To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
Zapri
Zapri
Zapri
Zapri
Zapri
Zapri

d

ODKRIJTE C4 CACTUS RIP CURL PREKO VIDEA

 

 

Citroën C4 Cactus Rip Curl je plod samoumevne združitve: srečanje tekočih linij in drznega značaja crossoverja C4 Cactus ter svobodnega duha Rip Curla. Dve blagovni znamki, ki sta v enaki meri navdušeni nad pustolovščinami! Oglejte si prednostne lastnosti vozila C4 Cactus Rip Curl na štirih video posnetkih, ki prikazujejo njegovo filozofijo, njegov dizajn, tehnologijo Grip Control in zaščite AirbumpⓇ.


DIZAJN

1500x646_design-v2.jpg

Crossover nove vrste, ki je vnesel svež veter v avtomobilski svet. Citroën C4 Cactus je naredil en korak naprej v svojem razvoju po zaslugi posebne serije, ki je nastala v sodelovanju med znamkama Citroën in Rip Curl. Ob združitvi z znamko Rip Curl, ki je skorajda sopomenka za deskanje že od leta 1969, je Citroën okrepil "športni" duh vozila C4 Cactus in se nam predstavlja v še bolj izrazni in radikalni izvedenki.

POKROVI VZVRATNIH OGLEDAL

608x262_C4_Cactus_Rip_Curl_Retro.jpg

Citroën C4 Cactus Rip Curl se na pogled od ostalih izvedenk loči po ekskluzivnih dodatkih, s katerimi sta okrašeni tako zunanjost kot notranjost. Posebna serija dodatno poudarja že tako edinstven in neposnemljiv videz crossoverja po zaslugi pokrovov zunanjih ogledal v beli barvi.

NALEPKE ZA PREDNJI IN ZADNJI DEL

608x262_C4_Cactus_Rip_Curl_Stickers.jpg

Zadnjo vogalno steno krasi motiv Rip Curl, ki je bil zasnovan posebej za ta model vozila in je nanešen v horizontalni liniji. Motiv dopolnjuje podpis znamke Rip Curl, ki je v beli barvi in s svojo pisavo vozilo neomajno umešča v svet deskanja, torej v iskanje idealnih morskih valov!

PUSTOLOVSKI VIDEZ

Kaj bi bil C4 Cactus brez zaščit Airbump®? Grafični in uporabni elementi, ki zaznamujejo osebnost avtomobila C4 Cactus in ščitijo njegovo karoserijo, so serijsko na voljo v črni barvi Black, za doplačilo pa so na razpolago še druge barve (Dune, Chocolate in Grey). Na zunanjih površinah pa poleg slavne zaščitne obloge iz termoplastičnega uretana (TPU) najdemo še nalepke Rip Curl, ki so bile zasnovane posebej za ta model. Na sliki je nalepka nameščena na prednjem blatniku.
597x507_Airbump.jpg

17-PALČNA PLATIŠČA IN ZIMSKO-LETNE PNEVMATIKE

747x322_Rip_Curl_jantes.jpg


C4 Cactus Rip Curl ne bo ostal neopažen predvsem zaradi dvobarvnih 17-palčnih platišč CROSS, na katerih so nameščene posebne zimsko-letne pnevmatike, ki izboljšajo vlečno moč v najrazličnejših razmerah. Da se boste lahko povsem varno podali na ceste v neposredni bližini plaže.

STREŠNI PRTLJAŽNI DROGOVI

747x322_Rip_Curl_barres.jpg

Jadralna deska ali par smuči? Po zaslugi strešnih prtljažnih drogov v beli barvi bo Citroën C4 Cactus Rip Curl venomer izpolnil vaše želje.

 

Pot v pustolovščino odslej čaka le še na vas!

NAKLONJEN PREŽIVLJANJU ČASA NA PROSTEM

747x322_Rip_Curl_sabot.jpg


Majhne podrobnosti, zaradi katerih je vse drugače! C4 Cactus Rip Curl je nedvomno naklonjen preživljanju časa na prostem, saj je opremljen s prednjimi in zadnjimi zaključni elementi, ki ga idealno ščitijo na čisto vseh poteh, kamor se poda.

BARVITI DODATKI V NOTRANJOSTI

1500x646_C4_Cactus_interieu.jpg

Notranjost vozila C4 Cactus Rip Curl krasijo dodatki v energični in dinamični barvi Pulp Orange, ki so prefinjeno razporejeni v majhnih odmerkih.  Varnostni pasovi s temi barvitimi dodatki ustvarijo kontrast z oblazinjenjem sedežev v tkanini sive barve Mica Grey (serijsko) ali v kombinaciji usnja Black in tkanine Black (za doplačilo).

 

Isti barvni odtenek najdemo tudi na podu: preproge imajo okrasni šiv v barvi Pulp Orange in nalepko z logotipom znamke deskarske opreme.

DOBRO POČUTJE

1500x646_bien-être.jpg

Citroën C4 Cactus Rip Curl bo naredil vse, da bo vaše bivanje v vozilu povsem enostavno. Domiselno razporejena in vsem enostavno dostopna odlagalna mesta, navzven odprta in gostoljubna notranjost, panoramska steklena streha, strešni prtljažni drogovi: posebna serija je bogato opremljena, s čimer je enakovredna izvedenki 3. nivoja opreme "Shine" vozila C4 Cactus. Vabi vas na skupinsko druženje in v prijetno vzdušje, ki si ju lahko privoščite po končanem deskanju v ekstremnih razmerah!

