To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

TEHNOLOGIJA & DESIGN

Prvotno razvita za potovanje po morju, Seetroënova očala uporabljajo tehnologijo Boarding Ring ™, ki jo je razvila francoska start-up družba. Ta patentirana in preizkušena paramedicinska rešitev ima učinkovitost 95%.

Očala, opremljena z gibljivo tekočino v obročih okoli oči, ob prednji osi (desno / levo) in sagitalni osi (spredaj / zadaj), ustvarijo linijo obzorja za reševanje konflikta med čutili, ki povzročajo gibalno bolezen.

Za oblikovanje očal je Citroën poklical 5.5, kolektivni oblikovalski studio s sedežem v Parizu, ki je vključil svež, preprost in ergonomičen slog znamke. Rezultat je par očal z visokotehnološkim videzom v beli mehki plastiki.

UDOBJE

CITROËNOVA REŠITEV ZA VSAKOGAR

Očala Seetroën lahko uporabljajo odrasli in otroci, starejši od deset let (ko se je notranje uho razvilo).
Očala so brez stekla, zato jih lahko delijo vsi družinski člani in sopotniki. Lahko jih nosite tudi na preko drugih očal.
Visuel1_625x300

UPORABA

UČINEK ŽE PO 12 MINUTAH

Visuel1_400x300

Očala Seetroën se lahko uporabljajo v avtomobilih, avtobusih, vlakih in letalih.

Očala namestite takoj, ko začutite začetne simptome slabosti.

Printscreen2_400x300

Po 10 do 12 minutah očala omogočajo umu, da se ponovno sinhronizira z gibanjem, ki ga zaznava notranje uho, medtem ko so oči osredotočene na nepremični predmet, kot je pametni telefon ali knjiga.

Printscreen3_400x300

Odstranite očala Seetroën in uživajte v še naprej v potovanju.

Visuel5_625x300

NAKUP

PREKO SPLETNE TRGOVINE CITROËN LIFESTYLE

Očala Seetroën so na voljo v spletni trgovini Citroën Lifestyle, in so na voljo v 11 evropskih državah (Francija, Velika Britanija, Portugalska, Španija, Italija, Avstrija, Nemčija, Poljska, Belgija, Luksemburg in Nizozemska). Mogoče jih je naročiti preko spletne povezave spodaj.
Top