To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri

DIZAJN

1500x646_V2_Design_C3.jpg

Morfologijo Citroëna C3 z izčiščeno obliko karoserije in napetimi linijami vsi poznajo in cenijo! Energičen prednji del in visoko umeščena okrasna maska zaobjemata nov logotip dvojne puščice in povsem nove LED luči.


500x500_v2_visiodrive_C3.jpg

VISIODRIVE: LUČI, KAMERA, AKCIJA!

Vetrobransko steklo Zénith vozila C3 razširi voznikovo vidno polje! Kot pravi tehnološki podvig s svojo izjemno dolžino 1350 mm razširi vidno polje pod kotom 80° navzgor in zagotavlja boljšo vogalno preglednost (3/4) spredaj.

V SAMEM OSRČJU POKRAJINE!

747x322_Panorama_C3.jpg

Vsem potnikom omogoča popoln pregled nad mimoidočo pokrajino in nudi izkušnjo, zaradi katere bo vsako potovanje na najvišji ravni udobja.

ZAŠČITA PRED SONCEM

747x322_luminosite_C3.jpg

Vetrobransko steklo Zénith ima dodatno zatemnjeni predel in zastor iz trdnega materiala (opremljen z dvema senčnikoma) na zgornjem delu.

SVETLA NOTRANJOST

747x322_ambiance_lumineuse_C3.jpg

Potniki Citroëna C3 se tako podnevi kot tudi ponoči vozijo v svetlobni krogli:
- naravna svetloba skozi številne steklene površine,
- umetna svetloba raznih svetlobnih virov, ki so razporejeni po potniškem prostoru in jih lahko nastavljamo s stikalom za zatemnitev.


VSESTRANSKOST? NUJNA!

Inteligentna in kompaktna arhitekturna zgradba

747x322_proportions_C3.jpg

Citroën C3 sodi med najbolj kompaktne modele svojega tržnega razreda in ostaja pod mejo 4 metrov (3,94 m dolžine, 1,73 m širine in 1,52 m višine). Ob odločitvi zanj boste kljubovali trendu "vedno več za vselej manj." Poleg tega pa z 10,2 metri premera obračalnega kroga razpolaga z dimenzijami, ki so idealno prilagojene mestni rabi.

Najvišja raven kakovosti

747x322_qualité_C3.jpg

Citroën C3 je na področju kakovosti za zgled tekmecem svojega tržnega segmenta.
To odražajo predvsem skrbno obdelane površine, kromani dekorativni dodatki na vratnih kljukah, brisalnih profilih stekel oziroma tudi kromana izpušna cev.


STIL NOTRANJOSTI

Tako kot zunanji dizajn je tudi notranjost Citroëna C3 elegantna in dinamična.

Prečiščena armaturna plošča, kakovostni materiali in ergonomski dostop do vseh upravljalnih stikal sestavljajo sproščujoč potniški prostor in poskrbijo za prijetno bivanje v vozilu.

1500x646_V2_Inter_C3.jpg

DOBRO POČUTJE

155x646_BIEN-ETRE.jpg

V notranjosti Citroëna C3 boste odkrili potniški prostor namenjen vožnji.
Sredinska konzola je na dosegu roke. Vašega položaja za vožnjo ni možno z ničemer primerjati, vaše udobje pa je optimalno. Imeli boste le eno željo ... voziti.

5 PRAVIH SEDEŽEV

Navkljub kompaktni zunanjosti lahko v Citroënu C3 udobno sedi pet odraslih.
Za dosego tako inteligentne arhitekturne zasnove je razvojna zasnova zahtevala izjemno veliko kreativnosti še posebej za:
- predal za drobnarije manjših dimenzij, ki sprosti prostor v predelu nog potnikov,
- "tanka" prednja sedeža, ki zagotavljata več prostora v predelu nog potnikov na zadnjih sedežih,
- srednje visoki sedišči, ki sprostita prostor pod sedeži za noge zadnjih potnikov.


