To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Pravno obvestilo

Odkrijte MyDS

MyDS na vašem mobilnem telefonu

747X322_MyDS.jpg

Na svojem mobilnem telefonu (1) lahko v kateremkoli trenutku poiščete lokacijo svojega vozila in pregledate njegove glavne tehnične informacije: datum naslednjega servisnega pregleda, število prevoženih kilometrov, nivo goriva itd. (2)
Po zaslugi funkcij «Najdi moje vozilo» in «Nadaljevanje navigacije» se lahko enostavno vrnete do kraja, kjer ste parkirali vozilo, in peš nadaljujete po načrtovani poti do cilja, kamor ste namenjeni (3).
MyDS koristi povezavo Bluetooth® z zaslonom na dotik vašega vozila DS, da vam prikaže informacije o vozilu tudi po izklopu kontakta (4).

MyDS na ekranu vašega DS

747X322_TechnoMyDS

Če je vaš pametni telefon združljiv s protokolom MirrorLinkTM (5) (6), se na zaslonu vašega vozila DS prikaže aplikacija MyDS (6). Tako lahko med vožnjo v beležko pogledate, kdaj imate dogovorjen naslednji termin za servisni pregled, narekujete sporočila SMS in glasovno odgovorite na sporočila, ki jih prejmete med potjo, ne da bi morali v rokah držati svoj pametni telefon.
(5) Preglejte seznam telefonov, združljivih s protokolom MirrorLink 1.1TM (https://cert.mirrorlink.com/Productlisting/)
(6) Vaš DS mora biti opremljen z zaslonom na dotik z opcijo Mirror Screen.

Pravno obvestilo

PRED

MED

POTEM

Preden se odpravite na pot

Mesto, kjer ste parkirali svoje vozilo DS, lahko povsem enostavno poiščete s pomočjo funkcije «Najdi moj DS» v aplikaciji MyDS. Funkcija vas vodi do vašega vozila DS prek aplikacije za navigacijo na vašem pametnem telefonu. (1)
MyDS vas poleg tega obvešča o naslednjem roku za servisni pregled, številu prevoženih kilometrov in preostali količini goriva v vašem vozilu DS.

Pravno obvestilo

Med potjo

Če je vaš pametni telefon združljiv s protokolom MirrorLink 1.1 (1), se na zaslonu vašega vozila DS prikaže aplikacija MyDS (2). Tako lahko med vožnjo v beležko pogledate, kdaj imate dogovorjen naslednji termin za servisni pregled, ne da bi morali v rokah držati svoj pametni telefon. Prav tako lahko brez dotika pametnega telefona narekujete sporočila SMS in glasovno odgovorite na sporočila, ki jih prejmete med potjo. Za enostavno vzpostavitev stika z vašim izbranim prodajnim mestom DS se vam na zaslonu prikaže bližnjica in sproži se neposredni telefonski klic.


Pravno obvestilo

Po končani vožnji

V navigacijski sistem (1) vašega vozila DS vnesite naslov, ki se vam bo prikazal v aplikaciji MyDS. Funkcija «Zaključi mojo pot» iz aplikacije MyDS vam omogoča do cilja poti prispeti v načinu za pešce s pomočjo aplikacije za navigacijo na vašem pametnem telefonu.


Pravno obvestilo
Top