To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
1
2
3
4
5
PERSONALIZACIJA
airbump®
DOBRO POČUTJE
ZASLON
UČINKOVITOST
PREDNOSTI VOZILA C4 CACTUS
ZAČNITE!
ŠTEVILNA UJEMANJA
KAROSERIJA/AIRBUMP®
AIRBUMP®
SVETOVNA EKSKLUZIVNOST
DIZAJN IN TEHNOLOGIJA
ZAŠČITA PRED UDARCI
VOZIČEK
VRATA
NLP-ji
PANORAMSKA STREHA
SPROŠČUJOČ IN PRIJETEN
AMBIENT
VAM NUDI VEČ SVETLOBE!
VSE FUNKCIJE ZDRUŽENE NA
7" ZASLONU
S 7 GUMBI NA DOTIK
KLIMATSKA NAPRAVA
POMOČ PRI VOŽNJI
MULTIMEDIJSKE NAPRAVE
NAVIGACIJA
PARAMETRI
CITROËN MULTICITY CONNECT
TELEFON
PORABA GORIVA
NADZOROVANA
,
9
9
9
9
9
9
LITROV NA 100 KM
EMISIJE CO2 OD 82 G/KM
PREIZKUSITE!
KONFIGURIRAJTE!

DIZAJN

Ponovna združitev sloga in enostavne vsakodnevne uporabe. Ponudba močnih in vedno učinkovitih grafičnih elementov. Citroën C4 Cactus je crossover nove vrste z optimističnim dizajnom.

Airbump®

"Zakaj se vam zdi pomembno zaščititi svoj pametni telefon, vozila pa ne?"

Mark Lloyd, glavni oblikovalec vozila C4 Cactus
520x293_Airbump_Citroen_C4_Cactus_Coupe

Airbump® pomeni uspešno zvezo med slogom in uporabnostjo! Ta mehka obloga, ki je ekskluzivna novost v svetovnem merilu, ščiti vaše vozilo ob majhnih vsakodnevnih udarcih.

Kaj je skrivnost te zaščite? Številni zračni mehurčki pod mehko oblogo iz plastike TPU z mehko obdelavo, ki ne potrebujejo posebnega vzdrževanja.Za svojega Citroëna C4 Cactus lahko izberete eno izmed štirih barvnih zaščit Airbump®: peščena, čokoladno rjava, črna in siva. Zdaj ste na potezi vi!

Zabavajte se z zaščitami Airbump®!

Zaženite žogico fliperja, tako da kliknete na puščice v animaciji ali s puščicama levo/desno na svoji tipkovnici.

Osvetlitev

C4 Cactus - Signature lumineuse

Prednji del vozila C4 Cactus izstopa zaradi tehnološko dovršenih optičnih blokov z dnevnimi lučmi na diode LED, ki poudarjajo prednja žarometa, vgrajena v zaščite Airbump®.

Izjemno drzna osebnost!

C4 Cactus - Personnalité audacieuse

Citroën C4 CACTUS svojo pogumno osebnost izraža z uporabnimi grafičnimi elementi, kot so strešni nosilci, ki združujejo slog in praktičnost.

DOBRO POČUTJE

1500x646_Bien_Etre_C4_Cactus.jpg

Vse za poenostavitev vašega bivanja v vozilu. Široki prednji sedeži z učinkom zofe, domiselna odlagalna mesta, ki so dostopna vsakomur, odprta in gostoljubna notranjost …  C4 Cactus je povabilo na skupno rabo.

Top Box: odlagalno mesto v slogu potovalnega kovčka

Citroen_C4_Cactus

Ali iščete neposredno dostopen predal pred sovoznikom, v zgornjem delu armaturne plošče? To je Top Box! Je zelo prostoren (8,5 litra) in v njem lahko na dosegu roke shranite vse osebne predmete.

V duhu … zofe!

Široki prednji sedeži Citroëna C4 Cactus so bili zasnovani po zgledu udobne zofe. Z enim samim ciljem:  vaše udobje. Torej, sprostite se in se podajte na vožnjo.

Panoramska streha: Naj notranjost preplavi svetloba.

Panoramska steklena streha z visoko toplotno zaščito in izjemno velikih dimenzij nenehno prepušča v potniški prostor filtrirano in prijetno svetlobo. Svetloba. 

TEHNOLOŠKA INTELIGENCA

Tableau de bord C4 cactus inside

Citroën C4 Cactus se osredotoča na uporabne tehnologije, namenjene dobremu počutju in varnosti. Predvsem na tiste, ki jih vsakodnevno zares potrebujete, kot so sistemi za pomoč pri vožnji. 

