OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND
1440x545_intro_SpaceTourer_RipCurl

Citroën SpaceTourer Rip Curl Koncept

Citroën in Rip Curl si prizadevata za skupen trud in razkrivata končni predmet mobilnosti: SpaceTourer Rip Curl Koncept, povsem novo interpretacijo SpaceTourerja, posvečenega ljubiteljem potovanj in avantur. Off-road zmogljivosti sodobnega kombija so bile ojačane s 4WD predelavo Dangel. In za brezmejno svobodo, je bil opremljen kot bivalno, kamping vozilo s opremo Pössl. Oglejte si videoposnetek koncepta SpaceTourer Rip Curl.

 

 

 

 

* Vozilo je konceptne narave in ni na voljo na tržišču.

CITROËN & RIP CURL : SKUPNA STRAST DO AVANTUR

747x400_SpaceTourer_RipCurl_partenariat

S skupno naklonjenostjo do ustvarjalnosti in inovativnosti, obe znamki izražata svojo strast do pustolovščin in raziskovanja novih ozemelj, ki jih Rip Curl imenuje "Iskanje" (The Search). Partnerstvo najde svoj polni izraz v tem kompaktnem kamping vozilu, ki združuje slog in funkcionalnost. Koncept SpaceTourer Rip Curl vzbuja željo, da se podaš na cesto, v brezmejne avanture: v popolni svobodi, brez skrbi.

EVROPSKA TURNEJA : RIP CURL TOUR BY CITROËN !

747x400_SpaceTourer_RipCurl_Tour

Od oktobra 2017 do januarja 2018, bo koncept SpaceTourer Rip Curl na evropski turneji skupaj z ekipo Rip Curl. V 22 etapah, na najlepših surfaških krajih

in smučarskih središčih po Evropi; v Nemčiji, Angliji, Franciji, Španiji, Italiji, Švici in Avstriji, kjer si bo mogoče ogledati in preizkusiti zadnje inovacije te neobhodne in prepoznavne znamke v družbi deskarjev.

 

NAVIDIHNILI SO GA KOMBIJI DESKARJEV

SpaceTourer Rip Curl Koncept povzema idejo tipskega in mističnega kombija deskarjev,
vse do dvo-barvne različice karoserije. Izbrane barve so v harmoniji z naravo: zgornji del v temno kaki bravi, spodnji del v svetlo bež .

Visok rumeni trak poudarja horizontalno nadgradnjo karoserije
in dodaja svežino med obema odtenkoma.

Dvižna streha tudi v temni kaki barvi, se odpre in odkrije ujemajoče materiale, tesktil v zeleni, kaki barvi, z veliko mrežo proti komarjem in
rumenimi bordurami, ki odražajo barvo karoserije.
1500x646_exterieur_SpaceTourer_RipCurl

OD MODERNEGA KOMBIJA
DO MODULARNEGA KAMPING VOZILA

S predelavo znamke Pössl, je Campster, ki temelji na SpaceTourerju, idealna mešanica osebnega vozila in vozila za prosti čas. Različica SpaceTourer za taborjenje je bila zasnovana kot

"švicarski vojaški nož", vozilo "vse v enem", v katerem je bivanje prijetno, da si v enem samem dnevu v naravi ponovno napolnite baterije.

SpaceTourer srednje velikosti (M) je bil preoblikovan v večfunkcijski kombi z dvižno streho, ki uporabnikom ponuja vrsto posebnih notranjih elementov,

ki so funkcionalni in praktični ter so optimalni glede na razpoložljivi prostor.

Campster, opremljen z dvemi bočnimi drsnimi vrati sprostoročnim odpiranje, lahko prevaža do 7 potnikov v “dnevni” konfiguraciji vozila.

V “nočni” konfiguraciji, pa v Campsterju lahko prespijo 4 osebe na dveh dvoposteljnih ležiščih.

Za udobnejše življenje znotraj Campsterja pa dvižna streha zagotavlja dobro višino stropa, tako da lahko vstanete brez sklanjanja.

