To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ali DS?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

DIZAJN

Izrazit prednji del, spektakularne prednje luči na diode LED in zadnje luči z inovativnim 3D učinkom, dinamičen zadnji del z obdajajočimi prtljažnimi vrati in napete linije vas vabijo v novo dimenzijo potovanja!

OPTIMISTIČNE LUČI!

Močne značajske lastnosti Citroëna C4 Picasso izraža inovativna osvetlitev. Optična bloka aerodinamične oblike poudarjajo dnevne luči na diode LED, ki se elegantno zlivajo z okrasno masko.

ZADNJE LED LUČI S 3D UČINKOM

Citroën C4 Picasso je opremljen z zadnjimi lučmi na diode LED z globokim in futurističnim 3D učinkom, ki ga v sodobnem svetu avtomobilizma nemudoma prepoznamo.

KROMANI VSTAVKI

Kromani vstavki poudarjajo drzen stil Citroëna C4 Picasso in poskrbijo za dodaten pridih elegance.

PLATIŠČA

Citroën C4 Picasso vam nudi pester izbor litih platišč inovativne oblike vse od 16- do 18-palčnih. Slednja dodatno poudarijo naravno eleganco in dinamičnost oblike karoserije.

UDOBJE

Iskanje udobja je bila vodilna smernica celotne zasnove vozila C4 Picasso. Enoprostorec s panoramsko stekleno streho in izčiščeno armaturno ploščo je bil zasnovan v duhu lofta.

NOTRANJOST: TAKO KOT V LOFTU

Zastekljena streha in panoramsko vetrobransko steklo, ki sta na voljo serijsko, poskrbita za maksimalno vidljivost in neizmeren občutek svobode.
Asimetrična, izčiščena in ergonomska armaturna plošča Citroëna C4 Picasso dodatno poudari občutek prostornosti in osvetljenosti.

Paket Lounge pa obljublja neprimerljivo udobje na potovanjih v prvem razredu!

PREPROSTO ENOSTAVEN ZA BIVANJE

Izkoristite prednosti zares kompaktne zunanjosti, ki pa vam nudi še bolj prostorno in modularno notranjost. Vsem vašim potnikom je na voljo obilo prostora v notranjosti, velik prtljažnik in številna odlagalna mesta. Podaljšana medosna razdalja nudi potnikom rekordno veliko prostora, še posebej v predelu kolen.UPORABNA TEHNOLOGIJA

Citroën C4 Picasso je koncentrat kreativne tehnologije. Vse je zasnovano tako, da bo vožnja še bolj prijetna in enostavna. Vam preostane le še, da se sprostite in uživate.

PRTLJAŽNI PROSTOR

Z rekordno prostornino 537 litrov (do 630 litrov pri povsem naprej pomaknjenih zadnjih sedežih) Citroën C4 Picasso nudi največjo prostornino prtljažnika v tej kategoriji.
"Obdajajoča" prtljažna vrata z motoriziranim pomikom vam nudijo široko odprtino za dostop in zagotavljajo enostavno natovarjanje.


TEHNOLOGIJA V VSAKDANJI RABI

PARK ASSIST

VZVRATNA KAMERA

VISION 360°

ADML SISTEM ZA PROSTOROČNI ZAGON

Sistem Park Assist vam pomaga parkirati vašega C4 Picasso!
VZVRATNA KAMERA

Citroën C4 Picasso je opremljen s kamero za pomoč pri vzvratni vožnji, ki ob preklopu v vzvratno prestavo prikaže sliko za vašim vozilom na 12-palčnem panoramskem zaslonu visoke ločljivosti. Resnična razširjena vidljivost za lažje manevriranje!

VISION 360°

Tehnologija "Vision 360" deluje v povezavi s štirimi kamerami, ki so neopazno razporejene v vašem Citroënu Grand C4 Picasso, in vam nudi prikaz slike v ptičji perspektivi ("Bird View") na 12-palčnem panoramskem zaslonu visoke ločljivosti.

ADML SISTEM ZA PROSTOROČNI ZAGON

S pomočjo sistema za prostoročni dostop in zagon lahko svojega Citroëna C4 Picasso zaklenete ali odklenete brez ene same geste! Ključ lahko preprosto obdržite v svojem žepu.

POVEZANI POPOLNOMA VARNI

EKRAN NA DOTIK 7''

100 % digitalen, 100 % na dotik in 100 % intuitiven 7-palčni zaslon na dotik s svojimi sedmimi občutljivimi območji za neposreden dostop omogoča upravljanje vseh funkcij Citroëna C4 Picasso: telefon, navigacija, mediji, konfiguriranje, klimatska naprava.PANORAMSKI ZASLON 12''

12-palčni panoramski zaslon visoke ločljivosti, ki je prilagodljiv po meri uporabnika, prikazuje bistvene informacije za vožnjo. Na njem so lahko prikazane informacije navigacijskega sistema, sistemov za pomoč pri vožnji, osebna fotografija na namizju ...

MOTORIJI

BLUEHDI : NAJBOLJŠI V SVOJEM RAZREDU!

PURETECH : ENGINE OF THE YEAR 2015

BLUE HDI : NAJBOLJŠI V SVOJEM RAZREDU!

Zahvaljujoč motorjem BlueHDi je C4 Picasso izjemno varčen enoprostorec tako z vidika porabe goriva kot tudi emisij CO2. To dokazuje dejstvo, da je vozilo «Best in Class» (najboljši v kategoriji) v svojem tržnem razredu z emisijami od 94 g/km CO2 dalje (BlueHDi 120 S&S BVM6).  
PureTech: Engine of the Year 2015!

Motor PureTech 130 S&S (emisije: 116 g/km), s katerim je opremljen C4 Picasso, je bil izbran za motor leta 2015 (Engine Of The Year 2015). Posebej zmogljiv in lahek motor je bil zasnovan za zadovoljitev zahtev po zmanjšanju emisij škodljivih izpušnih plinov.


Citroën C4 Picasso
Od 20 100 € z DDV
citroen-C4-picasso
Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ali DS?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Top