To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
1500x646_E-MEHARI_design.jpg

E-MEHARI (ni na voljo v Sloveniji)

OGLEJTE SI GA NA VIDEO POSNETKU !

Spoznajte CITROËNA E-MEHARIJA, optimističnega štirisedežnega kabrioleta na 100 % električni pogon. Novi model je naslednik legendarnega vozila Méhari in pravi prosti elektron v svetu avtomobilizma! Dizajn, motor na električni pogon, zložljiva streha in avdio sistem Parrot: na šestih video posnetkih si lahko ogledate, zakaj je tako edinstven.

 

DIZAJN

1500x646_E-MEHARI_design_V3.jpg

CITROËN E-MEHARI ima torej svež in izrazit stil, ki bo gotovo ugajal vsem, ki iščejo drugačen in simpatičen avtomobil. Temu kabrioletu živahnih barv, ki je sodobno opremljen, enostaven in nekonvencionalen se ne boste mogli upreti !

ŽAROMETI… OPTIMISTIČNI !

V CITROËNU E-MEHARIJU se prepletajo oblikovalske smernice znamke, od izrazitega pogleda, ki ga sestavljajo dvonivojske luči, edinstvenega dizajna s polnimi in prijetnimi reliefi, mehkimi oblikami in nasmeškom na sprednjem delu.
e meharie citroen bleu blue

PROSTI ELEKTRON

CITROËN E-MEHARI se ponaša s prečiščenim stilom, simbolom preprostega in pristnega veselja. Kabriolet na 100 % električni pogon nudi resničen občutek svobode in umirjenosti, ki ga daje vožnja z vetrom v laseh z dobrimi pospeški, enostavnim upravljanjem in tišino električnega avtomobila.

GIF_v3_500x500.gif

ORANŽNE BARVNE NE MANJKA !

Izrazit pogled, mehke in zaobljene linije ter zlasti štiri barve karoserije (Beige de Jour, Orange Mécanique, Grand Bleu, Yellow Submarine) in dve barvi za platneno streho (črna in oranžna). Barve, ki razblinijo monotonijo!

CITROËN E-MEHARI ponuja tudi dve vrsti notranjega oblazinjenja: bež, ki je zelo naravnega videza, in živahno rdeče oranžno, ki ga spremljajo še dekoracije po navdihu navtičnega športa. Oblazinjenje je iz plastificirane tkanine (TEP) in je popolnoma nepremočljivo. Kdor išče zabaven, ekspresiven in barvit avtomobil, si lahko izbere zelo drzno kombinacijo.

1080x465_Inter_garnissage_1.jpg
1080x465_Inter_garnissage_1.jpg
EMEHARI 1

CITROËN E-MEHARI je za vse tiste, ki iščejo vozilo brez kakršnihkoli meja. Stanje duha tega kabrioleta se zgleduje po ikoni znamke, Méhariju, tako po svojem zunanjem videzu in značaju, kot tudi po svoji praktični naravi, ki polepša prosti čas.

S STREHO ALI BREZ, ODKRIJTE GA!

CITROËN E-MEHARI ni od svojih prednikov podedoval le oblikovnih smernic temveč tudi praktičnost. Streho lahko odprete, kadarkoli vam prija, ima 4 sedišča in zložljivo zadnjo sedežno klop, lahko ga operete s curkom vode ... CITROËN E-MEHARI bo poskrbel, da bo vaše življenje bolj enostavno.
Citroen_ProjetB_GIF.gif
597x597_E_Mehari_4_places.jpg

ŠTIRJE SEDEŽI NA SONCU

CITROËN E-MEHARI ima štiri sedišča in preklopno sedežno klop. V prtljažniku je dovolj prostora za vse: plavutke, dihalke, plavalni obroči in frizbiji. Naj se vaši potniki vkrcajo in odpravite se na plažo!

KAROSERIJA IZ TOPLOTNO OBLIKOVANEGA MATERIALA

747x322_E-Mehari_thermo_for.jpg

Kabriolet ima karoserijo iz toplotno oblikovanega materiala, to je plastični material, ki ga ne prizadene korozija, ne potrebuje vzdrževanja barve in je odporen proti manjšim udarcem.

TERENSKA VOŽNJA

747x322_conduite_chemin.jpg

CITROËN E-MEHARI ima povišano podvozje za terensko vožnjo, tako da vas bo pripeljal vsepovsod. Niti globoke kolesnice mu ne bodo preprečile, da bi prispel do cilja.

E-MEHARI PO NAVDIHU PREDHODNIKA!

747x322_E-Mehari_pli.jpg

Motiv vrat z utori so CITROËNOVI oblikovalci izdelali kot namig na originalni Méhari z valovito karoserijo. CITROËN E-MEHARI je nastal po navdihu svojega predhodnika!

EMEHARI 2

Opremljen je z nepremočljivimi sedeži, tako da ga lahko celega operemo z vodnim curkom. Ali ne bo potem vse razmočeno?

TEHNOLOŠKA INTELIGENCA

1500x646_EMEHARI_intelligen.jpg

Enostaven in sproščen CITROËN E-MEHARI je vseeno tudi tehnološko dovršen. Vozilo na 100 % električni pogon je opremljeno z akumulatorskimi baterijami LMP® (litijeve metalne polimerne baterije), ki omogočajo veliko avtonomijo in nudijo učinkovitost, zanesljivost in varnost.

EMEHARI 3

Enostaven in sproščen CITROËN E-MEHARI je vseeno tudi tehnološko dovršen. Vozilo na 100 % električni pogon je opremljeno z akumulatorskimi baterijami LMP® (litijeve metalne polimerne baterije), ki omogočajo veliko avtonomijo in nudijo učinkovitost, zanesljivost in varnost.

POVIŠAJTE GLASNOST !

Avdio sistem Parrot, s katerim je opremljen CITROËN E-MEHARI, vam omogoča poslušanje glasbe z vašega pametnega telefona prek povezave Bluetooth, kjerkoli se nahajate in kadarkoli želite. S prenosnim daljinskim upravljalnikom lahko izberete drugo skladbo ali povišate zvok, tudi če niste tik poleg volana.

ELEKTRIKA JE V ZRAKU

Baterije LMP® se ponašajo z veliko energetsko gostoto in varno uporabo. So suhe baterije, kar ima številne prednosti, med drugim neobčutljivost na spremembe vremenskih razmer. Najvišja hitrost: 110 km/h.
500x500_E_Mehari_electrique.jpg
Top