OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

Citroën ë-Jumpy Van of the Year 2021

Po Citroënu Berlingo Van, ki je bil nagrajen leta 2019, je prestižno nagrado "International Van of the Year 2021" letos prejel ë-Jumpy.

Električna izvedenka Jumpy, ki je bila lansirana v maju letošnjega leta, ponuja praktično rešitev za potrebe poklicnih uporabnikov, lokalnih skupnosti in združenj. Ponuja jim raznolike možnosti za uporabo po zaslugi dosega, ki lahko znaša kar 330 kilometrov (po preizkusnem postopku WLTP) in neoviran dostop do urbanih predelov z zakonsko predpisanimi omejitvami, hkrati pa pripomore k ohranjanju kakovosti zraka in optimizaciji stroškov uporabe.

 

  • Po Citroënu Berlingo Van, ki je bil nagrajen leta 2019, je prestižno nagrado "International Van of the Year 2021" letos prejel ë-Jumpy.
  • Električna izvedenka Jumpy, ki je bila lansirana v maju letošnjega leta, ponuja praktično rešitev za potrebe poklicnih uporabnikov, lokalnih skupnosti in združenj. Ponuja jim raznolike možnosti za uporabo po zaslugi dosega, ki lahko znaša kar 330 kilometrov (po preizkusnem postopku WLTP) in neoviran dostop do urbanih predelov z zakonsko predpisanimi omejitvami, hkrati pa pripomore k ohranjanju kakovosti zraka in optimizaciji stroškov uporabe.
  • Električni motor vozila ë-Jumpy zagotovi še več užitkov med vožnjo in udobja v potniškem prostoru. Vgradnja baterij je bila posebej skrbno zasnovana, da je vozilo ohranilo vse ključne značilnosti modela Jumpy, ki je v svojem segmentu drugim za vzor.
  • Ta nagrada je potrditev strokovno podkovanega znanja znamke Citroën s področja gospodarskih vozil in njene proaktivne strategije za elektrifikacijo celotnega izbora vozil kot odgovor na nove izzive urbane mobilnosti.

 

Ë-JUMPY PREJEL NAZIV "INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021"

Citroën ë-Jumpy je prejel prestižni naziv "International Van Of The Year 2021". Njegova moderna stilska zasnova, udobje v potniškem prostoru, vozne lastnosti in tovorne kapacitete so v kombinaciji z vrhunsko električno tehnologijo prepričale žirijo 24 neodvisnih novinarjev in urednikov revij, ki so se specializirane za lahka gospodarska vozila. Nagrada, za katero so glasovali člani žirije I-VOTY pod vodstvom predsednika Jarlatha Sweeneyja, poudarja pomembnost ponudbe, ki se osredotoča na energetski prehod in se prilagaja potrebam poklicnih uporabnikov. Že šestič v zgodovini te izjemno želene nagrade je naziv "International Van Of The Year" pripadel Citroënu.

 

"Vse ekipe znamke Citroën so neizmerno ponosne, da je ë-Jumpy prejel naziv "International Van Of The Year 2021". Električna izvedenka Jumpy ponuja poklicnim uporabnikom praktične rešitve za mobilnost v urbanih središčih in tudi na podeželskih poteh po zaslugi dosega, s katerim imajo na vseh poteh na voljo edinstveno udobje in vse uporabne funkcije izvedenke z motorjem z notranjim zgorevanjem. Novi ë-Jumpy zvesto sledi strategiji znamke Citroën, ki ponuja rešitve po meri, s katerimi želi zadovoljiti pričakovanja poklicnih uporabnikov. Prizadevamo si, da bi bili naši produkti in naše storitve inovativni, s čimer želimo uporabnikom omogočiti bolj enostavno in brezskrbno vsakodnevno uporabo. Nagrada, ki nam jo je podelila žirija specializiranih novinarjev, nam bo pomagala doseči prodajne cilje, ki smo si jih zastavili za ta model."

Vincent Cobée  -  generalni direktor Citroën

 

               KLJUČNI ELEMENTI ZA USPEH VOZILA Ë-JUMPY

 

Novi Citroën ë-Jumpy ponuja vse prednosti izvedenke z motorjem z notranjim zgorevanjem z vidika lege na cesti, dimenzij, uporabne prostornine in dovoljene obremenitve, poleg tega pa še udobje električnega vozila.

 

Večnamenska raba:

Poklicni uporabniki si lahko za vozilo izberejo doseg, ki najbolj ustreza njihovim vsakodnevnim potrebam. Na voljo sta dve stopnji dosega, ki pokrivata večino poklicnih potreb v tem segmentu, kot so vožnja do gradbišča, dostava blaga ali prevoz ljudi: 230 km po preizkusnem postopku WLTP pri bateriji s 50 kWh ali 330 km pri bateriji s 75 kWh.

Električna različica tega kompaktnega kombija omogoča neoviran dostop do čisto vseh predelov mestnih središč, hkrati pa dovoljuje več časa med posameznimi polnitvami.

 

Vozno udobje:

ë-Jumpy zagotavlja obilo udobja po zaslugi tekoče vožnje, odsotnosti hrupa in tresljajev. Njegov 100 kW motor brez težav doseže najvišjo hitrost 130 km/h po zaslugi navora, ki je na razpolago že nemudoma ob zagonu in zagotavlja umirjeno vožnjo brez nobenega prestavljanja. Omogoča popolno brezskrbnost v stresnem delovnem okolju.

 

Enostavna raba:

Vozilo ë-Jumpy lahko enostavno polnite na gospodinjski vtičnici (kabel načina 2 za standardno 8-ampersko vtičnico ali zmogljivejšo 16-ampersko vtičnico Green'Up), na zasebni ali javni polnilni postaji (kabel načina 3 - 32 A za WallBox) ali na izjemno hitri javni polnilni postaji, ki lahko v samo 30 minutah napolni baterijo do 80 %. Na 7-palčnem zaslonu vozila ë-Jumpy se prikazujejo informacije o električnem pogonu vozila: pretok energije, statistika o porabi, časovno zamaknjeno polnjenje in vnaprejšnje klimatiziranje.

 

Najboljše lastnosti vozila Jumpy:

Ponuja povsem enake zmogljivosti kot izvedenka z motorjem z notranjim zgorevanjem, ki že zdaj poenostavlja vsakodnevna opravila poklicnih uporabnikov. Na voljo je v treh dolžinah in v višino meri 1,90 metra, kar mu omogoča dostop do parkirnih hiš, njegova dovoljena obremenitev in uporabna prostornina kot tudi modularnost pa so enake kot pri izvedenki z motorjem z notranjim zgorevanjem: do 6,6 m3 uporabne prostornine, 1275 kg dovoljene obremenitve, 1,25 metra uporabne širine med blatniškima košema, Moduwork …

In nenazadnje, tako kot vsako dobro gospodarsko vozilo, ki je zasnovano za poklicne uporabnike in obrtnike, ponuja zmerne stroške uporabe.

 

Citroën je vnovič dokazal svoje izjemno strokovno podkovano znanje s področja gospodarskih vozil in si prizadeva svojim strankam ponujati konkretne odgovore. V obdobju prehoda na druge vire energije se je novi Citroën ë-Jumpy izkazal kot nepogrešljiv delovni pripomoček za poklicne uporabnike, lokalne skupnosti in združenja. Združuje najboljše lastnosti modela Jumpy in prednosti električnega motorja, kar se kaže v večji priročnosti, udobju, svobodi gibanja in nižjih stroških uporabe.

 

Novi Citroën ë-Jumpy bo na voljo v Sloveniji od aprila 2021 dalje.

Top