PREUSMERITEV SEKUND

OGLEJTE SI VIDEO SALONA LA MAISON CITROËN

Citroën se je odločil v Parizu odpreti svojo prvo urbano konceptno trgovino "La Maison Citroën", ki se nahaja na ulici 39 di Rue Saint-Didier v 16. okrožju. La Maison Citroën kot arhitekturna izpeljanka koncepta, ki ga je Citroën predstavil na svojih razstavnih prostorih na nekaj zadnjih avtomobilskih salonih, idealno pooseblja obljubo znamke "Be Different, Feel Good".

 

597x597_Mixte_Portrait-2

Dobrodošli
v ‘La Maison Citroën’ !

André Citroën se je uspel bolje kot kdorkoli drug v njegovem času oddaljiti od ustaljenih zapovedi sektorja prodaje avtomobilov. Prostor, ki ga Citroën namerava danes odpreti na ulici 39 di Rue Saint Didier
v Parizu, je neposreden rezultat njegove dediščine.

V izložbi je razstavljen ogromen zaslon, ki pritegne pozornost in radovednost mimoidočih ter jih vabi,
naj vstopijo. V notranjosti obiskovalce pričaka topel dizajn, v sklopu katerega se naraven les prepleta s stenami, na katerih so zapisane barvite besede.

Vozila so razstavljena na sredini prostora, ki se zaradi dekorativnih dodatkov močno razlikuje od klasičnega prodajnega mesta.
Izkušnje, ki jih obiskovalci podoživijo v tem prostoru, so zares edinstvene po zaslugi številnih zaslonov, dodatne opreme za
individualizacijo podobe in vitrin z izdelki linije Lifestyle …

Dobrodošli v La Maison Citroën!

NAGRAJEN ZARADI SVOJEGA DIZAJNA

Najnovejši salon v samem osrčju Pariza polnopravno izraža Citroënovo obljubo
«Be Different, Feel Good». Čisto vsak obiskovalec bo deležen edinstvenih izkušenj, ki so
na svoj način intimne in hkrati tehnološke, znotraj hibridne urbane konceptne trgovine na stičišču digitalnega sveta in
povsem realnih občutkov. Inovativen koncept je prejel pohvalo revije Stratégie, ki mu je v kategoriji "komercialna arhitektura" podelila "veliko nagrado za oblikovalske strategije" in pa priznanje Francoskega inštituta za dizajn (IFD - Institut Français du Design), ki mu je podelil oznako "Janus du Commerce 2016".
1500x646_Superposition-v2

VIRTUALNA IN GOSTOLJUBNA DIGITALNA IZKUŠNJA

CITROËN WALL

747x400_Citroen_Wall

Citroën Wall je miza na dotik, na kateri lahko obiskovalec konfigurira vsa vozila iz prodajnega programa. Izstopa zaradi kakovostnega prikaza slik v tehniki 3D, ki obiskovalce popeljejo v virtualen svet. Stranke lahko začnejo konfiguracijo svojega vozila sestavljati na spletu, nato pa jo lahko kasneje na licu mesta še spremenijo.

CAFÉ ANDRÉ

747x400_Citroen_Wall-2

V osrčju hiše La Maison Citroën se lahko okrepčate v kavarni Café André ali pa se sprostite v bližnji čakalnici, ki je urejena kot pravi lounge salon. Za sprostitev in prijetno vzdušje med dvema konfiguracijama vozila je torej poskrbljeno!

CITROËN ORIGINS

747x400_origins

V hiši La Maison Citroën se nahaja tudi virtualni muzej Citroën Origins, do katerega lahko dostopite prek posebnega zaslona na dotik. Privoščite si 360-stopinjski ogled notranjosti in zunanjosti več kot 50 ikonskih modelov, po katerih slovi legenda Citroëna.

2 razstavljena modela

Na sredini salona La Maison Citroën sta razstavljeni dve vozili, v kateri lahko obiskovalci tudi sedejo.

Seveda pa ostali modeli iz prodajnega programa niso pri tem prikrajšani. Stene namreč krasijo platišča, volani
in vzorci oblazinjenja.

Šest modelov iz izbora znamke je razstavljenih na izjemno dekorativen način.
Obiskovalci se lahko dotaknejo raznih materialov in priljubljene barve izberejo z barvne palete.

Poleg 150 m² površin je na voljo tudi območje za testiranje, ki se nahaja v kletni etaži
in poprodajna delavnica, ki je prav tako na voljo na istem naslovu.
597x500_C3

ZA NAJBOLJŠE MOŽNO SPREMSTVO PRI NAKUPU

PRODAJNI AMBASADOR, KI PRISLUHNE VAŠEMU PROJEKTU

520x293_Ambassadeur_Citroën

Prodajni ambasador je kot ključni akter salona La Maison Citroën tudi kontaktna oseba nove zvrsti.

 

 

Ker svoj prodajni program pozna do najmanjše podrobnosti in kot je strokovnjak na področju tehnologij in povezljivih storitev, bo znal odgovoriti na vsa vaša vprašanja in vas bo spremljal na poti skozi vaš projekt.

 

 

Kot vrhunsko usposobljen pomočnik vam stoji ob strani s svojimi nasveti, vas ustrezno usmerja in vam pomaga spoznati številne tehnologije, zaslone in storitve, ki so vam na razpolago v salonu La Maison Citroën.

 

 

Vedno ima na voljo najboljše nasvete, od konfiguracije do prošenj za testno vožnjo pa prek ponudb za financiranje!

PRODAJNI SALON

747x400_Citroen_salon_ventejpg

Razporeditev prostora omogoča obiskovalcu enostaven ogled prodajnega salona, ki je brez pregradnih sten, tako da lahko stranke sedejo za mizo in se z osebjem pogovorijo o zadnjih podrobnostih glede nakupa.

Stranke lahko s konfiguracijo začnejo še pred obiskom in/ali z njo nadaljujejo na licu mesta, saj jo lahko povsem enostavno prevzamejo.

MALI CITROËN

747x400_Citroen_Wall-petit-Citroen

Iz butične trgovine Citroën lahko obiskovalci s seboj odnesejo košček legende znamke Citroën po zaslugi pestrega izbora modelčkov avtomobilov in izdelkov linije Lifestyle, ki so na voljo pri poblaščenih prodajalcih Citroën: skodelice, majica, kape, minitaurice, obeski za ključe, ohišja za pametne telefone, pobarvanke....

... Bodite v duhu znamke Citroën!

747x400_Advisor_Personnage

Za celovit obisk 150 m² prostora dopolnjuje še vozni park testnih vozil v kleti in s servisno delavnico, dostopno tudi na istem naslovu.

KJE SE NAHAJA ?

Če vas bo kdaj pot zanesla v MAISON CITROËN

 

39, rue Saint-Didier

75016 PARIS

FRANCIJA

 

MAP
Top