PREUSMERITEV SEKUND

OBVESTILO KUPCEM

COVID-19

Spoštovani,

 

Za zanesljivo in skrbno prihodnosti ter zaščito in varnost naših strank in zaposlenih  ter skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi za namen preprečevanja možnosti širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2) smo sprejeli ustrezne ukrepe in za vas pripravili dodatne napotke.

Glede na uradne napotke pristojnih organov Republike Slovenije bomo spodnje informacije redno posodabljali.

 

OBVESTILO PRODAJNE MREŽE NOVIH VOZIL

narocilo_servis_900x500

Sporočamo vam, da v skladu z navodili Vlade Republike Slovenije in smernicami NIJZ  bodo naši pooblaščeni zastopniki prodaje novih vozil  do preklica ZAPRTI.

 

Vendar pa bo prodajne ekipe mogoče kontaktirati na daljavo brez obiska prodajnega mesta. Če želite poslati zahtevo po testni vožnji ali pridobiti ponudbo za novo vozilo, lahko uporabite naše kontaktne obrazce, ki so na voljo na spletnem mestu.

Se zna sicer zgoditi, da boste na odgovor čakali malo dlje kot običajno, saj so prodajne ekipe zelo okrnjene. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v poslovalnicah žal, ne bodo možne in izvedljive.

OBVESTILO SERVISNE MREŽE CITROËN

Le nekatere pooblaščene servisne delavnice bodo še vedno na voljo le  za obravnavno najnujnejših popravil, za zagotavljanje mobilnosti. Ne nujnih storitev (npr. vulkanizerske storitve, redni servisi z menjavo olja, itd.) se ne izvaja / opravlja. 

Sledimo priporočilom NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvaja servis ali popravilo.

 

Če v kateremkoli primeru potrebujete servisni poseg, vas vabimo, da se obrnete na izbranega pooblaščenega serviserja Citroën ali ga kontaktirate na daljavo preko spletnega obrazca NAROČILO NA SERVIS

servis5

Za kakršna koli nujna vprašanja se lahko obrnete na našo službo za stike s strankami preko spletnega obrazca.

 

Zavarujmo prihodnost! Poskrbimo zase in svoje bližnje.

 

Kmalu se vidimo,

 

Vaš Citroën

Top