To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
Zapri

Citroën predstavlja javnosti novo vozilo C4 Cactus, svojo najnovejšo kompaktno petvratno limuzino. S to korenito spremembo bo C4 Cactus prevzel zapovedi svojega avtomobilskega segmenta z vidika tehnologij in motorjev, hkrati pa bo zaradi svojih edinstvenih značajskih potez in udobja še vedno močno odstopal od tekmecev. Novi C4 Cactus, ki je opremljen z vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi dročniki™ in sedeži Advanced Comfort, je izjemno udobna petvratna limuzina, ki bo v prvem semestru 2018 povzročila velik preobrat na trgu.

SPOZNAJTE GA PREKO VIDEA

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

DIZAJN ZUNANJOSTI

Novi Citroën C4 Cactus bo v segment kompaktnih petvratnih limuzin vnesel veter svežine in izvirnosti. Ponaša se z izčiščeno in monolitno obliko karoserije, na kateri so izpostavljeni grafični elementi značilni za znamko Citroën, ki poudarjajo tekoče linije karoserije, kot so na primer zaščite Airbump® na spodnjem delu vrat, neprekinjena steklena površina in lebdeča streha pa tudi dvonivojski prednji del in svetlobni podpis z učinkom 3D oziroma širok svetlobni podpis na diode LED z učinkom 3D na zadnjem delu.

Novi C4 Cactus ponuja 31 kombinacij za individualizacijo zunanjosti z devetimi barvami karoserije in štirimi barvnimi paketi, ki vsebujejo elegantne barvite dodatke.


*Odvisno od izvedenke

Edinstvene značajske poteze in drzen značaj

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Prenovljen in širši prednji del vsebuje nove dnevne luči LED, ki so nameščene v podaljšku logotipa dvojne puščice in se usločeno razprostirajo čez celotno širino vozila, usločena prednja žarometa, ki ju krasijo vstavki v svetleče črni barvi in odbijač v barvi karoserije s stranskimi zračnimi režami za več dinamičnosti.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Zadnji del ponosno odraža limuzinski značaj vozila prek prtljažnih vrat z mehkimi in izčiščenimi linijami v barvi karoserije, ki jih poudarjajo nove zadnje LED luči z učinkom 3D, ki imajo do potankosti izpiljeno in dodelano obliko ter na videz razširijo vozilo in ga navdajo z bolj modernim videzom.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

MODERNO IN VSESPLOŠNO UDOBJE

Najnovejša Citroënova petvratna limuzina C4 Cactus bo pomembno zaznamovala eno izmed glavnih etap programa Citroën Advanced Comfort®, saj bo kot prva v Evropi uvedla vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi dročniki™ (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC) in premierno na svetu sedeže Advanced Comfort. S tem bo ponujala edinstveno lego na cesti, značilno za znamko Citroën.
Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Métropolitan Grey

SEDEŽI NAPREDNEGA UDOBJA ADVANCED COMFORT

Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Urban Red

Inovativna zasnova, ki združuje penasto gumo visoke gostote na sredini sedeža in teksturirano penasto oblogo na površini, je zagotovilo za stalno mehkobo in dobro oporo sedalnega dela.

747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

V kombinaciji s širokimi in vizualno udobnimi sedeži, zasnova nudi občutek udobja, ki ga boste znali ceniti na kratkih in dolgih potovanjih.

 

Vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi dročniki™

Citroën, ki je vselej zvest svojim genom, nenehno razvija nove inovacije, da bi povečal udobje v avtomobilu. Vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi dročniki™, ki je na celotnem svetu prava ekskluzivnost, ublaži in absorbira večje deformacije in tudi manjše nepravilnosti cestišča, da imajo potniki občutek letenja nad cesto, medtem ko zagotavlja izjemno lego na cesti in dinamičnost.
Princip delovanja tega sistema je povsem preprost. Medtem ko klasično vzmetenje sestavljajo amortizer, vzmet in mehanski dročnik, pa ima vzmetenje, ki ga je razvil Citroën, še dodatna dva hidravlična dročnika, enega za raztezanje in drugega za kompresijo.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Couple au volant

TEHNOLOGIJE

ZA BREZSKRBNA DOŽIVETJA NA CESTI

Novi Citroën C4 Cactus ponuja sisteme za pomoč pri vožnji, ki nam v vsakodnevnem življenju dajejo občutek varnosti in brezskrbnosti, pomagajo premagati zaspanost ali zgolj trenutek nepozornosti za volanom in opozarjajo na nevarnost za nastanek prometnih nesreč.

Svojim potnikom ponuja tri tehnologije za povezljivost, s katerimi bodo lahko imeli neprekinjeno vzpostavljeno povezavo med digitalnim svetom in vozilom. Ostanite povezani, izmenjujte informacije, brskajte po internetu in privoščite si sprostitev po zaslugi tehnologije Citroën Connect Nav, funkcije Mirror Screen s protokoli Android Auto, Apple Car Play™ in MirrorLink® ter sistema Citroën Connect Box.
Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORJI

Eko učinkovitost in užitki v vožnji

Odzivnost, pospeški, pospeševanje in užitki v vožnji so še silovitejši zahvaljujoč združitvi lahke in učinkovite konstrukcijske osnove ter motorjev zadnje generacije z najsodobnejšimi tehnologijami. Bencinski motorji zadnje generacije PureTech, ki so bili izbrani za motor leta in dizelski motorji BlueHDi ustrezajo evropski zakonodaji Euro 6, usmerjeni v zmanjševanje emisij dušikovih oksidov NOX in znižanje porabe goriva.

Menjalnik EAT6 v kombinaciji z motorjem PureTech 110 S&S omogoča hitrejše spreminjanje prestav, hkrati s tem pa zagotavlja tudi neovirano in udobno uporabo na vrhunski ravni. Novi Citroën C4 Cactus je na voljo tudi z motorjem PureTech 130 S&S BVM6.
Top