To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
747x322_Toit_vitré_Panoramique.jpg

Novi Citroën C3

.

ODKRIJTE NOVI C3 PREKO VIDEOV

 

 

Nov veter v svetu kompaktnih limuzin! Čeprav je v svojem času, Novi Citroën C3 ponuja trendovski,  optimističen dizajn, z živahnimi z barvnimi elementi kot je Airbump®. Zaradi njegove zelo izrazite in edinstvene oblike je takoj prepoznaven v svojem razredu.

Povpraševanje

Bodite obveščeni med prvimi !     Pustite nam svoje podatke in prejeli boste informacije o vozilu.

Zapri

Od njegovega rojstva do prvega srečanju z javnostjo na pariškem avtomobilskem salonu v Parizu, sledijo dogodivščine Novega Citroëna C3 na Facebook profilu. Z vami bo delil vse trenutke svojega življenja preko fotografij in videoposnetkov, posnetih s svojo Citroën ConnectedCAM ™!

 

SNEMAJTE VAŠE VOZNE IZKUŠNJE

 

Osupljiva panorama, nenavadni pogledi, mestni sprehodi: Novi C3 snema film vaših vozniških izkušenj s ConnectedCAM CitroënTM. Ta vgrajena kamera v avtu beleži vse kar vidite zunaj avtomobila. Ta kamera je priča vašim vsakodnevnim  voznim preizkušnjam:

  • Z enim samim klikom fotografirajte, kar vidite in jo delite na družbenih omrežjih.
  • Pribeleženo je vse, kar se zgodi pred vašim vetrobranskim steklom. Kar vam še kako prav lahko pride v primeru prometne nezgode.

 

RAZŠIRJEN IZBOR Z BARVNIMI KOMBINACIJAMI

Novi Citroën C3 prinaša tudi široko paleta barv, ki jih je vredno preučiti: zelena Almond, bela Banquise, modra Kobalt, siva Shark, siva Aluminij, rdeča Rubi, črna Perla Nera, oranžna Orange Power ali Peščena...

Kombinirajte teh 9 subtilnilnih in živahnih barv z 3 različnimi barvami strehe (črna Onyx črni, rdeča Aden, bela Opal) in pomnožite kombinacije (do 36 barv karoserije). Torej, kateri C3 bo tvoj?
597x507_perso_blur.jpg

NOVI C3 IMA ŠTEVILNE MOŽNOSTI PERSONALIZACIJE

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

Novi C3 prinaša številne možnosti perosnalizacije. Dvo-barvno ali eno-barvno? Z Airbumpi® ali brez ? Notranja oprema bolj udobna ali minimalistična ? Izberite pravo med vsemi možnostmi izbire !NOTRANJOST SIVA METROPOLITAN

tranche-6_1.228046.74.jpg

Ta prečiščena notranjost s prevladujočimi svetlimi barvami na sedežih in armaturni plošči, enostavno vpliva na dobro počutje in poveča svetlost notranjosti.

NOTRANJOST RDEČA URBAN

tranche-6_2.228047.74.jpg

.

Notranjost z barvitimi potezami na sedežih in armaturni plošči izžareva val energije in vitalnost, ki jo običajno povezujemo z urbanim okoljem.  

NOTRANJOST HYPE COLORADO

tranche-4.228045.74.jpg

.

Ta notranjost daje več poudarka na modo,  z oblazinjenjem, ki je elegantna mešanica tkanine in TEP materiala.  

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Novi Citroen C3 je opremljen z značilnim CITROËNOVIM vzmetenjem, ki kar najbolje absorbira nepravilnosti cestišč. Vendar to ni vse: v novem Citroënu C3 vas bo prevzemal občutek splošnega udobja in dobrega počutja, z udobnimi sedeži, panoramsko stekleno streho in prostorno notranjostjo z veliko odlagalnimi mesti.
Tranche-7.jpg

PANORAMSKA STEKLENA STREHA

747x322_Toit_vitré_Panoramique_blur.jpg

S panoramsko stekleno streho v novem C3 bodo potniki uživali v izjemno svetli notranjosti, preveval jih bo občutek prostornosti  in odprtosti navzven.
Potniki pa bodo lahko prilagodili intenzivnost svetlobe z senčilom panoramske steklene strehe.

UDOBJE V POTNIŠKI KABINI

747x322_confort_habitable_blur.jpg

Sedeži so izjemno udobni ... Imeli boste občutek, da sedite v vaši dnevni sobi! Dobro počutje v vozilu, pa še poudari osrednja armaturna plošča, ki daje vtis prostornosti in širine v kabini.

Notranjost stil temelji na modnih smernicah izven avtomobilskega sveta, ki se kaže predvsem na naslonjalih za roke in tekstilu na armaturni plošči.POMOČ PRI VOŽNJI : ZA VAŠO VARNOST GRE!

POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANCU

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg
Sistem za speljevanje v klanec je pomoč, ki poenostavi speljevanje vozila na vzpetini. Sistem prepreči neželeno premikanje vozila na vzpetini, kadar je zavorni pedal popuščen.

Sistem za speljevanje v klanec deluje na vzpetinah nad 3 % in stabilizira vozilo za približno dve sekundi. Voznik lahko mirno premakne nogo z zavornega pedala na pedal za plin.

Pomoč pri speljevanju v klanec neizpodbitno prispeva k vožnji brez stresa, saj vozniku ni potrebno več natančno uravnovešati pritiska na pedal sklopke in/ali na pedal za plin.

SISTEM ZA NADZOR MRTVEGA KOTA

747x322_SAM_Citroen_C3_blur.jpg
Sistem za nadzor mrtvega kota s prikazom simbola v zunanjih ogledalih opozarja na prisotnost vozila v mrtvem kotu.

Sistem, ki deluje po enakem načelu kot tipala za vzvratno vožnjo, je pomemben adut varnosti, še posebno v vožnji po mestu.

POVEZLJIVA NAVIGACIJA

747x322_Navigation_Connectée_Citroen_C3_blur.jpg

Poleg radijske povezave, vam navigacijski sistem pomaga, da se izognete prometnim zastojem, vas med vožnjo vodi z izboljšano kartografijo. Večja evropska mesta so prikazana v "FULL 3D", kar pomeni, da so mnoge stavbe in spomeniki teksturirane tridimenzionalno.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

747x322_Caméra_Recul_Citroen_C3_blur.jpg
Kamera za vzvratno vožnjo omogoča, da ob vklopu vzvratne prestave na glavnem zaslonu v vozilu vidite za vozilo.

Ta pogled razgibajo barvne oznake, ki so odvisne od oddaljenosti od morebitne ovire.
Resnična razširjena vidljivost za lažje manevriranje!

MOTORNI POGON : DIZELSKI BlueHDI & BENCINSKI PureTech

Novi C3 bo na voljo z bencinskim pogonom Puretech ali dizelskim  BlueHDi, ki zagotavljata neizmeren užitek v vožnji,  medtem ko ste okolju prijazna.

 

Z BlueHDi tehnologije, kjer se v izpušnem sistemu prepletata tehnologija filtra prašnih delcev in SCR tehnologije in ki ustreza normativu Euro 6, Citroënu prinaša učinkovit in trajnosten odziv na emisije dizelskih motorjev. Napredna tehnologija, dostopna vsem in za vse vrste uporabe, ki ohranja vozne lastnosti!

Top