To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Novi DS 4

ZDRUŽITEV MOČI IN PREFINJENOSTI

Novi DS 4 je po zgledu naše dediščine najnovejša kompaktna limuzina, ki uteleša bistvo francoskega prestiža:  avantgardni dizajn, odločno tehnološki izdelek, eleganca in skrbno izdelane podrobnosti, dinamično udobje.

Prepoznavne značilnosti

  • Avantgardni dizajn
  • Izrazit pogled po zaslugi nove tehnologije "DS LED Vision"
  • Eleganca in skrbno izdelane podrobnosti
  • Stilska podoba po meri posameznika
  • Bolj zmogljivi in športni motorji kot kdajkoli prej
  • Izkušnje v dinamični in brezskrbni vožnji
  • Tehnologija in povezljivost po meri

AVANTGARDNI DIZAJN

Edinstven in osupljiv stil z novo okrasno masko "DS Wings"

Prepoznaven prednji del z okrasno masko DS Wings in osvetlitvijo DS LED VISION

Aerodinamična zgradba, ki vzbuja intenzivne občutke

Kot ponosen nosilec naših vrednot, se tudi novi DS 4 ponaša z drznim dizajnom iz dediščine znamke, ki združuje eleganco in dinamičnost za edinstvene izkušnje v vožnji. Sofisticirane in izčiščene linije njegovih krivulj nakazujejo na odzivno, okretno in prožno vožnjo.

Enostavna in polna oblika, ki jo poudarjajo prepoznavne linije ali grafični elementi. Novi DS 4 nosi v sebi vse stilistične atribute vozil DS.

 

 

Izrazit z vseh zornih kotov

Gledano s profila ima novi DS 4 naokoli dodatno zatemnjenih bočnih stekel razpotegnjeno kromano linijo, nad katero se razteza streha napetih linij, ki ima na skrajnem delu nameščen spojler. Kompakten a hkrati mišičast stil zadnjega dela, pa je sam po sebi prefinjen in imeniten.


Na primer: kromani dekorativni deli na spodnjem delu odbijača in vodoravni svetlobni vodniki poudarjajo zadnje luči, ki so vklopljene tako podnevi kot tudi ponoči in se ponašajo z inovativnim učinkom bumeranga.

NOV PREDNJI DEL, NOVA ZNAMKA

60 let po prvotnem modelu DS novi DS 4 v sebi nosi DNK s celotnim genetskim zapisom znamke DS.

Legendarna okrasna maska

Nepogrešljiv element novega vozila DS 4:  nova okrasna maska DS Wings!


- Vertikalno umeščena okrasna maska DS Wings z logotipom DS na sredini zagotavlja vzdržljivost in karizmo.
- S šestkotno obliko, ki spominja na prvotni model DS, je prednji del še prestižnejši in ima več značaja.
- Edinstven, izklesan in grafičen dizajn, ki ga poudarja kromana obroba, ustvari eleganten videz.

Izrazit pogled

Tako kot za modela DS 3 in DS 5 je tudi za novega DS 4 na voljo prenovljena tehnologija za osvetlitev, poimenovana DS LED VISION.


Tehnologija "DS LED Vision" zajema:
- nove smerne žaromete z združeno močjo ksenonskih žarnic in modulov LED,
- pomične smerne kazalce, ki so edinstveni na trgu,
- prednje meglenke na diode LED s funkcijo za statično osvetlitev ovinka.

Diode LED v treh modulih, ki so integrirani v žaromete, spominjajo na tri vrste dragih kamnov in zarišejo nov pogled, ki ga prepoznamo tako podnevi kot ponoči.
Ksenonske žarnice izboljšajo vidljivost in varnost.

UMIRJEN IN ELEGANTEN STIL

Eleganca in skrbno izdelane podrobnosti sta ključni besedi znamke DS. To velja tudi za novega DS 4 . Vsaka najmanjša podrobnost je bila posebej pozorno izdelana!

Izjemna notranjost

Smisel za podrobnosti se odraža tudi v plemenitih materialih, ki so uporabljeni na ekskluziven in edinstven način.

