To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

Želite preizkusiti točno določen model?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, ki ga želite preizkusiti. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
Želite prejeti dokumentacijo o modelu iz prodajnega programa znamke Citroën ?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti katalog. Na spodnjih zavihkih lahko najdete tudi cenik in tehnične podatke o željenem vozilu.

Zapri
Želite, da vam Citroën pošlje ponudbo?

Izpolnite spodnji obrazec in izberite vozilo, za katero želite prejeti ponudbo. Vašo prošnjo bomo posredovali prodajnemu mestu po vašem izboru.

Zapri
c3 aircross hero banner

NOVI SUV CITROËN C3 AIRCROSS

Povpraševanje

Bodite obveščeni med prvimi !     Pustite nam svoje podatke in prejeli boste informacije o vozilu.

Zapri

Citroën se je odločil v letu 2017 lansirati ofenzivo športnih terenskih vozil nezaslišanih razsežnosti, ki vključuje razkritje dveh novih modelov. Po vozilu C5 AIRCROSS, ki je bilo prvič predstavljeno na salonu v Šanghaju, se nam bo zdaj v soju luči predstavil Citroën C3 AIRCROSS! Prodaja tega še bolj kompaktnega športnega terenskega vozila bo v Evropi stekla jeseni 2017.
 

ODKRIJTE GA PREKO VIDEA


Novi Citroën C3 AIRCROSS, ki se zgleduje po konceptnem vozilu Aircross, predstavljenem v začetku leta 2017, je del znamkine ofenzive na segment športnih terenskih vozil. Model samoumevno dokazuje svojo drugačnost z edinstveno a hkrati tudi vzdržljivo in izvirno stilsko zasnovo, ki je usklajena z geni znamke Citroën in s temeljnimi zapovedmi športnih terenskih vozil. Oglejte si ga na video posnetku.

 

 

597x500_SUV_Nouvelle_Génération_C3_Aircross-flou

SUV NOVA GENERACIJA

Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo
mogočno, izvirno in sodobno postavo.
Njegov stil je robusten in hkrati zaščitniški po zaslugi visokega pokrova motornega prostora, ki ga poudarja kroman logotip dvojne puščice, v katerem je integrirana osvetlitev na diode LED.
Zadnja vogalna stekla, ki jih je naznanjal že koncept C-Aircross, so izdelana iz polikarbonatov z barvnim filmom na sredini, s čimer ustvarijo močan grafičen kontrast v predelu zadnjega stebrička.
V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo.

BREZ TEŽAV PO VSEH TERENI : GRIP CONTROL IN SISTEM ZA SPELJEVANJE V KLANCU

747x322_Grip_Control_C3_Aircross-flou

S tem športnim terenskim vozilom boste imeli nadvlado nad cesto! Po zaslugi privzdignjenega podvozja, velikih koles in sistema za izboljšano vlečno moč (Grip Control) s pomočjo pri speljevanju v klanec (Hill Assist Descent) si boste upali zapeljati na vse vrste cest.

 

Citroën C3 AIRCROSS lahko prilagaja pogonsko moč prednjih koles danemu terenu in ohrani hitrost tudi med spustom po strmih klancih.

OKRETEN V MESTU PO ZASLUGI SISTEMA PARK ASSIST IN NAČINA TOP REAR VISION

747x322_Agilite_C3_Aircross-flou

Citroën C3 AIRCROSS se dobro znajde tako v mestu kot tudi izven njega, zato bo poenostavil vaš vsakdanjik. V mestu vas bo njegova tehnologija Park Assist spremljala pri izvajanju manevrov med parkiranjem.

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji z načinom Top Rear Vision vam bo na 7-palčnem zaslonu na dotik prikazovala sliko območja za vozilom pod kotom 180°.

 

 

PROSTOREN & ULTRA MODULAREN

Visoka in domiselna arhitekturna zgradba zagotavlja Citroënu C3 AIRCROSS najbolj prostorno notranjost v njegovem razredu in nadstandardno udobje: pet sedežnih mest z veliko prostora za kolena in nad glavami.

Prtljažnik se ponaša s 410 litri prostornine, ki jo je moč povečati vse do 520 litrov zahvaljujoč sedežni klopi, deljivi v razmerju 2/3-1/3.

