To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri

Citroën C-Elysée

Sodobna in prostorna limuzina

Citroën C-Elysée je bil deležen vsega tehničnega in oblikovalskega znanja znamke Citroën, zasnovan je bil predvsem kot odgovor na pričakovanja tujih trgov.

MM00NHH_1CM3A4NZZZZZZZBZ_0P8JZZZZ_001_10

Prednosti

  • Imeniten harmoničen slog, uravnovešena in prestižna oblika karoserije
  • Močno in trpežno vozilo, preskušeno na 4 milijonih kilometrov
  • Izredno prostorna notranjost, zgledno bivalno udobje na zadnjih sedežih
  • Lega na cesti in udobje vzmetenja, značilna za Citroën
  • Privlačno razmerje med ceno in zmogljivostmi
  • Bencinski motor PureTech VTi 72 od 116 g in 5,0 l/100 km
  • Motor Diesel HDi 92 s 108 g in 4,2 l/100 km

Elegantna oblika karoserije

Linije Citroëna C-Elysée in harmonija njegovih prostornin vam takoj odkrijejo njegov značaj: značaj sodobne in prostorne limuzine.
Citroën C-Elysée je prestižen in obenem uravnotežen s svojimi širokimi koloteki, z visokim obodom karoserije in napetimi blatniki, s svojo imenitno držo pa vas ne bo pustil ravnodušnega.

Izrazen pogled

Citroën C-Elysée - Izrazen pogled

Prednja stran Citroëna C-Elysée na prvi pogled izraža njegovo pripadnost paleti vozil Citroën, zlasti s svojim širokim kromanim podpisom, ki podčrtuje njegov napeti in narebričeni motorni pokrov.

Sodobna notranjost

Citroën C-Elysée - Sodobna notranjost

Notranjost Citroëna C-Elysée je prostorna in dostojna velikih limuzin, z armaturno ploščo, ki je lahko prevlečena z zapeljivim in sodobnim okrasom.
Sedeži so posebej udobni in so lahko oblazinjeni s še posebej imenitno kombinacijo z usnjem. Materiali so bili izbrani zaradi svojih elegantnih in trpežnih značilnosti.

Rekordno bivalno udobje

Notranji prostor

Citroën C-Elysée - Notranji prostor

S svojim velikim notranjim prostorom je Citroën C-Elysée natančno dimenzioniran za vse vaše potrebe. Potniki na prednjih sedežih bodo cenili visoki položaj, potniki zadaj pa izredno bivalno udobje z veliko prostora za noge. 

Prtljažnik za zgled

Citroën C-Elysée - Prtljažnik za zgled

Prtljažnik je lahko dostopen, praktičen in zelo velik glede na notranjo prostornost: njegova prostornina je 506 litrov, kar je ena od največjih prostornin v njegovi kategoriji. Ima tudi prostor pod podom, ki lahko sprejme 20 litrov in je idealen za spravljanje majhnih predmetov. 

Veliki odlagalni prostori

Citroën C-Elysée - Veliki odlagalni prostori

Citroën C-Elysée ima uporabne, domiselne in lahko dostopne odlagalne prostore.  Velik predal pred sovoznikom, predali na vratih in naslon za roke s praktičnimi predali, žepi na hrbtišču prednjih sedežnih naslonov  - vsak potnik lahko uporabi praktične predale za vse namene. 

VSAKODNEVNO DOBRO POČUTJE

Connecting Box

Avdio sistem

Regulator/omejevalnik hitrosti

Ogrevan spodnji del vetrobranskega stekl

Klimatska naprava

Connecting Box vozila Citroën C-Elysée sestavljajo:

  • priključek Jack
  • priključek USB
  • prostoročna naprava Bluetooth™. 

Omogoča vam priklop predvajalnika MP3 ali ključa USB in kar se da varno uporabo združljivega mobilnega telefona.

Avdio sistem CD RDS v Citroënu C-Elysée, ki je združljiv z MP3, lahko upravljate z volana.
Z inovativnim programom za obdelavo zvoka in sodobno tehnologijo, ki vam omogoča porazdelitev zvoka po vaših željah, ta sistem omogoča žametno in pomirjujoče vzdušje ter optimalno kakovost poslušanja za resničen užitek.

Za udobno in mirno vožnjo vam Citroën C-Elysée ponuja regulator/omejevalnik hitrosti.
Z omejevalnikom lahko določite hitrost, ki je ne smete prekoračiti.
Regulator vzdržuje vašo hitrost vozila, ne da bi morali pritiskati na pedal za plin.

Citroën C-Elysée je zasnovan tako, da se prilagaja najostrejšim podnebnim pogojem in obdobjem velikega mraza, in vam poleg ogrevanja sedežev ponuja funkcijo "ogrevan spodnji del vetrobranskega stekla".
Ta tehnologija omogoča pospešeno odtalitev vetrobranskega stekla, brisalci pa se tako hitro odlepijo od njega.

Citroën C-Elysée je zasnovan tako, da se prilagaja najostrejšim podnebnim pogojem in obdobjem velike vročine: posebna skrb je bila namenjena klimatski napravi.
Tako je funkcija « AC Max » na voljo pri sistemih, opremljenih z digitalnim prikazom; omogoča maksimalno in takojšnje hlajenje.

Optimalna kakovost

Citroën C-Elysée je deležen vsega strokovnega znanja Znamke na področju podvozja, kakovosti in tehnologije. Z veliko medosno razdaljo in širokimi koloteki - spredaj in zadaj - je Citroën C-Elysée zvest standardom Znamke, da lahko ponudi vozne lastnosti in varnost na najvišji ravni, v mestu in na dolgih poteh.

Varnost na najvišji ravni

Citroën C-Elysée - Varnost na najvišji ravni

Citroën C-Elysée ima visoko raven opreme za aktivno varnost.
Njegov zavorni sistem na primer ima sistem ABS, ki po potrebi prilagodi zavorni tlak, da prepreči blokiranje koles. Pomoč pri zaviranju v sili (AFU) trenutno poveča zavorni tlak, kadar hitro pritisnete na zavorni predal, in vam tako skrajša zavorno pot.
Citroën C-Elysée je lahko opremlje tudi z dinamičnim nadzorom stabilnosti (ESP) in z do 4 varnostnimi blazinami.

Optimalna zanesljivost in trpežnost

Citroën C-Elysée - Optimalna zanesljivost in trpežnost

Poudarek je bil namenjen trpežnosti vozila, zlasti dvojnim tesnilom pri vratih, ki je nepogrešljiv za zaustavitev hrupa ali prahu.
Zunanji materiali so bili izbrani tako zaradi njihovega estetskega videza kot zaradi kakovosti in odpornosti .
Testée sur quatre millions de kilomètres à travers le monde, dans toutes les conditions de roulage possibles, la Citroën C-Elysée je opravil preskuse na štirih milijonih kilometrov po vsem svetu, v vseh možnih voznih pogojih. Je trpežno vozilo za veliko let, njegovi najmanjši detajli so zasnovani tako, da bi trajali dolgo.
C-Elysée
Od 10 060 € z DDV ?
citroen-C-Elysee
Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Top