To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

INTELIGENTNA POVEZLJIVOST ZA UŽIVANJE V VOŽNJI

DS CONNECT BOX

PAKET MONITORING

DS PAKET MAPPING

PAKET TRACKING

DS CONNECT BOX

DS CONNECT BOX  (vključuje paket SOS in asistenca)


Vozite brezskrbno: V primeru nesreče vozilo brez vašega posredovanja samodejno stopi v stik s klicnim centrom, ki je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Klicni center nemudoma določi lokacijo vašega vozila, vzpostavi z vami stik v vašem jeziku in po potrebi na kraj nesreče pošlje intervencijsko službo ali tehnično pomoč.

PAKET MONITORING

PAKET MONITORING: BODITE BREZ SKRBI


Tehnološko izpopolnjeno in okolju prijazno vozilo DS vas opozarja o prihodnjih rokih za servisni pregled in vam poda nasvete za varčno vožnjo.

• Za še več užitkov v vožnji vaš DS komunicira neposredno z vašim osebnim kotičkom in vas opomni na naslednji redni servisni pregled. V primeru okvare vas virtualna servisna knjižica opozori na posege, ki morajo biti opravljeni.
• Storitev "eko vožnja" analizira vaše vozniške navade, da vam poda osebne nasvete in predloge za znižanje emisij CO2 in porabe goriva, s čimer si zagotovite optimalne stroške in hkrati tudi užitke v vožnji.


DS PAKET MAPPING

DS PAKET MAPPING: PRIHRANITE NA ČASU ČISTO VSAK DAN


• Ste pozabili, kje ste parkirali svoj avtomobil? Po zaslugi paketa Mapping lahko parkirno mesto poiščete s svojim pametnim telefonom. Aplikacija vas bo brezskrbno vodila do parkirnega mesta.


•  Vse opravljene poti se shranijo v spomin, kar vam olajša potovanja.

PAKET TRACKING

PAKET TRACKING: ZAGOTOVITE SI VEČ MOŽNOSTI ZA VRNITEV VOZILA V PRIMERU KRAJE

• Takoj ko ugotovite, da je bilo vaše vozilo ukradeno, morate krajo prijaviti na policijsko postajo.
Takoj po prijavi kraje o tem seznanite še službo za pomoč zaradi vklopa paketa Tracking. Informacije o geografskem položaju vašega vozila se bodo posredovale varuhom reda in miru, s čimer si boste maksimalno povečali možnosti za vrnitev vozila v najkrajšem možnem času.


• Specializirani klicni center vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

DS Connect je na voljo za vse modele izbora DS

Top