To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
Zapri
Zapri
Zapri
Zapri
Zapri

NOVI CITROËN C3 POSEBNA SERIJA "ELLE"

Moden mestni malček

Citroën C3 je leto 2018 štartal s slogom. Najbolj prodajni model blagovne znamke Citroën igra na kartico ženskosti z uvedbo nove posebne serije ELLE.
Hkrati elegantna, trendovska in mestna posebna serija, je kot revija ELLE. Zasnovana kot pravi odraz življenjskega sloga, posebna serija Citroën C3 ELLE izpolnjuje pričakovanja današnjih aktivnih žensk, zahvaljujoč resničnemu občutku udobja in vrsti resnično uporabnih tehnologij.

DIZAJN

Svež in drzen

Navdih za posebno serijo smo dobili pri aktivnih ženskah in njihovem življenjskem slogu, tako da jim  Citroën C3 ELLE nudi dizajn poln energije, barvitosti in svežine.

Citroën C3 ELLE, mestni in vsestranski malček z edinstvenim značajem, se odlikuje po svoji edinstveni morfologiji in drznem slogu. Pri znamki želimo utrditi moč zapeljevanja novega Citroën C3, ki jo potrjujejo predvsem izbire strank, ki cenijo številne možnosti barvnih kombinacij in tehnologijo.

Citroën C3 ELLE ohranja velikodušne krivulje in grafični podpis, zaradi česar je model trendovski z edinstveno osebnostjo, ki je še posebno ojačana z povečanim izborom personalizacije preko barvnega paketa "ELLE".

PARTNERSTVO Z ELLE

Poleg poslovnega sodelovanja med znamkama, si z ELLE delimo tudi skupne vrednote. Estetsko gledano, Citroën C3 ELLE označuje tudi emblem poslovnega partnerja ELLE. Iz aluminija, sestavljen iz štirih črk, ki označujejo znamenito žensko revijo, je pritrjen na obojih prednjih vratih. Nalepka v barvah partnerja je prav tak vidna na zadnjem delu vozila in pa preko posebne grafike strežne dekoracije.

ELEGANCA PO ŽENSKO

Strešna dekoracija kot dodatna opcija personalizacije

c3 elle dizajn

Na zunaj se Citroën C3 ELLE že sam po sebi razlikuje zahvaljujoč dvo-barvni karoseriji s peščeno streho v barvi Sable.  

Na voljo je v barvah karoserije: bela Banquise, črna Perla Nera in peščena Sable. Z dekorativnimi elementi  v edinstveni barvi "Cherry Pink" na  obrobah prednjih meglen in pa na okrasnem obročku Airbump®.

Top