih.

750x423_DS_Connect_Nav_Carburant.jpg

Bencinski servisi

DS Connect Nav prikazuje ceno goriva bencinskih servisov, ki se na vaši poti ponujajo: preprosto izberite tistega, ki ga želite in se pustite voditi do cilja.

750x423_DS_Connect_Nav_Pack_Service.jpg

Vreme

DS Connect Nav vam sporoči vremensko stanje na poti, z  5-dnevno napovedjo. Tako so cestni pogoji vnaprej predvideni in ste med vožnjo mirni.

750x423_DS_Connect_Nav_Parking.jpg

Parkiranje

DS Connect Nav vas vodi do parkirišča po vaši izbiri. Sporoči vam ceno in število razpoložljivih mest, če so te informacije na voljo.

750x423_DS_Connect_Nav_Zone_de_danger.jpg

Območja nevarnosti

DS Connect Nav pomaga prepoznati situacije, ki zahtevajo večjo pozornost, preko navigacijskega zaslona prikaže nevarno območje in razdaljo do tja (ta storitev ne deluje v Švici).

KAKO DELUJE DS CONNECT NAV?

POSODOBITEV KARTOGRAFIJE

POVEZAVA Z INTERNETOM

KAKO JE Z NAROČNINO?

POSODOBITEV KARTOGRAFIJE

Vsako leto se razvije približno 15% evropskega cestnega omrežja. Za upoštevanje teh sprememb v navigaciji, DS Connect Nav vključuje posodobitev kartografije enkrat letno. Za več informacije se povežite z aplikacijo MyDS.

POVEZLJIVOST Z INTERNETOM

Storitve Pack DS Connect Nav so na voljo preko mobilne internetne povezave z DS Connect Box. Storitev ne zahteva nobene naročnine, razen v tujini. Poženite in  ste že povezani.

Na voljo na vozilih :

Top