To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Pogosta vprašanja

TEHNOLOGIJA

Zapri vsa okna Odpri vsa okna

Kaj pomeni ESP?

ESP (Electronic Stability Program) je elektronski sistem za uravnavanje smeri vozila. Za več informacij glejte rubriko Tehnologije.

Kaj pomeni FAP?

Filter trdih delcev FAP (Filtre à Particules) je del, ki zmanjšuje količino škodljivih delcev v izpušnih plinih. Za več informacij glejte rubriko Tehnologije.

Kaj pomeni AFIL?

Opozorilnik nenamerne spremembe voznega pasu AFIL (Alerte de Franchissement Involontaire de Ligne) je sistem, ki deluje proti premajhni zbranosti ali trenutni nepazljivosti za volanom. Za več informacij glejte rubriko Tehnologije.

Kaj je Pameten sistem za nadzor stabilnosti vozila?

Pameten sistem za nadzor stabilnosti vozila je sistem za optimizacijo vlečne moči, ki omogoča boljše krmiljenje spodrsavanja na zasneženih cestah ali na cestah s slabim oprijemom. Za več informacij glejte rubriko Tehnologije.

Kaj je sistem Isofix?

Isofix je ime sistema za pritrditev otroških sedežev. Če se želite seznaniti, v katerih vozilih je vgrajen, glejte rubriko Vozila.

Top