PREUSMERITEV SEKUND

Citroën v Frankfurtu: val svežine in avanture !

Na letošnjem avtomobilskem salonu v Frankfurtu bo Citroën udejanjil svojo ofenzivo na področju avanture in prostega časa s premierno predstavitvijo kar treh svojih novosti:

Trije modeli in trije različni načini doživljanja avtomobilov pričajo o tem, da zna Citroën črpati navdih iz sodobnega načina življenja ter ponuditi sodobne in konkretne rešitve. S svojo filozofijo je prodrl že v vse avtomobilske segmente in predele sveta po zaslugi drzno zasnovanih vozil z edinstvenim vsesplošnim udobjem, ki temelji na programu CITROËN ADVANCED COMFORT®. Citroën je izjemno dinamična znamka, ki poleg svojih produktov razvija tudi svojo mrežo in nove storitve za mobilnost, da lahko med avtomobilskimi znamkami za širok krog potrošnikov ponuja drugačne avtomobilske izkušnje.

 

Citroën nam bo v Frankfurtu ponudil drugačne avtomobilske izkušnje, ki se osredotočajo na človeka:

 

NOVO KOMPAKTNO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO CITROËN C3 AIRCROSS. Barvito športno terensko vozilo, ki je bilo javnosti predstavljeno 12. junija letos, izstopa iz množice zaradi edinstvene morfološke zgradbe in mogočne postave polne svežine. Predstavlja se nam v raznih kombinacijah barv karoserije in notranjih ambientov, s čimer poudarja številne možnosti za individualizacijo podobe. Njegov potniški prostor je bil deležen edinstvenega strokovnega znanja znamke Citroën s področja prostornosti v notranjosti, modularnosti in osvetljenosti, zaradi česar je v svojem segmentu drugim za zgled. Ponuja visoko stopnjo udobja ter kar dvanajst modernih tehnologij za pomoč pri vožnji in štiri tehnologije za vzpostavitev povezave. C3 Aircross, ki se dobro znajde tako v mestu kot tudi izven njega, vabi na pobeg v neznano s svojim športnim terenskim značajem in sistemom Grip Control s pomočjo pri spustu po strmini (Hill Assist Descent). Postal je najnovejši vzornik med kompaktnimi športnimi terenskimi vozili z vidika udobja, uporabnosti in bivanja v vozilu.

 

c3 aircross 447x272

 

 

SPACETOURER RIP CURL KONCEPT. Citroën in Rip Curl nadaljujeta s sodelovanjem in predstavljata ultimativno mobilno sredstvo, simbol brezmejnih pobegov v neznano. Inovativna interpretacija vozila SpaceTourer je namenjena športnim dejavnostim na prostem. Moderen kombi se ponaša z razširjenimi možnostmi za premagovanje najzahtevnejših terenov po zaslugi predelave v pogon 4x4 podjetja Automobiles Dangel. In da bodo lahko uporabniki z njim premagali vse ovire, ga je podjetje Pössl predelalo v kompakten avtodom. Obe predelavi sta na voljo že za vozilo SpaceTourer. Zunanjost in notranjost tega dizajnerskega in funkcionalnega avtodoma krasijo barvita končna obdelava ter posebni in izvirni materiali. Namenjen je vsem tistim, ki želijo bivati v neposrednem stiku z naravo, zato je vzdržljiv, prostoren in pa tudi enostavno vodljiv na vsakodnevnih poteh. Ponaša se z vsemi kakovostnimi lastnosti modela SpaceTourer, kot so modularnost, enostavna uporaba, udobje in tehnologije za brezskrbnost in svobodo. SpaceTourer Rip Curl Concept bo spremljal ekipo Rip Curl na naslednji evropski turneji med oktobrom 2017 in januarjem 2018!

 

SPACERIPCUR

 

E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES. Kabriolet s štirimi sedežnimi mesti, 100 % električnim pogonom in z odločnim značajem se ponaša s kar nekaj novostmi, saj odslej ponuja trdo streho, centralno zaklepanje in varnostne blazine, ki so integrirane v popolnoma prenovljeno notranjost, v kateri se prepletajo stilske zapovedi znamke Citroën. Nova generacija vozila E-MEHARI, ki je na voljo v ekskluzivni omejeni seriji, je bila razvita v sodelovanju s podjetjem Courrèges. Legendarni francoski znamki, ki nadaljujeta s sodelovanjem na področju trajnostne mobilnosti in elegance, zdaj predstavljata izvedenko v elegantni karoseriji črne barve, ki prekriva tudi strešna loka in se poigrava s kontrastno svetlo notranjostjo v beli barvi, značilni za znamko Courrèges.

 

 novica31817

 

C3 WRC. Predmet strasti do avtomobilov, pustolovščin in športa. Zahvaljujoč napredku, ki je bil s to mišičasto izvedenko Citroëna C3 dosežen na reli dirkah, je bilo moč realizirati uspeh serijske izvedenke, ki je bila od lansiranja do danes prodana že v več kot 170.000 primerkih.

 

 

 

Najsodobnejše storitve, ki omogočajo lažji dostop do rešitev za mobilnost in poenostavijo življenje lastnikov avtomobilov. Storitve za stranke, kot na primer Citroën Advisor, spletna stran za interaktivno izražanje mnenj o prodajnih mestih in proizvodih znamke Citroën, pa tudi nove storitve za mobilnost, kot je Citroën Rent&Smile za najem vozila Citroën pri koncesionarju ali pa Citroën Earn&Drive, prek katere lahko lastnik Citroëna zasluži nekaj denarja, če svoje vozilo ponudi drugim v najem.

 

 

 

Privlačen in svetel razstavni prostor, ki s toplimi materiali spominja na pravi bivalni prostor in konkretno dokazuje obljubo znamke Citroën "Be Different, Feel Good". Obiskovalci bodo navdušeni zlasti nad hišo La Maison Citroën, zasnovano po novem konceptu Citroënovih prodajnih mest.

 

 

 

 

Top