Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

IZJEMNA MODULARNOST

POSAMEZNI ZLOŽLJIVI SEDEŽI

Zadnje sedeže lahko zložite do tal, da ustvarite ravno dno. Z nagibom sovoznikovega sedeža ponuja Citroën ë-Berlingo  do 4.000 litrov prostornine in več kot 3 m nakladalne dolžine pri velikosti XL.

TOPLE BARVE IN MATERIALI

Citroën ë-Berlingo Electric spredaj ponuja veliko prostora zahvaljujoč naprej pomaknjenemu vetrobranskemu steklu in elegantni armaturni plošči. Mehki in topli materiali sedežev, navdihnjeni s svetom pohištva in potovanj, pomagajo okrepiti občutek ugodja.

OPTIMALNA PROSTORNOST

PREMIŠLJENI HRAMBNI PROSTORI

Na sovoznikovi strani ponuja Top Box velik zaprt in hlajen prostor za shranjevanje v zgornjem delu armaturne plošče. Velikodušen, visok prostor za shranjevanje v sredinski konzoli dopolnjuje več uporabnih odlagalnih mest za vso družino. 

3 ENAKOVREDNI IN SAMOSTOJNI ZADNJI SEDEŽI

V zadnjem delu novega Citroëna ë-Berlingo so vsi deležni enakega udobja, ne glede na sedež, zahvaljujoč trem posameznim sedežem enake širine.

Nudijo tudi dovolj prostora za kolena, tako v 5- in 7-sedežni konfiguraciji ter v velikostih M in XL.

Vsak posamezni sedež se lahko zloži prav do tal.

MODUTOP®

Modutop®, ki je simbol enoprostorskega vozila za prosti čas, vključuje strešni hrambni predla z 92 litri prostora, ki je dostopen z zadnjih sedežev in prtljažnika, ter policami v prosojnem loku. Zagotavlja veliko svetlobe s svojo veliko sončno streho, ki jo je mogoče skriti z električnim senčilom.

DRSNA STRANSKA VRATA

ODPIRANJE PRTLJAŽNEGA OKNA

Citroën ë-Berlingo ima prvovrstno dostopnost z dvemi stranskimi drsnimi vrati. Širina prtljažnih vrat je optimizirana za čim večjo praktičnost. Za lažji dostop do prtljažnika enoprostorca je mogoče odpreti zadnje steklo.