Kot na primer usnje za sedeže kakovosti paščka ročne ure, ki je ekskluzivno na voljo pri znamki DS!

Našo strast in strokovno znanje usmerjamo v vaše udobje in vaš izrazit smisel za estetiko.

 

 

Individualizacija podobe

Še en dokaz "francoskega prestiža znamke DS", ki bo nemudoma potešil vaše želje: dvobarvna ponudba za novega DS 4 (streha in karoserija).


Edinstvena ponudba v tržnem razredu premium limuzin:
- Štiri nove barve karoserije, 8 vrst notranjega oblazinjenja, 4 dvobarvne strehe oziroma 33 možnosti za diferenciacijo. Za tem umetniškim postopkom stoji ekipa petih oseb, ki za vozilo porabi sedem delovnih ur.

ELEGANTNO IN SKRBNO IZDELANE PODROBNOSTI

Za vas ni nič prelepo!

Ko uporabna lepota postane imenitna znamka!


Za novo vozilo DS 4 so na voljo tri vrste usnja, med drugimi še posebej napa usnje in polanilinsko usnje, ki sodi med najlepše vrste usnja na svetu, ki so pri avtomobilih le redko v uporabi.


Skrbna izdelava podrobnosti je privedena do skrajnosti s ponudbo integralnega usnja: armaturna plošča in plošče prednjih in zadnjih vrat so prekrite z ročno šivanim usnjem napa. Nanos oblazinjenja na armaturno ploščo je zaradi njenih konkavnih in konveksnih oblik izjemno kompleksen postopek, za katerega usnjar porabi osem ur ročnega dela.

NOV ZASLON NA DOTIK ZA POENOSTAVLJENO ERGONOMIJO

Po zaslugi novega 7-palčnega zaslona na dotik v barvah in najnovejših inovacij skupine PSA s področja uporabniških vmesnikov je vožnja z novim vozilom DS 4 visokotehnološka. Omenjeni zaslon najnovejše generacije ne omogoča zgolj enostavnega dostopa do vseh funkcij vozila (66 % manj gumbov vse od navigacije do glasbe), temveč vsebuje tudi storitev Mirror Screen, se pravi podvojitev prikaza s pametnega telefona (Android et IOS) na zaslonu instrumentne plošče.


V kateremkoli trenutku lahko aplikacije izkoristite na povsem enostaven in varen način (nekatere funkcije so med vožnjo blokirane, na primer, sporočila SMS je možno poslati izključno prek glasovnih ukazov).

TEHNOLOŠKA DOVRŠENOST

Moderna oprema in nove povezljive storitve

Sistem za nadzor mrtvega kota

Varnostna oprema čisto zadnje generacije, ki zagotavlja večjo vidljivost. V zunanjem ogledalu na eni ali drugi strani zasveti svetlobna dioda in voznika opozarja na prisotnost vozila ali motorja v mrtvem kotu.

DS Connect

DS Connect je brezplačna storitev za večjo varnost, ki vam je na razpolago 24 ur na dan, vse dni v tednu po zaslugi vgrajene kartice SIM. Zajema klic v sili in klic asistence z lokalizacijo vozila. Za še več udobja in večjo varnost pa so vam na voljo še nove storitve.

AFIL- Opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu

Druga generacija opozorilnika nenamerne menjave voznega pasu (AFIL), s katero je opremljen vaš novi DS 4, zna še bolje predvidevati. Na nenamerno menjavo voznega pasu je voznik opozorjen s tresljaji v svojem sedežu.

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, ki deluje v povezavi z novim 7-palčnim zaslonom na dotik, posreduje barvno sliko na zaslon vozila. Voznik lahko s pomočjo barvnih črt povsem varno vozi v vzvratni prestavi.

Elektronski nadzor pogona

Ne glede na vrsto cestišča in tip motorja ta sistem, ki deluje v povezavi s sistemom ESP, pomaga pri speljevanju na spolzkem cestišču in zagotavlja optimalen oprijem ter vlečno moč s preprečevanjem zdrsavanja koles.

