To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Pogosta vprašanja

ZNAMKA CITROËN

Zapri vsa okna Odpri vsa okna

Kaj pomeni oznaka Airdream?

Airdream ja okoljevarstvena oznaka Citroën. Za več informacij glejte rubriko Airdream.

Kakšna je zgodovina logotipa Citroën?

Če se želite seznaniti z zgodovino in razvojem logotipa Citroën od njegove prve kreacije dalje, glejte rubriko Zgodovina.

Kje lahko dobim informacije o Citroën Racing-u?

Za informacije o športnem oddelku Citroën Sport glejte rubriko Citroën Racing.

Kako lahko postanem rally voznik WRC?

Mi ne organiziramo kvalifikacijskih dirk za mlade voznike. Francoska avtomobilistična zveza (Fédération Française du Sport Automobile (FFSA)) po vsej Franciji organizira izbore za mlade rally voznike. Svetujemo vam, da se obrnete na zvezo FFSA in obiščEte njihovo spletno stran www.ffsa.org.

Ali je Conservatoire Citroën muzej znamke Citroën?

Conservatoire Citroën ni za javnost odprt muzej, vendar izjemoma sprejme zbiratelje, člane klubov Citroën, osebje skupine PSA, novinarje in partnerje znamke. Conservatoire Citroën, ki je bil odprt leta 2001, želi ohraniti spomine znamke Citroën.
Nahaja se ob tovarni PSA v mestu Aulnay-sous-Bois. V njem je zbranih več kot 300 vozil (izbor sedanjih in starih vozil, dirkalnikov in prototipov) ter zgodovinski arhivi znamke Citroën. Pripravlja izposojo in razstavo vozil na sejmih in shodih zbirateljev.

Top