To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Prometni zamaški, gost promet, prometne konice, zamude, počasna vožnja ... Poznate to zgodbo? Poenostavite si življenje in prihranite dragoceni čas z enim od modelov iz izbora mestnih malčkov znamke CITROËN. S svojo moderno in kompaktno obliko karoserije navihanega videza so CITROËN C1, novi CITROËN C3 in CITROËN C-Zero kot ukrojeni za vožnjo po mestu. Vožnja po ulicah in izvajanje manevrov v mestnem središču postaneta otročje lahka! Ste pripravljeni na spopad z izzivi urbane džungle?NOVI CITROËN C3

V svet mestnih malčkov je zapihal veter novosti! Za novega CITROËNA C3, ki gre v koraku s časom, je značilen trendovski in optimističen dizajn, ki ga poživijo barviti dekorativni vstavki in grafični elementi, kot so zaščite Airbump® (odvisno od izvedenke). Zaradi nadvse izrazne in nedvomno meščanske morfološke zgradbe ga v njegovi kategoriji nemudoma prepoznamo.

Stil, individualizacija podobe, Citroën Advanced Comfort®, nove tehnologije in ConnectedCAM Citroën™... Podajte se v mesto z novim CITROËNOM C3!
voiture-citadine-C3.jpg
Top