Povezan z vašim svetom

100% digitalno in 100% intuitivno Vsi upravljalni gumbi Citroëna C4 Cactus so zbrani na enem samem zaslonu. Serijski 7-palčni zaslon na dotik v kombinaciji s sedmimi gumbi omogoča dostop do vseh uporabniških funkcij z enim samim pritiskom.

Povezljiv crossover za dobro počutje

300x395_DNR_Easy_Push_C4_Cactus.jpg

Easy Push

Pri izvedenkah z robotiziranim ročnim menjalnikom ETG klasične prestavne ročice ni več, namesto nje vgrajen sistem « Easy Push ». To poenostavljeno upravljanje zajema tri izbirne gumbe: D za vožnjo naprej, N za prosti tek in R za vzvratno vožnjo.

600x399_Airbag_In_Roof_C4_Cactus.jpg

Airbag v strehi

Varnostna blazina Airbag v strehi je svetovna novost in tehnologija, ki sovoznikovo varnostno blazino umika iz armaturne plošče v prid dodatnega prostora in večjega odlagalnega mesta. Razpre se vzdolž vetrobranskega stekla in zagotavlja visoko zaščito.

300x395_Magic_Wash_C4_Cactus.jpg

Magic Wash

Pri sistemu Magic Wash so šobe naprave za pranje stekel vgrajene neposredno v konice metlic brisalcev, vidljivost je tako nespremenjena, na pokrovu motornega prostora ne nastajajo več madeži, poraba tekočine za pranje stekel pa je veliko manjša!

Povezan s cesto

PARK ASSIST

KAMERA VZVRATNE VOŽNJE

POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC

ŽAROMETI ZA OSVETLITEV OVINKA

1500x646_Park_Assist_C4_Cactus.jpg

Da bo parkiranje enostavno, sistem Park Assist samodejno poišče primerno parkirno mesto za vaš Citroën C4 Cactus in vam ga pomaga parkirati. Upravljali boste le pospeševanje in zaviranje vozila.

1500x646_Camera_Recul_C4_Cactus.jpg

Med parkiranjem boste lahko povsem mirni, saj vam bo kamera za pomoč pri vzvratni vožnji na 7-palčnem zaslonu na dotik prikazovala sliko za vozilom.

Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec samodejno zavira 2 sekundi in vam tako omogoči mirno speljevanje navkreber na strmini, večji od 3 %.

Žarometi za osvetlitev ovinka nudijo dodaten svetlobni snop na notranji strani ovinka ter tako izboljšajo vidljivost in varnost.

Zmerni stroški

Citroën C4 Cactus na pragmatičen način hkrati ponuja užitke v vožnji in zmerne stroške uporabe.


Emisije CO2

307x132_Consommation_C4_Cactus.jpg

Teža vozila C4 Cactus je bila znižana zahvaljujoč inovacijam, kot sta panoramska steklena streha z visoko toplotno zaščito brez senčnika in sistem za brisanje stekel Magic Wash. 

Varčna uporaba

307x132_cout_Usage_C4_Cactus.jpg

Po zaslugi optimalno znižane teže so stroški uporabe vozila Citroën C4 Cactus za 20 % nižji v primerjavi s podobnimi vozili v razredu kompaktnih limuzin.

Znižana poraba

307x132_Consommation_2_C4_Cactus.jpg

C4 Cactus je opremljen s pogonskimi agregati zadnje generacije z bencinskimi motorji PureTech in dizelskimi motorji Diesel BlueHDi za manjšo porabo in nižje emisije CO2.

Motorji

C4 Cactus je opremljen z motorji zadnje generacije z majhno prostornino. Sodobni in učinkoviti motorji porabijo zelo malo goriva in ustrezajo emisijskim standardom Euro6 (bencinski motor PureTech in dizelski motor BlueHDi s sistemom Stop & Start).

BLUEHDI

PURETECH

Motor BlueHDi 100 S&S BVM zaznamuje nov korak proti čistejšemu dizelskemu motorju z rekordno nizkimi emisijami CO2 (že od 82 g/km) in zmerno porabo (že od 3,1 l/100 km). Zahvaljujoč dinamičnim pospeškom je poskrbljeno tudi za užitke v vožnji.Na voljo sta tudi trivaljni atmosferski motor PureTech VTi 82 z 1,2-litra prostornine in motor s kompresijskim polnjenjem PureTech e-THP 110 s turbokompresorjem z neposrednim vbrizgavanjem in dvojno napravo za prestavljanje odmične gredi (VVT).
C4 Cactus
Od 14 120 € z DDV ?
citroen-C4-Cactus
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Top