PREUSMERITEV SEKUND
VRNI SE

NOVI CITROËN C3

  • Promocija mestnih vozil

NOVI CITROËN C3

s FINANCIRANJEM 1% NA MESEC

in 5 LETI JAMSTVA

VEČ O VOZILU Preverite pri prodajalcih
Podrobnosti ponudbe

ŠE LAŽJE DO NOVEGA VOZILA

Naša ponudba je tako udobna kot so udobni naši modeli.

Zagotovite privlačen model Citroën, sprostite se in uživajte v udobju naše brezhibne ponudbe! 

OSTALA VOZILA V PROMOCIJI

PREVERITE PONUDBO

Primer priporočene ponudbe Citroën C3 Feel Pack PureTech 83 S&S BVM €6.3

PROMOCIJSKA CENA ZA 145€/MESEC*

s FINANCIRANJEM 1% NA MESEC

Promocijski model na nivoju opreme FEEL PACK vključuje:

  • 7'' ZASLON NA DOTIK + BLUETOOTH
  • SAMODEJNA KLIMATSKA NAPRAVA
  • OPOZORILNIK NENAMERNE MENJAVE VOZNEGA PASU
  • PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV
  • PREDNJI MEGLENKI
  • LED PREDNJI ŽAROMETI

 

 

Seznam opreme ni izčrpen. Preverite v ceniku vozila.

 

 VEČ O VOZILU Preverite pri prodajalcih

*Ponudba velja za fizične osebe v primeru nakupa novega vozila preko Citroën Financiranja do 31.12.2021 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. V primeru nakupa novega vozila preko Citroën Financiranja stranka prejeme 5 let jamstva z omejitvijo  do 100.000 prevoženih km.  Seznam navedene opreme ni izčrpen. Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Stroški transporta in priprave vozila znašajo 160€ z DDV in niso vključeni v navedeno ceno vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave.  Slike so simbolične.

VRNI SE

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2

pictoco2

Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 4,0 – 6,2 l/100 km, izpusti CO2: 104 - 141 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0235 –0,0514 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00025–0,00072 g/km, število trdnih delcev pa 0,05–3,61 × 1011. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti dejanske uporabe vozila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do sprememb v vsebini in ponudbi.

PRIMER FINANČNEGA IZRAČUNA

picto_fin

*Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën C3 (Feel Pack PureTech 83 S&S BVM €6.3) v modri barvi Spring; maloprodajna cena z DDV je 14.700 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 147 EUR oziroma 1% na mesec pri pologu v višini 30% in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 30% do 70%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 08.10.2021 znaša 5,67% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 5,10%; financirana vrednost 10.366 EUR; skupni znesek za plačilo 16.682 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.

Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Stroški transporta in priprave vozila znašajo 160€ z DDV in niso vključeni v navedeno ceno vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

Top