Za zares celovito modularnost pa lahko sedež prednjega sopotnika preklopimo in pridobimo kar 2,40 m dolg prostor za nakladanje.
1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

VZDRŽLJIV & ROBUSTEN DIZAJN

Po zaslugi mišičastih linij pokrova motornega prostora, ki je kratek in hkrati tudi visok, se novi C3 AIRCROSS ponaša s povsem inovativno držo v svojem avtomobilskem segmentu.

Daje vtis vzdržljivosti in z oblikovno prepoznavnimi prednjimi in zadnjimi lučmi pritegne poglede. Zaradi horizontalno uravnovešenih linij in razkošnih oblin pa je njegov videz obenem tudi brez vsakega kančka agresivnosti . Športno terensko vozilo je prevzelo prepoznavne grafične elemente znamke Citroën, kot so dvonivojski optični bloki. Slednji poudarijo izraz prednjega dela vozila, zlasti z oblikovno prepoznavnimi lučmi, značilnimi za najnovejše kreacije znamke.
 
Na zadnjem delu pa izraziti boki poudarjajo širino vozila C3 AIRCROSS in  mogočen značaj športnega terenskega vozila. Zadnje luči z učinkom 3D pa dokazujejo, da pripada isti družini, v katero sodita tudi novi C3 in koncept C-Aircross.

Kot čisto pravo športno terensko vozilo ima tudi novi C3 AIRCROSS na bočnih površinah nameščene podaljške blatnikov v predelu blatniških košev in spodnje dele karoserije v barvi materiala, ki ga varujejo pred manj silovitimi udarci.

Combinaisons_C3_Aircross-flou

90 KOMBINACIJ :
DRZNOST V BARVAH !

Iz osmih barv karoserije, štirih barv strehe in štirih barvnih paketov lahko sestavite Citroëna C3 AIRCROSS po svojem okusu. Skupaj vam je na voljo kar 90 kombinacij.

Čisto nič ni prepuščeno naključju, niti individualizacija podobe, ki je premišljena do najmanjših podrobnosti: zadnja vogalna stekla z učinkom žaluzije in nosilni drogovi strešnega prtljažnika se pridružujejo barvitim dodatkom na ohišju zunanjih ogledal, okrasnim profilom žarometov in srednjim kolesnim okrasom.

Individualizacija podobe je v igri tudi v potniškem prostoru, kjer lahko izbirate med petimi popolnoma različnimi kombinacijami notranjosti.

V serijski opremi so na voljo naslednje kombinacije notranjosti: Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral in Hype Colorado. Vsaka od njih ponuja zelo raznolik notranji ambient, ki skoraj spominja na svet mode oziroma pohištva.

Po želji lahko kombinirate živahne klasične barve ali se odločite za umirjene kontrastne odtenke. Na voljo vam je tudi pester izbor platišč iz kolekcije stiliziranih 16-palčnih okrasnih pokrovov ter 16- ali 17-palčnih aluminijastih platišč z diamantno obdelavo.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

Novi C3 Aircross, ki ostaja zvest genom znamke in programu Citroën Advanced Comfort®, je bil deležen tudi celotnega strokovnega znanja znamke Citroën in vam ponuja optimalno udobje v vožnji.

S tem poskrbi, da se na vsakem potovanju počutimo čim bolj prijetno, saj ublaži vse nepravilnosti s cestišča in potniki se počutijo kot v kokonu. O izjemnem udobju vozila C3 pričajo:

    - udobni sedeži po zaslugi širokih in razkošnih sedal,
    - udobno vzmetenje s klasičnimi nastavitvami znamke Citroën za najrazličnejše vozne razmere,
    - udobje z vidika izolacije po zaslugi skrbno dodelane zvočne izolacije.

PANORAMSKO STREŠNO OKNO


Njegova velika steklena površina (skoraj en meter dolga zastekljena površina) in velike mere odpiranja vam omogočajo izkoristiti prednosti izjemne osvetljenosti in vam zagotavljajo dobro počutje, tako v odprtem kot tudi zaprtem položaju. Vsako potovanje tako postane čisto posebna izkušnja.


Uporabnik mora zgolj pritisniti na enega od dveh intuitivnih električnih stikal, kadar želi odpreti strešno okno ali spremeniti položaj senčnika, da nastavi stopnjo osvetljenosti v potniškem prostoru.

UPORABNE TEHNOLOGIJE

BARVNI PROSOJNI ZASLON ZA PRIKAZ PODATKOV

747x322_Affichage_Tete_Haute_C3_Aircross-flou

Po zaslugi prosojnega zaslona za prikaz podatkov so vozniku nenehno na voljo bistvene informacije za vožnjo brez odmika pogleda s cestišča: informacije se v barvah projicirajo na prosojni zaslon v vašem vidnem polju.

