Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

BOLJ ODLOČEN VIDEZ

VOZILO ZA PROSTI ČAS Z DINAMIČNO OBLIKO KAROSERIJE

 Citroën ë-Berlingo Electric prinaša svežino s svojo robustno zasnovo in tekočimi linijami. Odraža odločno sodoben slog z visokim in kratkim pokrovom motorja, izrazitim sprednjim delom, naprednim vetrobranskim steklom, Airbump® in barvnim podpisom. Tako združuje drznost, praktičnost, tehnologijo in udobje.

DVE VELIKOSTI ZA DRUŽINO

DO SEDEM SEDEŽEV V RAZLIČiCI XL

CITROËN Ë-BERLINGO PO VAŠI ŽELJI

7 BARV KAROSERIJE

Vozilo ë-Berlingo prepoznamo po nekaj zunanjih simbolih električnega pogona: električni pogon simbolizira monogram «ë», ki je nameščen na okrasni maski s prenovljenim logotipom dvojne puščice in pred imenom modela na prtljažnih vratih, pa tudi posebni dekorativni dodatki «Anodised Blue» na odbijačih in bočnih zaščitah Airbump®.

Ta "električni" podpis zagotavlja popolno harmonijo s široko paleto 7 barv karoserije:  bela Banquise, peščena Sable, siva Artense, siva Platinum, polnočno modra Nuit, oker Cupitre, črna Perla Nera.

CITROËN Ë-BERLINGO S PAKETOM XTR

Citroën ë-Berlingo Electric s paketom XTR izstopa po zaslugi paketa oranžne barve, ki je še posebej prisoten na poudarkih zunanjosti.

Vključuje tudi :

  • vzvratna ogledala Onyx Black,
  • sprednje in zadnje obloge v enaki barvi kot karoserija ter
  • v notranjost oblazinjenje XTR Line Green z oranžno črto na sprednjih in zadnjih sedežih.

3 NOTRANJA OBLAZINJENJA

Na vas je, da izberete svoj notranji ambient, ki odraža vašo osebnost. Na voljo so trije različni ambienti:  tkanina Mica Green, Metropolitan Grey ali Wild Green (s paketom XTR).