To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

NOVI CITROËN BERLINGO

Predvidena prodaja od oktobra 2018 dalje

Citroën nam kot ustanovitelj segmenta vozil za prosti čas iz leta 1996 predstavlja svojega novega Berlinga, ki ohranja vse adute prejšnjih generacij poleg tega pa ponuja še več modernih funkcij. Novi Citroën Berlingo prinaša inovativen in drzen odgovor z vidika dizajna, modularnosti in praktičnosti.

Ustanovitelj segmenta vozil za prosti čas

-

Prostoren in udoben novi Citroën Berlingo, ki nudi veliko možnosti za individualizacijo podobe, se ponaša s številnimi aduti kot na primer: izčiščeni prostor za večjo prostornino, izjemna modularnost s tremi zadnjimi in preklopnimi individualnimi sedeži, številna odlagalna mesta in večnamenska streha Modutop® najnovejše generacije ter nov izbor barv in materialov za različne kombinacije notranjosti.

DIZAJN

Legendarno vozilo za prosti čas

VISUEL-2-200-X-141

Mogočen in drzen karakter, dinamična silhueta, dizajnirani elementi Airbump® in barvni dodatki.
 
Novi Citroën Berlingo je legenda med vozili za prosti čas.
 
Novi Citroën Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo

Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m in nova izvedenka XL, ki meri 4,75 m.Obe karoserijski izvedenki, M in XL, omogočata prevoz od 5 do 7 potnikov.

Prednji del novega Citroëna Berlinga izstopa zaradi prepoznavnih stilskih značilnosti: višji in krajši pokrov motornega prostora, prednji del v skladu z identiteto znamke Citroën in z dvonivojskim svetlobnim podpisom ter naprej pomaknjenim vetrobranskim steklom, ki nudi več prostora in svetlobe.
 
Obliko karoserije nadgrajujejo nosilni drogovi strešnega prtljažnika in dizajnerski elementi Airbump®, ki poudarjajo njegov robusten videz in hkrati ščitijo karoserijo.

Dizajn in barva: mogočen značaj

 

24 Barvnih kombinacijNovi Citroën Berlingo nudi pestro paleto barv karoserije: siva Sable, zelena Aqua Green, siva Artense, siva Platinium, črna Onyx, modra Deep Blue, rdeča Ardent in bela Banquise.

Individualizirano podobo je možno poudariti z barvnim paketom opreme in barvnimi dodatki v beli ali oranžni barvi okoli prednjih meglenk in na bočnih letvicah.

Novi Citroën Berlingo se ponaša z dizajnersko armaturno ploščo z izčiščenimi linijami, na kateri se nahajajo številna odlagalna mesta.Potniški prostor nudi visok položaj za vožnjo. Kombinacija notranjosti XTR je na voljo v tkanini Line Green, ki ima v predelu sedežnih naslonjal trak oranžne barve.
VISUEL-3-200-X-141

Evolucija novega Citroëna Berlinga

-

Novi Citroën Berlingo se je spremenil, postal večji in bolj modularen ...

CITROEN ADVANCED COMFORT®

Napredno udobje by Citroën

Napredno udobje v kabini za popolno brezskrbnost
VISUEL-4-K9-200-X-141

Novi Citroën Berlingo je del programa Citroën Advanced Comfort®.

 

Nudi optimalno kakovost vožnje, tako da se čisto vsako potovanje z njim prelevi v trenutke skupnih užitkov s potniki po zaslugi sedežev, vzmetenja in zvočne izolacije na visoki ravni.

 Novi Citroën Berlingo se ponaša z dobro osvetljenim potniškim prostorom, kar mu omogočajo velika stekla vse naokoli vozila. Še več svetlobe lahko zagotovi panoramska steklena streha, ki jo je možno zastreti z električnim senčnikom.

Domiselna odlagalna mesta in prostor za vse potnike
VISUEL-5-K9-200-X-141

Novi Citroën Berlingo, ki je praktičen navznoter in navzven, nudi potnikom prvovrstne možnosti za dostop prek bočnih drsnih vrat na obeh straneh in prtljažnih vrat z dvižnim steklom.

 Novi Citroën Berlingo nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika lahko znaša 775 litrov pri izvedenki M oziroma 1050 litrov pri izvedenki XL.

 
Novi Citroën Berlingo ima skupno 186 litrov odlagalnih mest, zasnovanih za vsakodnevne življenjske potrebe. Poleg inteligentnih in velikih predalov je tu še Modutop® s skupno odlagalno prostornino 92 litrov.

 DOMISELNA TEHNOLOGIJA

19 sistemov pomoči pri vožnji

Povsem brezskrbna vožnja...
VISUEL-6-K9-OK

Novi Citroën Berlingo združuje skupek modernih in vsakodnevno uporabnih tehnologij.

 

Ponuja najboljše tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo raven varnosti in brezskrbnosti.

... popolna varnost z 19 sistemi za pomoč pri vožnji
VISUEL-7-K9

Aktivni opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu, opozorilnik na voznikovo nepozornost, sistem za nadzor mrtvega kota, razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakov, samodejno zaviranje v sili, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji s funkcijo Top Rear Vision …

...povezljivost z 8-palčnim zaslonom na dotik
VISUEL-8-K9

8-palčni zaslon na dotik in štiri tehnologije za vzpostavitev povezave vam zagotavljajo neprekinjeno povezavo med digitalnim svetom in vašim vozilom: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box in brezžično polnjenje pametnega telefona.

MOTORJI

VISUEL-9-K9-OK

Novi Citroën Berlingo se ponaša z dinamično lego na cesti in resničnimi užitki v vožnji, ki jih lahko zagotavlja zahvaljujoč združitvi lahke in učinkovite nove konstrukcijske zasnove ter učinkovitih motorjev zadnje generacije z vidika porabe goriva in emisij CO2.Novi Berlingo je lahko opremljen z bencinskim ali dizelskim pogonskim sklopom, ki je prilagojen najrazličnejšim vrstam rabe v mestnem in izven mestnem okolju. Njegovi motorji nudijo prvovrstne zmogljivosti, hkrati pa so okolju prijazni.Novi Citroën Berlingo uvaja tudi 8-stopenjski samodejni menjalnik EAT8 za optimalno udobje v vožnji.Izbor bencinskih motorjev PureTech:
1,2L PureTechS&S 110 KM ali 130 KM EAT8

 


Izbor dizelskih motorjev BlueHDi:
1,5L BlueHDiS&S 75 KM ali 100 KM ali 130 KM BVM6 ali EAT8

Top