COVID-19 : Zaradi omejitev koronavirusa (SARS-CoV-2) je prodaja novih vozil ZAPRTA!

VEČ INFORMACIJ

PREUSMERITEV SEKUND

MOBILNA APLIKACIJA MY CITROËN

Izboljšajte svojo izkušnjo s Citroënom z uporabo aplikacije My Citroën:  preprosta rešitev za lažji vsakdanjik in življenje na poti.

VAŠ AVTOMOBIL DNEVNO

POIŠČITE VAŠE PARKIRANO VOZILO

MYCITROENPARK

 S funkcijo za geolokalizacijo "Zadnja lokacija parkiranega vozila" lahko povsem enostavno poiščete, kje je vaše vozilo parkirano.

SPREMLJAJTE SVOJE POTI

mycitoen_driving

Trajanje, razdalja, poraba, pozanimajte se o podrobnostih vseh vaših potovanj s funkcijo "Vožnja". Razvrstite vrsto potovanj, ki jih opravljate, in preverite statistiko svojih potovanj, na primer svojo povprečno porabo goriva ali čas vožnje. Koristno orodje za voznike, ki želijo imeti pregled nad stroški na poti.

PERSONALIZIRAN NAČRT VZDRŽEVANJA

Z MyCitroënu poiščite vse informacije, ki jih potrebujete o načrtu vzdrževanja in servisiranja vašega avtomobila: garancijo, kilometrino in prihajajoče termine v meniju Servisni pregledi.

Neposredno ste povezani s svojim izbranim prodajalcem. Z aplikacijo se lahko tudi enostavno dogovorite za termin ali zaprosite za ponudbo.

Lažje, varnejše in bolj priročno!
 
mymentantceplan

INFORMACIJE O VAŠEM AVTOMOBILU

mycitroen_doc

Z aplikacijo MyCitroën lahko hitro dostopate do informacij, povezanih z vašim vozilom. Do informacij lahko dostopate preko menija "Vozilo".
Se vam je prižgala na armaturki opozorilna lučka? Ne veste, kako ukrepati v situaciji?

MyCitroënom lahko dostopate do vodnika, ki vam pokaže pomen vsake opozorilne lučke na nadzorni plošči in informacije o tem, kako odpraviti težavo.

STIKI IN POMOČ

mycitroen_ass

Imate okvaro, prometno nesrečo? Nobene panike! V aplikaciji MyCitroën izberite svojo „priljubljeno servisno delavnico“ v meniju Stiki in pomoč, jih pokličite ali se dogovorite za sestanek.

Na strani "Stiki in pomoč" se lahko hitro obrnete tudi na našo Službo za stike s strankami.

KAKO DELUJE?

Se sprašujete, kako konfigurirati in povezati aplikacijo My Citroën s svojim vozilom?

Top