To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri

DS 4 Crossback

INTENZIVNO ŽIVLJENJE

DS 4 Crossback, limuzina s pustolovskim videzom, v sebi ponosno nosi naš DNK in namiguje na intenzivne izkušnje. DS 4 Crossback potrjuje svojo pripadnost znamki DS, saj uteleša njene ključne vrednote, kot so:   
- avantgardni dizajn,
- prefinjenost in skrbno izdelane podrobnosti,
 - dinamična in brezskrbna lega na cesti,
- tehnološki izdelek.

Prednosti

  • Avantgardni dizajn
  • Izrazit pogled po zaslugi nove tehnologije "DS LED Vision"
  • Stilska zasnova "outdoor"
  • Eleganca in skrbno izdelane podrobnosti
  • Voznikovo mesto, ki vabi k pobegu v neznano
  • Bolj zmogljivi in varčni motorji kot kadarkoli poprej
  • Tehnologija in povezljivost po meri

AVANTGARDNI DIZAJN

Edinstven in osupljiv stil z novo okrasno masko "DS Wings"

Prepoznaven prednji del z okrasno masko DS Wings in osvetlitvijo DS LED VISION

Vzdržljiva in elegantna zgradba, ki namiguje na pustolovščine

Intenzivno preživljanje časa ... DS 4 Crossback je bil zasnovan natanko za vaš življenjski stil.  Svoboda duha in avantgarden stil, značilna za znamko DS!


Poskočna in kompaktna karoserija vozila DS 4 Crossback, se ponaša s tekočimi linijami, je vzdržljiva in kakovostna ter namiguje na intenzivne izkušnje. Vzdržljivost v kombinaciji z estetiko, DS 4 Crossback nudi izkušnjo v vožnji, ki je docela prilagojena nomadskemu načinu življenja.

Izrazit z vseh zornih kotov

DS 4 Crossback je vsestransko uporabno vozilo, ki svoj status "pustolovca" izraža prek opaznih stilskih elementov: okrasni profili blatniških košev, prednji del in spojler v črni barvi, strešni prtljažni drogovi … Njegov status dodatno poudari povišano podvozje. Visok položaj za vožnjo in panoramsko vetrobransko steklo nudita pogled proti nebu do kota 45° in zagotavljata izvrstno vidljivost.


Zaradi blestečih in živahnih barv (oranžna tourmaline) vas bodo na poteh po mestu in izven njega zagotovo opazili.

NOV PREDNJI DEL, NOVA ZNAMKA

60 let po prvotnem modelu DS 4 Crossback v sebi nosi DNK s celotnim genetskim zapisom znamke DS.

Legendarna okrasna maska

DS 4 Crossback sledi novim estetskim zapovedim znamke DS in je pridobil novo okrasno masko DS Wings, ki poudarja njegov odločen in ekstremno prefinjen značaj.
Mogočno identiteto izpostavlja prenovljen prednji del (okrasna maska DS Wings in novi žarometi DS LED Vision)!

Ob izjemnem in prepoznavnem vozilu DS 4 Crossback ne boste ostali ravnodušni.

Zapeljiv pogled

Tako kot modela DS 3 in DS 5 je tudi za vozilo DS 4 Crossback na voljo nov svetlobni izraz blagovne znamke, poimenovan DS LED VISION.Tehnologija "DS LED Vision" zajema:


- nove smerne žaromete z združeno močjo ksenonskih žarnic in modulov LED,
- pomične smerne kazalce, ki so edinstveni na trgu,
- prednje meglenke na diode LED s funkcijo za statično osvetlitev ovinka.


Diode LED v treh modulih, ki so integrirani v žaromete, spominjajo na tri vrste dragih kamnov in zarišejo nov pogled, ki ga prepoznamo tako podnevi kot ponoči.
Ksenonske žarnice izboljšajo vidljivost in varnost.

STILSKA ZASNOVA OUTDOOR

DS 4 Crossback bo izpolnil vaše želje po svobodi, saj je bil zasnovan z namenom, da bi vam omogočil izkusiti pustolovščino tako v urbanih središčih kot tudi na dolgih popotovanjih. Zahvaljujoč visokemu položaju za vožnjo, ki zagotavlja brezskrbno vožnjo, in vzdržljivosti v kombinaciji z estetsko zasnovo se DS 4 Crossback dobro znajde izven utrjenih poti. DS 4 Crossback je okreten v mestnem jedru ter dinamičen in udoben na dolgih potovanjih, s čimer izstopa iz vsakdanjega in vas vabi na pobeg v neznano.

