To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
1800x681_concept-car-citroen-survolt

Konceptno vozilo SURVOLT


SURVOLT

GLAMUROZEN, NENAVADEN IN NAVDUŠUJOČ

Survolt prevrača konvencionalna pojmovanja: združuje glamur in ekstravaganco iz sveta visoke mode z dinamičnostjo dirkalnih avtomobilov, pri čemer je dodal še kanček drznosti z motorjem na izključno električni pogon.

DRZNE BARVE

Konceptno vozilo Citroën Survolt - Drzne barve

Dvobarvni Survolt v odtenkih fuksije in sive antracitne barve se poigrava z različnimi materiali in velikostjo. Njegovi zaobljeni deli so zdaj bleščeči, zdaj svetleči. Te barve so v popolnem nasprotju s pravili moškega sveta klasičnih športnih avtomobilov

KONTRASTNA OBLIKA KAROSERIJE

Survolt s kompaktnimi dimenzijami posnema stilske značilnosti športnih vozil, da bi jih še bolje prilagodil.

Survolt, nizek in imeniten kupe se poigrava s kontrasti med zaobljenimi linijami pokrova motornega prostora ter masivnimi in izklesanimi boki, ki jih poudarjajo izraziti blatniški koši, ki obljubljajo učinkovitost in senzacionalnost.

MOGOČNA OSEBNOST

Ozki vodoravni žarometi, ki izhajajo iz sveta izjemno zmogljivih športnih kupejev, prispevajo k njegovemu šarmantnemu in hkrati globokemu pogledu, ki se mu ni mogoče upreti. K sodobnemu in tehnološkemu videzu vozila prispeva tudi poseben svetlobni izraz, ki ga tvorijo diode LED.

Na zadnji strani je Survolt prevzel eleganten svetlobni izraz vozila Revolte.
Spojler, ki sicer spada v obvezno opremo športnih avtomobilov, zaključuje tekoče linije konceptnega vozila.

Konceptno vozilo Citroën Survolt - Mogočna osebnost

PREFINJENA IN ŠPORTNA POTNIŠKA KABINA

Survolt se je odločil, da prekrši splošno priznana pravila, ki veljajo za luksuzne avtomobile, in jih prefinjeno združi s kodeksom športnih avtomobilov.

Izčiščen in tehnološki svet

Konceptno vozilo Citroën Survolt - Svet tekočih linij in tehnike

Potniški prostor pri vozilu Survolt je bil zamišljen kot križanje dveh popolnoma nasprotujočih si svetov. Ta simbioza ustvarja svet, ki je hkrati fluiden in tehničen, iz katerega izstopa voznikovo mesto.
Vse je bilo zasnovano in oblikovano za zagotavljanje dobrega počutja obema potnikoma, za ustvarjanje edinstvenega občutka in izjemne izkušnje.

Lebdeča celica

Konceptno vozilo Citroën Survolt - Lebdeča celica

Kabina vozila Survolt je obdelana kot lebdeča celica, kot steklena šatulja, vpeta v kromirane loke, ki so videti kot čudoviti kosi nakita.
Velike zastekljene površine zagotavljajo osvetljenost in dajejo občutek prostornosti v nasprotju s tistim, kar trenutno ponujajo športni avtomobili.

IZJEMNA MOČ IN OBČUTKI

Konceptno vozilo Citroën Survolt - Izjemna moč in občutki

Survolt se ponaša z načinom za 100 % električni pogon. Inovacija omogoča povezovanje športnosti in zmogljivosti z varovanjem okolja in trajnostnim razvojem.

Ta način pogona zagotavlja popolnoma prijazno vožnjo do okolja, užitek v vožnji, izvrstne občutke, zmogljivosti, dinamičnost ter brezhibno udobje po zaslugi tihega delovanja.

Z vozilom Survolt znamka Citroën ponuja novo vizijo avtomobila, vizijo inovativne znamke, ki je usmerjena v ustvarjalnost in tehnologijo.

Top