PREUSMERITEV SEKUND
dodatnapromoq319

PRIHRANITE PRI NAKUPU DODATNE OPREME

DO -40%

Članom kluba zvestobe MyCITROËN plus in kluba zvestobe MyCITROËN za Podjetja so izdelki na voljo po ekskluzivnih cenah


Več informacij

POSEBNA PONUDBA ZA KUPCE LAHKIH GOSPODARSKIH VOZIL

berlingovan_hero

Da bo vaše novo lahko gospodarsko vozilo kar najbolje prilagojeno vaši poklicni dejavnosti in potrebam, si vozilo opremite s transportnimi rešitvami, ki so za kupce lahkih gospodarskih vozil CITROËN BERLINGO VAN, CITROËN JUMPY in CITROËN JUMPER na voljo v posebni ponudbi.

lcv_lesenipod_600x384

TALNE ZAŠČITE TOVORNEGA PROSTORA

- 50%

Akcijska ponudba velja za talne zaščite tovornega prostora iz nabora originalne dodatne opreme Citroën za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon.

PRAVNO OBVESTILO

*50% popust velja za naročila strank do 30. 6. 2020 za talne zaščite tovornega prostora iz nabora originalne dodatne opreme Citroën (marketinška skupina 729) za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon. Ponudba velja samo v pooblaščeni mreži Citroën. Natančnejšo ponudbo za svoje vozilo preverite pri prodajalcu in/ali serviserju Citroën. Slika je simbolična. 


Več informacij
lcv_kljuke_600x384

ORIGINALNE VLEČNE KLJUKE

- 50%

Akcijska ponudba velja za vlečne kljuke iz nabora originalne dodatne opreme za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon.

PRAVNO OBVESTILO

*50% popust velja za naročila strank do 30. 6. 2020 za vlečne kljuke iz nabora originalne dodatne opreme Citroën (marketinška skupina 963) za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon. Ponudba velja samo v pooblaščeni mreži  Citroën. Natančnejšo ponudbo za svoje vozilo preverite pri prodajalcu in/ali serviserju Citroën. Slika je simbolična.


Več informacij
lcv_galerije_600x384

STREŠNE GALERIJE

- 50 %

Akcijska ponudba velja za strešne galerije, lestve za strešni prtljažnik in druge dodatke strešnih prevoznih rešitev iz nabora originalne dodatne opreme za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon.

PRAVNO OBVESTILO

*50% popust velja za naročila strank do 30. 6. 2020 za strešne galerije (marketinška skupina 964), lestve za strešni prtljažnik (marketinška skupina 965) in druge dodatke strešnih prevoznih rešitev (marketinška skupina 975; npr. valjčki za natovarjanje, pohodne plošče za na streho ipd.) iz nabora originalne dodatne opreme Citroën za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon. Ponudba velja samo v pooblaščeni mreži Citroën. Natančnejšo ponudbo za svoje vozilo preverite pri prodajalcu in/ali  serviserju Citroën. Slika je simbolična.


Več informacij
Top