597x597_C4_Cactus_toit_pano.jpg

VREMENSKA NAPOVED V ŽIVO PREK ZASTEKLJENE STREHE

Prek panoramske steklene strehe Citroëna C4 Cactus Rip Curl se boste lahko prepričali, ali so vremenske razmere ugodne za deskanje, ne da bi morali izstopiti iz vozila! Panoramska steklena streha, ki je na voljo serijsko, nudi visoko toplotno zaščito in izjemno velike dimenzije, skozi katere nenehno prepušča v potniški prostor filtrirano in prijetno svetlobo. Nič več ne bo neprijetnih učinkov previsoke vročine!

UPORABNA TEHNOLOGIJA

1500x646_techno_utile.jpg

Crossover je povzel glavno serijsko opremo izvedenke 3. nivoja "Shine" Citroëna C4 Cactus in se ponaša s številnimi tehnologijami, kot so pomoč pri vzvratnem parkiranju, samodejna klimatska naprava, vklop luči in samodejno delovanje brisalnikov vetrobranskega stekla, navigacijski sistem ali tempomat/omejevalnik hitrosti vozila. Odslej ne boste imeli več izgovorov: vso pozornost boste lahko osredotočili izključno na cesto!

GRIP CONTROL: ZA RAZLIČNE UŽITKE

Citroën C4 Cactus Rip Curl je opremljen s sistemom Grip Control, tehnologijo za izboljšano vlečna moč, ki se prilagaja danemu terenu (pesek, sneg, spolzek teren).

 

Ne glede na letni čas ali destinacijo lahko izkusite povsem nova doživetja v vožnji in to na povsem varen način po zaslugi sistema Grip Control ... Tehnologijo si oglejte na video posnetku!

597x597_C4_Cactus_Rip_Curl_Grip_Control.jpg

GRIP CONTROL V PETIH NAČINIH

STANDARD: za vožnjo po sončnih obmorskih cestah, gorskih ovinkih, prostranih avtocestah in avenijah v središču mesta …Ta način je namenjen običajnim pogojem z nizko pojavnostjo spodrsavanja. PESEK: za vožnjo do najlepših lokacij za deskanje … Ta način ohranja spodrsavanje obeh pogonskih prednjih koles hkrati in tako omogoča napredovanje na razrahljani podlagi. Na ta način preprečuje še, da bi se vozilo vkopalo. NEUTRJEN TEREN: za povsem brezskrbno vožnjo po vseh neutrjenih podlagah (blato, mokra trava, kolovoz). Ta način deluje kot diferencial z delno zaporo in poskrbi za speljevanje vozila v posebnih pogojih. SNEG: za vožnjo do najlepših zimskih smučarskih središč. Ta način prilagaja spodrsavanje vsakega pogonskega kolesa posebej razpoložljivemu oprijemu, kar poskrbi za brezskrbno in varno vožnjo po zasneženi cesti. ESP OFF: omogoča izklop sistema za elektronski nadzor stabilnosti ESP (aktiven do hitrosti 50 km/h).

SAMODEJNA KLIMATSKA NAPRAVA

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_clim.jpg

Samodejna klimatska naprava ohrani v potniškem prostoru želeno temperaturo ne glede vremenske spremembe v okolici (osončenost itd.).  Zračni pretok klimatske naprave se torej prilagaja, da ostane temperatura v notranjosti stabilna.

POMOČ PRI PARKIRANJU

Citroen C4 Cactus couleur olive

Tudi če ste prvak v bočnem parkiranju in izvajanju manevrov, je lahko včasih malo pomoči dobrodošlo! Pomoč pri vzvratnem parkiranju vas po zaslugi zaznaval vodi med vožnjo v vzvratni prestavi. Za doplačilo je na voljo tudi kamera za pomoč pri vzvratni vožnji.

NAVIGACIJA

Intérieur inside Citroen C4 cactus

Navigacijski sistem, ki je integriran v 7-palčni zaslon na dotik Citroëna C4 Cactus Rip Curl, prikaže zemljevide v ptičji perspektivi skupaj s prikazom vrednosti omejitve hitrosti in ob upoštevanju razmer v prometu.

ŠEST ZVOČNIKOV

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_HP.jpg

Po potniškem prostoru vozila C4 Cactus Rip Curl je razporejenih šest zvočnikov za visokokakovostno predvajanje skladb z vaših datotek in seznamov MP3. Kaj je bolje od poslušanja deskarske glasbe, medtem ko opazuješ sončni zahod?!

TEMPOMAT

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_régulateur_vitesse.jpg

Tempomat samodejno ohranja hitrost vozila C4 Cactus Rip Curl na vrednosti, ki ste jo nastavili, ne da bi vam bilo treba pritiskati na pedal za plin. To je zagotovilo za vožnjo s fiksno hitrostjo.

DODATNO ZATEMNJENA STEKLA

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_vitres_surteintées.jpg

Crossover je opremljen z dodatno zatemnjenimi stekli, ki poskrbijo za več udobja in zasebnosti. Neprozorne steklene površine se idealno ujemajo z raznimi barvami karoserije, kar pozitivno vpliva tudi na stil Citroëna C4 Cactus Rip Curl.

KRALJ JADRANJA … IN PORABE!

1500x646_C4_Cactus_conso.jpg

Po zaslugi dizelskih motorjev BlueHDi 100 (S&S BVM Euro6) in bencinskih motorjev PureTech 110 (S&S BVM Euro6) je vožnja s Citroënom C4 Cactus Rip Curl umirjena in pa tudi bolj varčna. In kdo pravi, da manj goriva pomeni tudi manj emisij CO2.


To je nova generacija motorjev, ki jih Citroën nudi od konca leta 2013 in ki omogočajo drastično zmanjšanje emisij dušikovih oksidov (NOx) in emisij CO2 po zaslugi inovativne izpušne linije. Predajati se užitkom in hkrati ohraniti popoln razgled ni misija nemogoče!

 

 

Top