To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Izpušni sistem

Izpušni sistem je bistven element, ki prispeva k varstvu okolja, učinkovitosti vašega motorja in vašemu zvočnemu udobju.

Izpušni sistem je produkt visoke tehnologije, ki ustreza strogim standardom in izpolnjuje še posebno stroge specifikaciije proizvajalca. Izpušni sistem v dobrem stanju odvaja in učinkovito hladi izgorevalne pline.
Redna in strokovna kontrola stanja izpušnega sistema je neizogibna: uhajanje iz sistema, odsotnost sestavnega dela izpušne cevi ali poškodba enega ali več elementov predstavlja riziko in običajno zahteva obisk serviserja.

 

Vzdrževanje zajema:

  • zamenjavo izpušne cevi/ glušnika
  • zamenjavo izpušnega lonca


+ Citroënove vizualne kontrole* vključno s poročilom o opravljenih posegih* Vizualne kontrole, ki so odvisne od opreme vozila, so vključene, vendar ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda.

izpušni sistem

VARNOST VAŠIH CITROËNIH NADOMESTNIH DELOV

PICTO CERTIF Originalni nadomestni deli CITROËN ponujajo optimalno kakovost in izpolnjujejo stroge specifikacije. Popolnoma prilagojeni vašemu citroënu, združujejo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

CITROËN SKRBI ZA OKOLJE

PICTO EKOKot odgovoren proizvajalec CITROËN aktivno sodeluje pri obdelavi proizvodov, ki onesnažujejo okolje.
Od zasnove vozil do predelave izrabljenih nadomestnih delov, je CITROËN s svojo mrežo pooblaščenih serviserjev zavezan k budnim ukrepom na vsaki stopnji življenjskega cikla vozila.

Top