PRTLJAŽNI PROSTOR: DO 300 LITROV!

Citroën C3 ponuja zgledno velik prtljažnik s 300 litri prostornine in zadnje sedeže z možnostjo preklopa v razmerju 2/3-1/3. Po preklopu sedežnih naslonjal se dolžina prtljažnega podaljša na 1,19 m.
Na voljo so še številna druga odlagalna mesta, kot na primer sredinski naslon za roke z dvema predalčkoma ali pa predal pod voznikovim sedežem.


PRAKTIČNA TEHNOLOGIJA

1500x646_techno_C3_v2.jpg

Citroën C3 ponuja bogat izbor multimedijskih sistemov. Novi 7-palčni zaslon na dotik, ki je idealno vgrajen na vrhu sredinske konzole, nudi dostop do številnih funkcij in storitev.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

747x322_camera_recul_C3.jpg

Pri vzvratnem parkiranju vam pomaga kamera za vzvratno vožnjo, ki za lažje manevriranje posreduje sliko na 7-palčni barvni zaslon. Pri določenih tipih motorjev je na voljo še sistem za pomoč pri speljevanju v klanec, ki omogoča brezskrbno speljevanje na klancih z naklonom nad 3 %.

6 VARNOSTNIH BLAZIN

210x91_Airbag.jpg

Citroën C3 nudi vsem potnikom celovito zaščito v obliki šest varnostnih blazin, ki so od drugega nivoja opreme dalje na voljo serijsko:
- dve prednji varnostni blazini,
- dve bočni varnostni blazini na prednjih sedežih,
- dve zavesasti varnostni blazini, vgrajeni v streho.


Za popolno varnost pa je Citroën C3 opremljen še z ugrezljivim volanskim drogom, ki je v pomoč ob čelnem trčenju.

ZMOGLJIV ZAVORNI SISTEM

747x322_freinage_C3.jpg

Citroën C3 zagotavlja visoko stopnjo aktivne varnosti še posebej po zaslugi zmogljivega zavornega sistema. Za zagotovitev najvišje učinkovitosti pri zaviranju je Citroën C3 serijsko opremljen s/z:
- sistemom proti blokiranju koles (ABS),
- elektronskim razdelilnikom zavorne sile (REF),
- pomočjo pri zaviranju v sili (AFU),
- samodejnim vklopom varnostnih utripalk.


VARNOST OTROK

747x322_securite_enfant_C3.jpg

V vašem Citroënu C3 bodo otroci potovali zelo varno. Za pritrjevanje otroških avtosedežev sta pri vseh izvedenkah zadnja sedeža ob oknih serijsko opremljena s pritrdišči Isofix.
Proti doplačilu pa je Citroën C3 lahko opremljen tudi z električnimi stikali za blokiranje odpiranja vrat in zadnjih stekel.

EKO UČINKOVIT!

Motorji PureTech

Motorji BlueHDI

Motorji PureTech uporabljajo inovativne, učinkovite in varčne tehnologije. Za Citroën C3 so na voljo motorji PureTech 68 (od 102 g/km CO2), PureTech 82 (od 97 g/km CO2 za PureTech 82 S&S ETG) in PureTech 110 S&S (100 g/km CO2). Motor PureTech 110 je prejel naziv Engine of the Year, motor leta, kot nagrado za visoko raven zmogljivosti in zmanjšanje porabe goriva in emisij CO2.

500x500_Poids_contenu.jpg

Ohranjena vitalnost

Citroën C3 se lahko pohvali, da je zrastel, a je pri tem obdržal isto težo. Ta dosežek je rezultat dolgotrajne študije o masi, med katero so si oblikovalci prizadevali najti vsako najmanjšo možnost za zmanjšanje mase vozila. Zaradi zmerne mase in optimizirane aerodinamike zagotavlja Citroën C3 pametno upravljanje porabe goriva in torej emisij CO2.
Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Top