BREZŽIČNO POLNJENJE PAMETNEGA TELEFONA

747x322_Recharge_Sans_Fil_C3_Aircross-flou

Citroën C3 AIRCROSS vam ponuja intuitivne možnosti za povezavo. Na posebnem odlagalnem mestu na sredinski konzoli lahko brezžično oziroma indukcijsko napolnite svoj pametni telefon. Do aplikacij na vašem pametnem telefonu lahko dostopate na 7-palčnem zaslonu na dotik po zaslugi funkcije Mirror Screen prek protokolov Apple CarPlay in Android Auto (*Android Auto še ni na voljo v Sloveniji).  
 

12 SISTEMOV ZA POMOČ PRI VOŽNJI

SUVERENOST IN VARNOST

PARK ASSIST

SAMODEJNI PREKLOP LUČI

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

ACTIVE SAFETY BRAKE

1500x500_ADAS-flou

Novi C3 Aircross odlikujejo uporabne in intuitivne tehnologije, ki s preprostim uporavljanjem na zaslonu na dotik, zagotavljajo suverenost v vožnji in varnost.

Citroën C3 AIRCROSS se dobro znajde tako v mestu kot tudi izven njega, tako da je nadvse priročen za vsakodnevne potrebe in pa tudi enostaven za parkiranje po zaslugi kamere in radarjev za vzvratno vožnjo. Tehnologija Park  Assist poenostavi in spremlja vaše manevre pri bočnem parkiranju, najsibodi pravokotno ali poševno.

Ta funkcija upravlja preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi lučmi glede na to, ali v prometu zazna druga vozila. Vožnja ponoči bo tako veliko bolj varna, saj se boste lahko osredotočili predvsem na vožnjo.

Funkcija za odčitavanje prometnih znakov in priporočilo o omejitvi hitrosti vozilu pomaga prilagoditi vožnjo glede na informacije, ki jih je posnela kamera. Nenehno prikazuje trenutno veljavno vrednost omejitve hitrosti.

 

1500x500_C3_Aircross_Active_Safety_Brake-flou

Multifunkcijska kamera na vetrobranskem steklu zaznava ovire, kot je recimo pred vami vozeče ali stoječe vozilo. In sicer pri hitrosti med 5km/h do 85km/h  preko sistema pomoči v primeru ovire vozilo avtomatično zavira in tako prepreči morebiten trk.

POVEZLJIVOST IN INTUITIVNOST

MIRROR SCREEN

747x322_Mirror_Screen_C3_Aircross-flou

S funkcijo Mirror Screen, ki deluje v povezavi s protokoli Android Auto, Apple Car Play™ in MirrorLink®, lahko povsem varno koristite multimedijske vsebine in aplikacije s svojega pametnega telefona. Vsebine lahko prenesete na 7-palčni zaslon na dotik in jih prek njega tudi upravljate.

CONNECT NAV

747x322_Connect_Nav_C3_Aircross-flou

Navigacijski sistem nove generacije deluje v povezavi s povezljivimi storitvami, kot je TomTom Traffic, ki posreduje prometne informacije v realnem času, lokacijo in cene bencinskih servisov in parkirišč, informacije o vremenski napovedi in poišče lokalne interesne točke.

CITROËN CONNECT BOX

747x322_Connect_Box_C3_Aircross-flou

V primeru okvare ali prometne nesreče lahko voznik s pomočjo te storitve (ali klica v sili) vzpostavi povezavo s specializirano službo za pomoč (Asistenca ali SOS).

5 UČINKOVITIH MOTORJEV

Pestra paleta varčnih in učinkovitih motorjev najnovejše generacije se ponaša z vrhunsko tehnologijo in vam hkrati obljublja, da vas bo popeljala v neznano. Za to športno terensko vozilo so na voljo bencinski motorji PureTech (82, 110 in 130) in dizelski motorji BlueHDi (100 in 120).


Skupaj z bencinskim motorjem PureTech 110 je na voljo samodejni menjalnik EAT6 v povezavi s sistemom Stop & Start, z bencinskima motorjema PureTech 130 in BlueHDi 120 pa se vgrajuje 6-stropenjski ročni menjalnik.
1500x646_Moteurs_C3_Aircross_Flou
Top