To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Udobje visokega razreda in vzdržljivost petvratne limuzine, stil in kompaktnost športnega terenskega vozila ... Spoznajte vozilo crossover oziroma mestnega križanca znamke CITROËN.

voiture-compacte-citroen-c4-cactus

CITROËN C4 CACTUS

CITROËN C4 Cactus je kombinacija slogovne zasnove športnega terenskega vozila s štirikolesnim pogonom in kompaktne zgradbe, ki je prilagojena izzivom urbane mobilnosti. Njegov urbani in pustolovski dizajn je bil zasnovan za najrazličnejše situacije v vožnji po mestu in na neutrjenem terenu zlasti po zaslugi zaščit Airbump®, ki ga varujejo pred manjšimi vsakodnevnimi udarci. CITROËN C4 Cactus vam zagotavlja tudi obilo udobja po zaslugi številne opreme: široka prednja sedeža, oblikovana kot prava zofa, priročno zasnovana in vsem enostavno dostopna odlagalna mesta, odprta in gostoljubna notranjost … Izkoristite prednosti športnega stila in si pri tem privoščite tudi udobje med mestno vožnjo!

CITROËN C4 AIRCROSS

Zahvaljujoč zmerni dolžini (4,34 m) je CITROËN C4 Aircross zares pravi kompaktni crossover. Aerodinamične linije, izklesan pokrov motornega prostora, široki blatniški koši, kratki previsi ... CITROËN C4 Aircross ponuja vso eleganco in udobje petvratne limuzine, prostornost in modularnost športnega terenskega vozila v povezavi z mišičastimi linijami in vzdržljivostjo vozila s štirikolesnim pogonom. Zgradba notranjosti igra na karto kompaktnosti, vendar pa ponuja tudi obilo prostornosti, odlagalnih mest, 442 litrov prostornine za prtljago ter številno opremo za udobje in tehnologije za pomoč pri vožnji (sistem Hi-Fi, pribor za prostoročno telefoniranje Bluetooth in priključek USB, navigacijski sistem na dotik, prostoročni dostop in zagon ...).

Na voljo so vam trije načini prenosa, ki se prilagajajo vsem vašim željam in vsaki situaciji, na katero boste naleteli na cesti ... Kompaktno športno terensko vozilo, ki bo kot za šalo premagovalo vse vrste terenov tako v mestu kot tudi izven utrjenih poti.
Voiture-C4-Aircross-Crossover.jpg
Top