Po duši je pravi pustolovec s školjkastimi sedeži in športno prisekanim volanom, ki zagotavljajo še nevidene užitke v vožnji, hkrati s tem pa poskrbi tudi za občutek popolnega nadzora nad cestiščem (še posebej s tehnologijo Intelligent Traction Control, ki zagotavlja optimalen oprijem in izvrstno odzivnost na najrazličnejših vrstah cestišč).

Odlična sinteza dinamike in udobja!

PREFINJENA NOTRANJOST

DS 4 Crossback nazorno ponazarja eno izmed ključnih vrednot znamke DS: prefinjene in skrbno izdelane podrobnosti. Vsaka najmanjša podrobnost je bila posebej pozorno izdelana!

Intenzivno življenje tudi v notranjosti!

Vsekakor gre za pustolovski stil zunanjosti vendar v kombinaciji s prefinjeno notranjostjo, ki bo ugodila vašim zahtevam po estetiki.


Predajte se posebej prefinjeni notranjosti vozila DS 4 Crossback:
- Izjemno prožni in trpežni materiali, ki še dolgo ohranijo visokokakovosten videz.
- Razne vrste usnja, ki prestanejo izjemno stroge postopke obdelave in kriterije izbire: zrnato usnje, napa usnje in polanilinsko usnje.
- Višek edinstvene elegance v svetu avtomobilizma predstavljajo sedeži v usnju ekskluzivne kakovosti, ki se uporablja za paščke zapestnih ur, ter armaturna plošča in plošče prednjih in zadnjih vrat v celoti v usnju.

Armaturna plošča z oblogo iz usnja, za namestitev katere naši usnjarski mojstri porabijo kar osem ur ročnega dela! Za DS 4 Crossback smo združili najboljše znanje iz dveh različnih svetov: stara obrt, ki je zagotovilo za vrhunsko strokovno znanje, in industrijska zasnova, ki daje zagotovilo za brezhibno kakovost.

Plemeniti materiali in vrhunska kakovost

Na voljo je usnje vrhunske kakovosti, med drugimi tudi polanilinsko usnje kot najbolj luksuzna vrsta usnja v svetu avtomobilizma;
- Usnje napa je zunanja lična stran kože, ki ima ohranjeno enako debelino kot originalna koža, ker je brez napak ali pa jih ima zelo malo (brez mehanskih popravkov, brez brušenja). Koža ni podvržena mehanski obdelavi za poenotenje zrnatosti, zato je zrnatost popolnoma naravna. - Polanilinsko usnje je naravna koža, ki v celoti ohrani originalni videz usnja hkrati pa je povsem prilagojena zahtevam in načinom uporabe v avtomobilski panogi. Usnje je zelo malo obdelano, da se ohrani čim bolj naravno zrnatost, kot je možno.

Vse vrste usnja prestanejo izjemno natančne postopke obdelave in izbire:
- postopek obdelave kože v 21 etapah;
- strog izbor kož pri najboljših evropskih dobaviteljih. Pri izboru so upoštevani videz (brez napak), otip, vonj in barvni odtenek.

Večina živalske kože, ki se uporablja za usnje napa ali polanilinsko usnje izvira iz juga Nemčije, natančneje z Bavarske, in tudi iz Avstrije, saj v teh deželah živali vzrejajo na pašnikih brez bodečih žic.

NOV ZASLON NA DOTIK ZA POENOSTAVLJENO ERGONOMIJO

Po zaslugi novega 7-palčnega zaslona na dotik v barvah in najnovejših inovacij skupine PSA s področja uporabniških vmesnikov je vožnja z novim vozilom DS 4 visokotehnološka. Omenjeni zaslon najnovejše generacije ne omogoča zgolj enostavnega dostopa do vseh funkcij vozila (66 % manj gumbov vse od navigacije do glasbe), temveč vsebuje tudi storitev Mirror Screen, se pravi podvojitev prikaza s pametnega telefona (Android et IOS) na zaslonu instrumentne plošče.


V kateremkoli trenutku lahko aplikacije izkoristite na povsem enostaven in varen način (nekatere funkcije so med vožnjo blokirane, na primer, sporočila SMS je možno poslati izključno prek glasovnih ukazov).

TEHNOLOŠKA DOVRŠENOST

Moderna oprema in nove povezljive storitve

Elektronski nadzor pogona

Ne glede na vrsto cestišča in tip motorja ta sistem, ki deluje v povezavi s sistemom ESP, pomaga pri speljevanju na spolzkem cestišču in zagotavlja optimalen oprijem ter vlečno moč s preprečevanjem zdrsavanja koles.