Masažni sedeži

Novi  DS 4 je opremljen s sedeži s funkcijo masaže, s čimer utrjuje svojo pozicijo v visokem in premium razredu. Ta tehnologija nudi masažo ledvenega predela za udobje in užitke v vožnji na visoki ravni. Izkušnje v vožnji postanejo nepozabne in so na voljo v povsem drugačni dimenziji.

Zaradi varčevanja z energijo akumulatorja vozila je ta funkcija na voljo izključno pri delujočem motorju in v načinu STOP sistema Stop and Start. Ko je funkcija vklopljena, masaža poteka v šestih ciklih po deset minut (šest minut masaže in zatem štiri minute premora). Po preteku ene ure se funkcija izklopi.

Prostoročni dostop in zagon

Po zaslugi funkcije za prostoročni dostop in zagon vaš novi DS 4 prepozna voznika, ko se mu približuje. Vozilo se odpre takoj, ko zazna prisotnost roke ob kljuki. Za zagon motorja zadostuje zgolj pritisk na gumb START.

Žarometi za osvetlitev ovinka

Med zavijanjem in pri nizki hitrosti (največ 40 km/h) prednji meglenki v kombinaciji z žarometi za osvetlitev ovinka osvetlita notranjost ovinka ali križišča z dodatnim svetlobnim snopom.

Avtomatska klimatska naprava s funkcijo REST

Funkcija, ki je zelo koristna med krajšimi postanki, zadrži prezračevanje vklopljeno še nekaj minut po zaustavitvi motorja.

  • Trajanje in razpoložljivost funkcije sta odvisna od stanja napolnjenosti akumulatorja.
  • S pritiskom na stikalo "REST" vklopimo ali izklopimo prezračevanje.
  • Pretok in razporeditev zraka se krmilita samodejno.

Indikator spreminjanja prestavnega razmerja (ICR)

Za varčnejšo in torej okolju prijaznejšo vožnjo je vaš  DS 4 Crossback opremljen z indikatorjem prestavljanja, ki analizira vaš stil vožnje in vas obvešča o najboljšem trenutku za zvišanje prestave.

Zaznavanje nezadostnega tlaka v pnevmatikah

Za varčnejšo in torej okolju prijaznejšo vožnjo je vaš  DS 4 Crossback opremljen z indikatorjem prestavljanja, ki analizira vaš stil vožnje in vas obvešča o najboljšem trenutku za zvišanje prestave.

DOBRO POČUTJE IN BREZSKRBNOST V NOTRANJOSTI

Inovativna zgradba se odlikuje po kompaktnosti, petih udobnih sedežih in prostornem prtljažniku:

Dimenzije, Kompaktnost & Prostornosti

Modulanost & Odlagalni prostor

Sistem HiFi

Vozilo je kompaktno, a hkrati tudi prostorno. Dimenzije (dolžina 4,28 m, širina 1,81 m in višina 1,50 m) zagotavljajo vozilu kar dve prednosti:


- večja okretnost in hitrejša odzivnost,
- nižja poraba goriva in zmanjšane emisije CO2.

Novi DS 4 lahko sprejme pet potnikov in jim nudi visoko cenjeno modularnost po zaslugi prtljažnih vrat in preklopnih sedežev.

Novi DS 4 se ponaša z veliko prostornino prtljažnika, ki pod polico dosega 359 litrov po standardu VDA; prtljažnik je modularen in nadvse uporaben (prtljažna vrata) še posebej po preklopu sedežev, ki so deljiva v razmerju 1/3-2/3.

 

Novi DS 4 nudi visokokakovosten Hi-Fi sistem znamke Denon:


- 2 dodatna zvočnika (center in nizkotonski zvočnik, ki se nahaja v prtljažnem prostoru)
- 6 izjemno zmogljivih zvočnikov, ki občutno povečajo kakovost poslušanja v potniškem prostoru.


Ljubitelji glasbe bodo navdušeni nad natančno reprodukcijo zvoka in bodo uživali v globokem, izčiščenem in ostrem zvoku občutno izboljšanega sistema.
Novi DS 4
Od 21 990 € z DDV
Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Top