597x597_SpaceTourer_RipCurl_Transfo_ok

IGRA BARVNIH KONTRASTOV

1500x500_SpaceTourer_Rip_Curl_Inter_Exter

Harmonična notranjost je usklajena z zunanjo barvno shemo. Sedeži so v celoti vsestranski, z dvobarvno vodoravno črto, ki povzema zunanjo tematiko in ustvarja občutek večjega prostora znotraj.

 

Glavni del sedežev je oblečen v elegantno usnje v kaki zeleni barvi z rumeno vezenino in rebrastim učinkom.

MODULARNI PROSTOR: KUHINJA & JEDILNICA V ENEM

747x400_table_SpaceTourer_RipCurljpg

Vgrajena kuhinja s plinskim štedilnikom, pomivalnim koritom in pomivalnim strojem, tako da se obroke lahko pripravi tako enostavno kot doma. Potniki lahko udobno sedijo med obrokom, zahvaljujoč veliki pregibni in drsni mizi, ki je povezana s kuhinjsko nišo in obrnjena proti zadnji klopi.

ŠTEVILNA ODLGALNA IN HRAMBNA MESTA

747x400_SpaceTourer_RipCurl

Poleg prtljažnika, ki se lahko uporablja za varno shranjevanje večjih kosov prtljage, se številni predelki za shranjevanje nahajajo okoli sedežev, postelje in prtljažnega prostora, primerni za shranjevanje vsakdanjih predmetov, da so skriti pred nezaželenimi opazovalci.

ZA MIRNO NOČ

Koncept SpaceTourer Rip Curl v svoji impresivni prilagoditvi, vsebuje 2 spalna prostora za 4 osebe. Zadnji sedež se nagne, da se pripravi raven spalni prostor brez kakršnih koli izboklin in grudic, zahvaljujoč prevleki vzmetnice, ki zagotavlja udobno zakonsko posteljo z lastno zasebnostjo v kombiju.

Druga zakonska postelja je skrita v dvižni strehi. Dejansko odpiranje strehe omogoča dostop do ležišča v strešnem prostoru, z izjemno udobno posteljo nad potniškim prostorom.
1500x646_espace_nuit

KOMBI Z VSE TERENE

VOŽNA IZKUŠNJA, KI SPODBUJA POTOVALNO ŽILICO

747x400_SpaceTourer_RipCurl_Techno

Voznikov prostor v SpaceTourer Rip Curl je natančna replika serijskega modela SpaceTourerja, z vsemi prednostmi, ki jih ponuja.

Opremljen z najnovejšimi tehnologijami za pomoč pri vožnji in povezljivostjo, nudi vrhunsko varnost in enostavno uporabo pri sami vožnji ali manevriranju.

PRAVE VOZNE ZMOŽNOSTI NA VSEH TERENIH

747x400_SpaceTourer_RipCurl_tout_terrain

Koncept SpaceTourer Rip Curl ima zmogljivosti vožnje po vseh tipih terenov in ponuja najboljše udobje pri vožnji v vsakem okolju.

Da bi zadostil zahtevam intenzivne uporabe, je opremljen s prilagodljivim prenosom moči in višjim podvozjem od običajne serijske različice.

ODOBRILA GA JE TUDI SURFAŠKA DRUŽINA :TURNERJEVI

Turnerjevi so posebna britanska družina, ki jo sestavljata 48-letni Lewis in Ellie, njegova 15-letna hčerka. Ellie je pokazala izjemne veščine deskanja od zelo mladih let. Z očetom, ki je kasneje postal njen trener in njenim bratom, so čisto spontano osnovali ekipo, ko so potovali na najboljša mesta za surfanje.

Trenutno je Ellie britanska prvakinja v samem vrhu in se uvršča na drugo mesto v evropski poklicni mladinski kategoriji. Ellie in Lewis sta doživela nepozabno izkušnjo s konceptom SpaceTourer Rip Curl.

Top