Sistem za nadzor mrtvega kota

Varnostna oprema čisto zadnje generacije, ki zagotavlja večjo vidljivost. V zunanjem ogledalu na eni ali drugi strani zasveti svetlobna dioda in voznika opozarja na prisotnost vozila ali motorja v mrtvem kotu.

DS Connect

DS Connect je brezplačna storitev za večjo varnost, ki vam je na razpolago 24 ur na dan, vse dni v tednu po zaslugi vgrajene kartice SIM. Zajema klic v sili in klic asistence z lokalizacijo vozila. Za še več udobja in večjo varnost pa so vam na voljo še nove storitve.

AFIL- Opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu

Druga generacija opozorilnika nenamerne menjave voznega pasu (AFIL), s katero je opremljen vaš DS 4 Crossback, zna še bolje predvidevati. Na nenamerno menjavo voznega pasu je voznik opozorjen s tresljaji v svojem sedežu.

750X423-NEWDS5-RECULcamera

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, ki deluje v povezavi z novim 7-palčnim zaslonom na dotik, posreduje barvno sliko na zaslon vozila. Voznik lahko s pomočjo barvnih črt povsem varno vozi v vzvratni prestavi.

Prostoročni dostop in zagon

Po zaslugi funkcije za prostoročni dostop in zagon vaš novi DS 5 prepozna voznika, ko se mu približuje. Vozilo se odpre takoj, ko zazna prisotnost roke ob kljuki. Za zagon motorja zadostuje zgolj pritisk na gumb START.

Žarometi za osvetlitev ovinka

Med zavijanjem in pri nizki hitrosti (največ 40 km/h) prednji meglenki v kombinaciji z žarometi za osvetlitev ovinka osvetlita notranjost ovinka ali križišča z dodatnim svetlobnim snopom.

Avtomatska klimatska naprava s funkcijo REST

Funkcija, ki je zelo koristna med krajšimi postanki, zadrži prezračevanje vklopljeno še nekaj minut po zaustavitvi motorja.

 

  • Trajanje in razpoložljivost funkcije sta odvisna od stanja napolnjenosti akumulatorja.
  • S pritiskom na stikalo "REST" vklopimo ali izklopimo prezračevanje.
  • Pretok in razporeditev zraka se krmilita samodejno.

Indikator spreminjanja prestavnega razmerja

Za varčnejšo in torej okolju prijaznejšo vožnjo je vaš  DS 4 Crossback opremljen z indikatorjem prestavljanja, ki analizira vaš stil vožnje in vas obvešča o najboljšem trenutku za zvišanje prestave.

Zaznavanje nezadostnega tlaka v pnevmatikah

Sistem med vožnjo samodejno nadzoruje tlak v pnevmatikah in vam pomaga odkriti, ali ima katera od pnevmatik prenizek polnilni tlak, kar bi lahko prizadelo stabilnost avtomobila in ogrozilo varnost potnikov v njem.

DOBRO POČUTJE IN BREZSKRBNOST V NOTRANJOSTI

Inovativna zgradba se odlikuje po kompaktnosti, petih udobnih sedežih in prostornem prtljažniku::

Dimenzije, Kompaktnost & Prostornost

Modulanost & Odlagalni prostor

Sistem HiFi

Vozilo je kompaktno, a hkrati tudi prostorno. Dimenzije (dolžina 4,28 m, širina 1,81 m in višina 1,53 m) zagotavljajo vozilu kar dve prednosti:


- večja okretnost in hitrejša odzivnost,
- nižja poraba goriva in zmanjšane emisije CO2.

DS 4 Crossback lahko sprejme pet potnikov in jim nudi visoko cenjeno modularnost po zaslugi prtljažnih vrat in preklopnih sedežev.

DS 4 Crossback se ponaša z veliko prostornino prtljažnika, ki pod polico dosega 359 litrov po standardu VDA; prtljažnik je modularen in nadvse uporaben (prtljažna vrata) še posebej po preklopu sedežev, ki so deljiva v razmerju 1/3-2/3.

DS 4 Crossback nudi visokokakovosten Hi-Fi sistem znamke Denon:

- 2 dodatna zvočnika (center in nizkotonski zvočnik, ki se nahaja v prtljažnem prostoru)
- 6 izjemno zmogljivih zvočnikov, ki občutno povečajo kakovost poslušanja v potniškem prostoru.


Ljubitelji glasbe bodo navdušeni nad natančno reprodukcijo zvoka in bodo uživali v globokem, izčiščenem in ostrem zvoku občutno izboljšanega sistema.
DS 4 Crossback
Od 27.970 € z DDV
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Top