To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri

Morda iščete vozilo športnega videza? Izbor CITROËNOVIH športnih terenskih vozil bo zagotovo zadovoljil vaša pričakovanja tako zaradi svojega drznega in modernega stila kot tudi zaradi visoke stopnje udobja, številne tehnološke opreme (sistemi za pomoč pri vožnji, multimedijske storitve, oprema za varnost …) in nadstandardne lege na cesti. Spoznajte CITROËNA C4 Cactus in CITROËNA C4 Aircross, paradna modela znamke CITROËN v segmentu športnih terenskih vozil.

SUV-C4-aircross-citroen.jpg

CITROËN C4 AIRCROSS

Oster značaj, elegantne linije blatniških košev s spojlerjem, vzdržljiva zasnova pokrova motornega prostora ... Spoznajte CITROËNA C4 Aircross, športno terensko vozilo s pridihom petvratne limuzine visokega razreda znamke CITROËN.
Potniški prostor CITROËNA C4 Aircross ima kompaktno zgradbo vendar kljub temu ponuja številna odlagalna mesta, 442 litrov prostornine za prtljago ter številno opremo in vgrajene tehnologije za še več udobja in varnosti.

Z vidika motorjev pa so vam na voljo trije načini prenosa, ki se prilagajajo vsem vašim željam in vsaki situaciji, na katero boste naleteli na cesti ... Za še več užitkov in emocij v vožnji.

CITROËN C4 CACTUS

V urbanem središču, izven mesta in pa tudi na neutrjenih poteh se bo to kompaktno športno terensko vozilo, ki po videzu spominja na vozilo 4x4, znalo prilagoditi čisto vsem situacijam v vožnji. V urbanem in hkrati pustolovskem CITROËNU C4 Cactus se dizajn, optimizem in seveda tudi enostavna vsakodnevna uporaba prepletajo s celo množico opreme, ki je zasnovana za udobje in varnost voznika in potnikov: zaščite Airbump® varujejo karoserijo pred manjšimi vsakodnevnimi udarci, sedeži v stilu zofe, domiselna in dostopna odlagalna mesta, široka in udobna sedišča, odprta notranjost ... Športno terensko vozilo nove zvrsti polno optimizma.
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
Top