To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Nakup rabljenega vozila brez skrbi

Ob nakupu rabljenega vozila katerekoli znamke prejmete jamstvo brez omejitve kilometrov, potrdilo o tehnični brezhibnosti in asistenco v primeru okvare vozila kjerkoli v Evropi. Rabljeno vozilo iz programa Citroën Select lahko vzamete na kredit ali leasing po enakih pogojih, kot veljajo za nova vozila.

Z nakupom rabljenega vozila iz programa Citroën Select boste zanesljivo vozili po vsej Evropi. Asistenca Citroën Select zajema: pomoč na cesti, prevoz okvarjenega vozila ter nadomestno vozilo v kolikor popravilo ne more biti zagotovljeno v istem dnevu.

VARNI PRED PRESENEČENJI

Prodajalec je vaše novo rabljeno vozilo pregledal ter vam ga predal v brezhibnem stanju. Statistika okvar pa kaže, da škode ni mogoče vedno povsem izključiti. V primeru okvare vozila vas jamstvo Citroën Select ščiti pred dragimi presenečenji. Stroški dela in originalnih rezervnih delov so obračunani neposredno med vašim prodajalcem in zavarovalnico. Podroben opis jamstva dobite pri vašem prodajalcu.

 

VEČJA VREDNOST ZA VAŠ AVTOMOBIL

Jamstvo Citroën Select, ki ste ga prejeli ob nakupu vozila, dokazuje da so bila na vozilu opravljena redna vzdrževalna dela v pooblaščeni delavnici. Pri morebitni prodaji vozila znotraj veljavne dobe je jamstvo prenosljivo na novega lastnika.

 

Top